Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

... ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.. ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010


ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Διάβασα στο μπλόκ Λευτεριά το παρακάτω άρθρο:Αισιοδοξία Παπαχρήστου

Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης έδειξε σαν έτοιμος από καιρό. Είχε έτοιμα φυλλάδια, πόστερ, οπτικό υλικό σε cd, και 20 περίπου ανθρώπους, που τον στηρίζουν τα τελευταία χρόνια. Έδειξε φανερή ικανοποίηση για την επιλογή του και μεγάλη σιγουριά για το μέλλον.
 
*** Να υπενθυμίσω ότι εκτός απο τα 20 άτομα που αναφέρει στο άρθρο, υπάρχουν άλλοι τόσοι, που έχουν ζήσει κοντά στις πύλες του παραδείσου του "θεού", αλλά δέν έδρεψαν καρπούς και το απαγορευμένο "γλυκό μήλο της Εύας', δηλαδή της επιτυχίας,αλλά ένοιωσαν αυτό που μπορει να κρύβεται κάτω απο προσωπεία πολιτικάντιδων..πάντως μπράβο τους τα καταφέρνουν μία χαρά.. τώρα θα μου πείτε αυτή είναι η δουλειά τους...
Φ.Μ   

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-1


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΜ - 11ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) (2η αγωνιστική)
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000  - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-1
===================
Απρόσμενη ήττα για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στον αγώνα με του "ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ" με σκόρ 3-1.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο...

Σοφία Μαυρίδου: «Διεκδικούμε την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Πιέρια»


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
Το Δήμο Πιερίων επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής η Σοφία Μαυρίδου, υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Βαϊνά. 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι ..

Στη Βροντού ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Νίκος Λάππας - "Ο Καλλικράτης είναι η τελευταία ευκαιρία να πάμε μπροστά. Ας πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας"


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου
Νίκος Λάππας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, άνω των 100 ατόμων μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στη Βροντού ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, επικεφαλής του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" Νίκος Λάππας.

Κατά τη διάρκεια της...

Σκοτώθηκε 23χρονος στην εθνική - ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΊΝΗ ΤΟ ΘΥΜΑ

Σάββατο, 09 Οκτώβριος 2010 13:45 
Λίγο πριν τη γέφυρα του Μαρτίνου στο 118 χλμ. της εθνικής οδού άφησε την τελευταία του πνοή ένας 23χρονος από την Κατερίνη.
Ο 23χρονος ξεκίνησε...

η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ.... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

http://2.bp.blogspot.com/_DQV3XGkMgyE/TA0x5rts-vI/AAAAAAAAF-s/VsUnGF45kFo/s320/%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A0.jpg
Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
Υστερα μου λές φίλε μου Γιάννη, ότι η δημοσιογραφία είναι ακηδεμόνευτη .Σε ακούω που το λές, καμμιά φορά το γράφεις κιόλας.Αλλά να σου θυμίσω ότι ξέρω ποιός και γιατί απαίτησε και το κανες πράξη να μή δημοσιεύεις άρθρο του "ΚΡΑΧΤΗ" στην εφημερίδα σου και ιδιαίτερα όταν είνα "έστω κάπως καλό" και περιεχομένου που άπτεται του γενικού ενδιαφέροντος και όχι των ιδίων συμφερόντων.Πχ άλλη εφημερίδα το δημοσίευσε. (δές το άρθρο) αλλά δέν έχει φίλο "απαιτητικό", φίλο που έχει μάθει να επιβάλλει πάντα αυτό που θέλει..
Εις υγείαν της δημοσιογραφίας..

«Όχι» στις διανομές εάν δεν επιστραφεί ο περσινός ΕΦΚ

petrelaio_8ermansis
 

«Στον αέρα» βρίσκεται η διανομή πετρελαίου θέρμανσης σύμφωνα με τα λεγόμενα των πρατηριούχων, οι οποίοι διαμηνύουν στην κυβέρνηση ότι δεν θα ξεκινήσουν τις διανομές από τις 15 Οκτωβρίου, εάν δεν επιστραφεί το ποσό του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που..

Αρχίζει να μπαίνει σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από τη φετινή σχολική χρονιά Έρχεται το "ψηφιακό σχολείο"

 
Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
Αντικατάσταση του βιβλίου και του μαυροπίνακα με το e-book και τον ηλεκτρονικό διαδραστικό πίνακα, επιμόρφωση των καθηγητών στα νέα μέσα και προσομοίωση των γενικών εξετάσεων με τη χρήση υπολογιστή, είναι μερικές από τις όψεις του της ψηφιακής διάστασης του Νέου Σχολείου, το οποίο ..

Απειλή φτώχειας - εράστιες οι ανισότητες στην κατανάλωση μεταξύ φτωχών και πλούσιων νοικοκυριών

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
Μεγάλες ανισότητες στην κατανάλωση, μείωση της ανοδικής τάσης των καταναλωτικών δαπανών και μεταβολή του καταναλωτικού προτύπου, καταγράφει μεταξύ άλλων η Έρευνα ...

Λύσεις εκ των ενόντων

Στο νέο Νοσοκομείο Κατερίνης βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νικόλαος Πολύζος, προκειμένου..

Άννα ΑΘανασάκη - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
Ζητώ τη στήριξη των συνδημοτών μου στις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου για τον νέο καποδιστριακό δήμο Κατερίνης και πιστεύω ότι επιτέλους πρέπει να γίνει μια συμφωνία δεσμευτικών αρχών που θα σηματοδοτεί την απεξάρτηση της δημοτικής αρχής από τις λογικές του παρελθόντος. Η ανάγκη για συμφωνία ενεργών πολιτών, θέσεων και αρχών με στόχο την ανάπτυξη της ποιότητας  ζωής της πόλης, η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η συλλογικότητα είναι τα ζητούμενα του «τώρα».
Η συγκυρία απαιτεί σύγχρονη πολιτική σκέψη και όχι μόνο στενά τεχνοκρατική αντίληψη, η οποία θα απαντά στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν σχετίζονται με «αρμοδιότητες» ενός δήμου, αλλά με τις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών και των εξελίξεων.
Άννα ΑΘανασάκη  - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Κατερίνης με τον Νίκο Μηλιώτη
Athanasakianna.blogspot.com 

και ο ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ; ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

http://3.bp.blogspot.com/_HA2rgCsqIcY/TK9_1FTl7TI/AAAAAAAAFBg/HN9B3b-ySSs/s1600/DSCN1675la.jpg
Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
Με τον Παπαθανασίου και ο Δημήτρης Λαφατζής; δέν λέω τίποτε για το παλληκάρι.. είναι φίλος.. αλλά πολλές συμπτώσεις..
- Δημαρχοαντιπεριφερειάρχη... τόσες συμπτώσεις.. τόσες συμπτώσεις... κανείς δέν σε ακούει ε; όλοι κάνουν του κεφαλιού τους; τι κακά παιδιά.. να τα μαλλώσουμε...;
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΕΔΩ ΒΡΟΝΤΟΥ......

http://tell.fll.purdue.edu/JapanProj/FLClipart/Verbs/telephone.gif
Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 
Αφήστε με βρέ να αγιάσω!Δέν ήμουνα το βράδυ της Παρασκευής στη Βροντού.. και επειδή δέν με είδαν μερικοί.. ανησύχησαν.. πάντως φίλος μου τηλεφώνησε και μου είπε.."έχασες..που νάβλεπες τον Δήμαρχο.. μόνο σπυράκια που δέν έβγαλε απο την "κακία" του".. πάντως μου λέει "τι σου ειναι να είσαι πολιτικός το λέει και η λέξη.. όλα τα κάνεις και θέατρο παίζεις και ψεύτικα χαμογελάς.. και άς έχεις  μέσα σου τόσο κακία..η πολιτική όλα τα υπομένει"

- Ετσι είναι φίλε μου, μπροστά χαμόγελο και πίσω.. "κω..δακτύλιος" όπως λέει και ο λαός μας.. 

βάζουμε και τα δικά μας παιδιά υποψηφίους..και η κοροιδία πάει σύννεφο.. έχει πάντως πλάκα πώς κάποιοι ανοίγουν το στόμα.... σιγά ρε παδιά τις μύγες... κλείστε το.. θεός είναι δέν είναι τίποτε παραπάνω.

Γ. Παπαχρήστος – Ν. Λάππας απόψε στη Βροντού

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010