Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ένα αγόρι 14 χρόνων, ο πατέρας του μωρού της 11χρονης!

Ένα αγόρι 14 χρόνων, ο πατέρας του μωρού της 11χρονης! Ένα αγόρι 14 χρόνων, ο πατέρας του μωρού της 11χρονης! Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει αντιληπτό ότι πίσω από την υπόθεση της 11χρονης που..
γέννησε την περασμένη Κυριακή ένα κοριτσάκι, με καισαρική τομή στο ΠΑΓΝΗ, κρύβονταν δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις.

Η μικρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ μετά την καισαρική, απ' όπου και θα πάρει εξιτήριο στα τέλη της εβδομάδας, όπως συνήθως γίνεται με τις γυναίκες που υποβάλλονται σε επέμβαση για τον τοκετό, ενώ σε εξαιρετικά καλή κατάσταση βρίσκεται και το νεογνό, το κοριτσάκι των 3,200 γραμμαρίων, που έφερε στον κόσμο.

Με την υπόθεση ασχολούνται οι κοινωνικές υπηρεσίες και φυσικά οι εισαγγελικές αρχές που ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Κι ενώ η κοινή γνώμη δεν έχει ακόμη συνέλθει από το περιστατικό, πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά την ηλικία της μικρής μητέρας, τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο πατέρας του μωρού είναι επίσης ανήλικος, ένας 14χρονος Ρομά, μακρινός συγγενής της οικογένειας της 11χρονης.

Η ίδια η ανήλικη πρωταγωνίστρια ζούσε στις Αγίες Παρασκιές στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων μαζί με την 29χρονη «γιαγιά» που εμφανίστηκε στο ΠΑΓΝΗ συνοδεύοντας το κοριτσάκι και δηλώνοντας ότι είναι η μητέρα του.

Σε κάποια χρονική στιγμή, μητέρα και κόρη που εικάζεται ότι ζούσαν μόνες, φιλοξένησαν το 14χρονο προσωρινά. Η 29χρονη όμως άφηνε τα δύο παιδιά μόνα τους στο σπίτι, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να αναπτυχθεί μια στενή μεταξύ τους σχέση, που κατέληξε να γίνει ... ερωτική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη Ρομά κι ενώ το ανήλικο παιδί της βρισκόταν στο πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του 14χρονου το Μάιο του 2014, ο οποίος έσπευσε να εγκαταλείψει τις Αγίες Παρασκιές. Έκτοτε, η τύχη του αγνοείται.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι η 29χρονη έχει ζητήσει ήδη επίσημα την επιμέλεια του μωρού που έφερε στον κόσμο η 11χρονη. Για το αίτημα ωστόσο αυτό θα αποφανθούν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πηγή: www.cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: