Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Νέο σοκ: 14χρονος ξάδελφός της, ο πατέρας του παιδιού της ανήλικης που έγινε μάνα στα 11 [εικόνες & βίντεο]

Νέο σοκ: 14χρονος ξάδελφός της, ο πατέρας του παιδιού της ανήλικης που έγινε μάνα στα 11 [εικόνες & βίντεο]
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει στο νοσοκομείο το 11χρονο κορίτσι που το βράδυ της Κυριακής έφερε στον..
κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Μάλιστα, όπως δημοσιεύει το cretalive.gr, με επείγον έγγραφό της η Εισαγγελία ζητεί το παιδί να μείνει στο νοσοκομείο μέχρι να εξεταστεί από ψυχίατρο και να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Η υπόθεση, που προκάλεσε αίσθηση στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, μετά και την εισαγγελική παραγγελία για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ζούσε το 11χρονο κορίτσι και αν αυτές είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο παιδί της.
Η έρευνα διεξάγεται από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, την ώρα που η μόλις 29 ετών μητέρα της 11χρονης έχει ήδη ζητήσει να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretalive.ge, η νεαρή Ρομά που έγινε στα 29 της γιαγιά είχε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι υποβάλει μήνυση σε βάρος του 14χρονου πατέρα για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της.
Σημειώνεται πως ο 14χρονος είναι εξάδελφος της 11χρονης και φέρεται να ανέπτυξε ερωτική σχέση μαζί της όταν οι γονείς της έλειπαν από το σπίτι για δουλειά. Ο ανήλικος, έπειτα από άγριο καβγά με τη μητέρα της 11χρονης, εγκατέλειψε τις Αγιές Παρασκιές Κρήτης όπου έμενε μαζί με την οικογένεια του 11χρονου κοριτσιού και εξαφανίστηκε.
Τότε, η 11χρονη ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης. Λίγους μήνες αργότερα, με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια.
Φίλοι της οικογένειας της 11χρονης ανέφεραν ότι οι δύο ανήλικοι ήταν... ερωτευμένοι και ανέπτυξαν ερωτική σχέση, καθώς περνούσαν μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.



*Οι εικόνες και τα βίντεο από το σπίτι της οικογένειας δημοσιεύτηκαν στο cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: