Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Στη Βροντού ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Νίκος Λάππας - "Ο Καλλικράτης είναι η τελευταία ευκαιρία να πάμε μπροστά. Ας πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας"


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου
Νίκος Λάππας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό, άνω των 100 ατόμων μίλησε το βράδυ της Παρασκευής στη Βροντού ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου, επικεφαλής του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" Νίκος Λάππας.

Κατά τη διάρκεια της... ομιλίας του υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το πρόγραμμά του, τις θέσεις του για το Δ.Δ. της Βροντούς, αλλά γενικά για τον αγροτικό πληθυσμό του νέου Δήμου Δίου Ολύμπου.
Ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσωπο και με μέτρο και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ως "αιχμή του δόρατος" για μία άλλη μορφή ανάπτυξης είναι τα στοιχεία εκείνα στα οποία βασίζεται ο προγραμματισμός του Νίκου Λάππα για την ευρύτερη περιοχή. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στην αναβάθμιση της Διεύθυνσης Γεωργίας με παροχή καλύτερων υπηρεσιών δίπλα στον Αγρότη, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη δημιουργία προϊόντων με ταυτότητα "ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ" που θα απευθύνονται σε πρώτη φάση στην τοπική αγορά και σε δεύτερη φάση στους τουρίστες και τους επισκέπτες της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βροντού ο Νίκος Λάππας είχε δίπλα του τον Δήμαρχο Δίου και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Γρηγόρη Παπαχρήστο ο οποίος δήλωσε την στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου Δήμάρχου. Ευχαριστώντας τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ο Νίκος Λάππας ανέφερε πως "σ' αυτές τις εκλογές δεν αρκεί μόνο ένας καλός Δήμαρχος. Χρειάζεται ένας καλός Περιφερειάρχης και ένας καλός Αντιπεριφερειάρχης" και κατέληξε πως "ο Καλλικράτης είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας και της τοπικής μας κοινωνίας να πάνε μπροστά. Ας πάρουμε λοιπόν τις τύχες στα χέρια μας".

ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ.ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;