Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κράμερ προς διαιτητή Ριτσόλι: «Αυτός είναι ο τελικός;»

Η στιγμή του τραυματισμού του Κράμερ, που χτυπά στον ώμο του Γκαράι   
Τα αυτιά του Νίκολα Ριτσόλι πιθανότατα θα έχουν ακούσει πολλά. Οπως μπόλικα θα είναι αυτά που θα έχουν δει και τα μάτια του.Μόνο..

Τέσσερις συλλήψεις χθες στη Θεσσαλονίκη για λαθραία τσιγάρα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας ..

Οι λόγοι που ΔΕΝ πρέπει οι άντρες να ξυρίζουν το στήθoς τους...

 
ΑΥΤΟΙ είναι οι λόγοι που ΔΕΝ πρέπει οι άντρες να ξυρίζουν το στήθoς τους... Πρόκειται για "επιδημία" των τελευταίων χρόνων...

Στα χέρια Γιούνγκερ η κατανομή των αξιωμάτων της Ε.Ε.

Στα χέρια του Γιούνγκερ η κατανομή των υψηλών αξιωμάτων της Ε.Ε. Ο νέος Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα είναι αυτός που θα..

Παπανδρέου: Οι πολιτικές της ΝΔ μας οδήγησαν στο μνημόνιο

Παπανδρέου: Οι πολιτικές της ΝΔ μας οδήγησαν στο μνημόνιο Παπανδρέου: Οι πολιτικές της ΝΔ μας οδήγησαν στο μνημόνιο. «Έξοδος» από το πελατειακό κράτος και την πελατειακή λογική. Επίθεση στη..

Οι Ελληνες ποντάρουν στην ανάπτυξη με… καφετέριες και ..

Οι Ελληνες ποντάρουν στην ανάπτυξη με... καφετέριες και σουβλατζίδικα! Οι Ελληνες ποντάρουν στην ανάπτυξη με καφετέριες και σουβλατζίδικα! Μπορεί η ανάπτυξη να περνάει μέσα από νεοφυείς επιχειρήσεις, από..

O Γιάννης Λάτσιος ζητάει 1.600.000 απο την Ε. Μενεγάκη.

O Γιάννης Λάτσιος ζητάει 1.600.000 απο την Ελένη Μενεγάκη. O Γιάννης Λάτσιος ζητάει 1.600.000 απο την Ελένη Μενεγάκη. Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα ανάμεσά τους και ..

Πάτρα:Ήμουν άνεργος , είπε ο μεταφορέας ναρκωτικών

Πάτρα: "Ήμουν άνεργος...", υποστήριξε ο οδηγός - "μεταφορέας" ναρκωτικών  
Με μια κατάθεση απόγνωσης απολογήθηκε χθες ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου, ο 49χρονος οδηγός από την Καβάλα που..

Ξεσηκώνει τη Μύκονο ο Γάλος Διεθνής Βαλμπουενά

 
Ξεσηκώνει τη Μύκονο ο Βαλμπουενά.Το νησί της Μυκόνου διάλεξε για διακοπές ο μέσος της εθνικής Γαλλίας και της Μαρσέιγ,.

Στον ανακριτή ο ενεχυροδανειστής «Ριχάρδος»

Στον ανακριτή ο τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής «Ριχάρδος»
Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σε λίγο ο γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίων και αγοράς χρυσού Δημήτρης ..

Ποια κρίση;100 Ε είσ. για Βίσση – Κοντσίτα στην Μύκονo!

Ποια κρίση; 100 ευρώ είσοδος για την εμφάνιση Βίσση – Κοντσίτα στην Μύκονo!Ένα από τα πιο γνωστά γκέι μπαρ της Μυκόνου συμπληρώνει.

Βίντεο από τη στιγμή της συντριβής του Boeing στη δημοσιότητα;

Oυκρανία: Βίντεο από τη στιγμή της συντριβής του Boeing στη δημοσιότητα;To αμερικανικό δίκτυο CBS παρουσίασε βίντεο στο..

ΜΗΝΥΣΗ ΚΟΚΑΒΙΔΗ ΚΑΤΑ ΧΙΟΝΙΔΗ- ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ..

http://i1.ytimg.com/vi/VGtVa0InKKw/hqdefault.jpg ΜΗΝΥΣΗ ΚΟΚΑΒΙΔΗ ΚΑΤΑ ΧΙΟΝΙΔΗ:Αίσθηση έχει προκαλέσει το επεισόδιο, μεταξύ του δημάρχου Κατερίνης και δημοτικού...

ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...

 

Μια όμορφη μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι του Ορειβατικού Συλλόγου Βροντούς που βρέθηκαν το..

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ:Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος της ΔΕΗ

Σαραντατριάχρονος εργαζόμενος της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε..

Υποπτοι για ξέπλυμα χρήματος και όσοι χρωστούν στο Δημόσιο

Οι εφορίες και τα ελεγκτικά κέντρα, εφόσον διαπιστώνουν τέτοιου είδους αδικήματα, οφείλουν να αποστέλλουν σχετικές αναφορές στην Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστη ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΥΡΩ.Υποπτοι για ξέπλυμα χρήματος και όσοι χρωστούν στο Δημόσιο.Οι εφορίες και τα ελεγκτικά κέντρα,.

Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το βρέφος να πεθάνει ..

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το βρέφος να πεθάνει στη ντουλάπα 
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το βρέφος να πεθάνει στη ντουλάπα. ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.Σοκ έχει...

Αιγινιακός Υπέγραψε μέχρι το 2015 ο Αντώνης Ρίκκα

Υπέγραψε μέχρι το 2015 ο Ρίκκα.Στο ρόστερ του Αιγινιακού και ο Δημήτρης Ιτσιος.Ο 28χρονος ανασταλτικός μέσος επιστρέφει στην Ελλάδα για..

Διαγωνισμός στο enikos.gr για 4ημερες διακοπές στην Πιερία

Για σένα που θέλεις διακοπές στο βουνό, ο επιβλητικός ξενώνας «ΠΛΕΙΑΔΕΣ»κοντά στον Όλυμπο σε περιμένει για ένα 4ήμερο ηρεμίας..

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σε Αλυκές Κίτρους και Μακρύγιαλο

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ σε Αλυκές Κίτρους και Μακρύγιαλο.Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή..

To "ΧΑΝΑ ΖΟΟ- ΧΟΡΑΛΙΑ" 21 Ιουλίου στο Αρχ. Θέατ. Δίου

Φεστιβάλ Ολύμπου.To μουσικοχορευτικό σόου "ΧΑΝΑ ΖΟΟ- ΧΟΡΑΛΙΑ" τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου.«ΧΑΝΑ ΖΟΟ»:..

Επισκέψεις στον Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος δέχθηκε τις παρακάτω επισκέψεις:..

Δομή Στήριξης Κοινωνικής Οικονομίας-ΔΟΣΚΟΚΕΜ

Δομή Στήριξης Κοινωνικής Οικονομίας-ΔΟΣΚΟΚΕΜ. Σχήμα διάδοσης της κοινωνικής οικονομίας στην Κεντρική Μακεδονία.Στις 3 Σεπ 2014,..

Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης, τα Κεράσια Ράχης – Ολύμπου

Με τη συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Στη διαδικασία του χαρακτηρισμού ως Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης,.

Εκλεισε η συμφωνία Αχιλλέα και Νίκου Ραπτόπουλου

http://4.bp.blogspot.com/-dNZYdGx2XaU/UOFlxT-rQ0I/AAAAAAAAkNA/35GsKAg9ZIY/s1600/72349_10152094667966029_1172066045_n.jpg 
Εκλεισε η συμφωνία Αχιλλέα και Νίκου Ραπτόπουλου.Το Σάββατο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.Ο Νίκος Ραπτόπουλος αποτελεί την..

Η Κατερινιώτισσα Κωνσταντίνα Χοτοκουρίδου στον ΖΑΟΝ

Η Χοτοκουρίδου στον ΖΑΟΝ! Μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση έκανε ο ΖΑΟΝ. Η ομάδα της Κηφισιάς ενισχύεται διαρκώς ενόψει του πρωταθλήματος Α2 γυναικών..

Οι Τρωάδες το Σάββατο στο αρχαίο θέατρο του Δίου.ΒΙΝΤΕΟ

Η παράσταση του καλοκαιριού.Οι Τρωάδες του Ευριπίδη το Σάββατο στο αρχαίο θέατρο του Δίου. Ο πόλεμος είναι η βασική αιτία ..

Γιουρόπα Λιγκ: Ροβανιέμι - Αστέρας Τρίπολης 1 - 1.Βίντεο

Γιουρόπα Λιγκ: Ροβανιέμι - Αστέρας Τρίπολης 1 - 1 Προβάδισμα πρόκρισης για τους Αρκάδες.Γιουρόπα Λιγκ: Ροβανιέμι - Αστέρας Τρίπολης 1 - 1.Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη ..

Διπλός διάλογος Κουβέλη με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Διπλός διάλογος Κουβέλη με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ Στόχος η σύνταξη εναλλακτικού σχεδίου εξόδου από την κρίση. Διπλός διάλογος Κουβέλη με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Είναι φανερό πως η Δημοκρατική..

Ενημερωτική εκδήλωση του Υπ. Παιδείας στην Κατερίνη

 
Ενημερωτική εκδήλωση του Υπ. Παιδείας στην Κατερίνη. Κώστας Κουκοδήμος: Είμαστε στις "επάλξεις" με στόχο την επένδυση στο ανθρώπινο ..

Και με...βούλα ο Δημήτρης Ίτσιος στον Αιγινιακό

cfoot2 Συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας της Πιερίας που απέκτησε τον 19χρονο πρώην άσο του Πιερικού.Επένδυση με παρόν και πολύ μέλλον..

Συνάντηση της ΚΕΕΕ με τον Υπ. Ανάπτυξης Ν. Δένδια

Συνάντηση της ΚΕΕΕ με τον Υπ. Ανάπτυξης Ν. Δένδια και τον υφ. Γερ. Γιακουμάτο.Παρεμπόριο, φορολογία και χρηματοδότηση επιχειρήσεων..

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του Μαζιώτη

Σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του Νίκου Μαζιώτη και των αγνώστων μέχρι..

Στον ΠΑΟΚ Περέιρα και Μακ.Ανεβαίνουν Ολλανδία

 
Σε δύο ακόμη προσθήκες προχώρησε ο ΠΑΟΚ, που γνωστοποίησε τις μεταγραφές του 23χρονο Σλοβάκου διεθνή Ρόμπερτ Μακ και του..

Με όπλο την ανάκαμψη. Η κυβέρνηση επιδιώκει να «σπάσει» .

Η κυβέρνηση επιδιώκει να «σπάσει» τον στενά τεχνοκρατικό τρόπο προσέγγισης της τρόικας.Με όπλο την ανάκαμψη.Με επιχείρημα ..

Συντριβή Boeing στην Ουκρανία- Νεκροί οι 298 επιβαίνοντες

/

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η συντριβή (ενδεχομένως κατάρριψη) επιβατικού αεροσκάφους τύπου Boeing των..