Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ποζατζίδης: "Είναι βάρος η σκέψη του +4"

Ο Στέλιος Ποζατζίδης μίλησε για τα ματς με Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, για την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό αλλά και για το..
ότι την Κυριακή έπαιξε βασικός.

Για τα παιχνίδια με την Κέρκυρα και τον ΠΑΣ, για την διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό αλλά και για το ότι την Κυριακή έπαιξε ως βασικός μίλησε ο νεαρός, Στέλιος Ποζατζίδης. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα συνδυάστηκε με νίκη:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά αγωνίστηκα ως βασικός. Απλά είχα αρκετό άγχος και περίμενα να πάρουμε αυτή τη νίκη που τελικά ήρθε και η χαρά μου είναι μεγάλη. Πλέον επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα".

Για το γιατί "ήρθε" τόσο δύσκολα η νίκη:

"Μας έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους και δεν μπορέσαμε να παίξουμε από τα πλάγια  όπου από εκεί κάνουμε το παιχνίδι μας. Όμως έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές στο δεύτερο μέρος και ήρθε η νίκη".

Για το πώς εισπράττει το ότι Αναστασιάδης του εμπιστεύτηκε θέση βασικού, όπως έχει γίνει και με άλλους νεαρούς:

"Όταν ο προπονητής μας δείχνει ότι όλοι είμαστε σημαντικοί για την ομάδα και εμείς από την πλευρά μας  θέλουμε να του δείξουμε ότι δικαίως είμαστε στην ομάδα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ:

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό,  το μυαλό  μας είναι ήδη εκεί. Θα πάμε για τη νίκη και για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση".

Για το αν υπάρχει θέμα κούρασης στην ομάδα:

"Σίγουρα τα συνεχόμενα ματς επιβαρύνουν την ομάδα αλλά με το κατάλληλο rotation  ο προπονητής μας προσπαθεί να το αντιμετωπίσει αυτό το θέμα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει στο +4 από τον Ολυμπιακό και αν είναι στο μυαλό των παικτών το πώς θα διατηρηθεί αυτή τη διαφορά;

"Δεν σας το κρύβω πως είναι ένα βάρος, με την έννοια ότι είναι στη σκέψη μας συνεχώς ότι πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη διαφορά…".
http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: