Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Διάβασα στο μπλόκ Λευτεριά το παρακάτω άρθρο:Αισιοδοξία Παπαχρήστου

Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης έδειξε σαν έτοιμος από καιρό. Είχε έτοιμα φυλλάδια, πόστερ, οπτικό υλικό σε cd, και 20 περίπου ανθρώπους, που τον στηρίζουν τα τελευταία χρόνια. Έδειξε φανερή ικανοποίηση για την επιλογή του και μεγάλη σιγουριά για το μέλλον.
 
*** Να υπενθυμίσω ότι εκτός απο τα 20 άτομα που αναφέρει στο άρθρο, υπάρχουν άλλοι τόσοι, που έχουν ζήσει κοντά στις πύλες του παραδείσου του "θεού", αλλά δέν έδρεψαν καρπούς και το απαγορευμένο "γλυκό μήλο της Εύας', δηλαδή της επιτυχίας,αλλά ένοιωσαν αυτό που μπορει να κρύβεται κάτω απο προσωπεία πολιτικάντιδων..πάντως μπράβο τους τα καταφέρνουν μία χαρά.. τώρα θα μου πείτε αυτή είναι η δουλειά τους...
Φ.Μ   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΡΑΧΤΗ.Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΟΡΝΟΤΙΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΑ ΞΠΥΝΗΣΑΝΕ.ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩς ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΝΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ.ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ;ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΥΓΑΤΙΖΑΝ. ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ..