Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τέσσερις συλλήψεις χθες στη Θεσσαλονίκη για λαθραία τσιγάρα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας ..
Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες σε διάφορες περιοχές της πόλης, δύο άνδρες, ηλικίας 40 και 43 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες στην περιοχή της Μενεμένης, 40χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν 103 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.
Επίσης, συνελήφθη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 36χρονη ομογενής, διότι κατείχε 60 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα
Ακόμη, μεσημβρινές ώρες χθες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης, 43χρονο ομογενή, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση 85 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Τέλος, συνελήφθη πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην περιοχή της Σταυρούπολης, 50χρονη ομογενής, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 380 λαθραία πακέτα τσιγάρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: