Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ





ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
Εναν ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα δίνουν αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-3-2010 το τμήμα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο γήπεδο της Βροντούς.Θα αγωνιστεί με αντίπαλο αντίστοιχη ομάδα ακαδημίας του ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 η ώρα το απόγευμα.

ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ - Τεκμήρια...για ακίνητα - ΒΙΝΤΕΟ


ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:


Τέμπη: βροχές και φουρνέλα προκάλεσαν την κατολίσθηση - Το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων


Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί εάν ο δρόμος των Τεμπών ή τμήμα του θα δοθεί στην κυκλοφορία τη Μεγάλη Πέμπτη.
Εν των μεταξύ, τα κύρια αίτια της κατολίσθησης, που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2009, στα Τέμπμη παρουσιάστηκαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων η γεωλογική....

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή στην Αθήνα στις 5 μ.μ.
  Πανελευσινιακός - Πιερικός Αρχέλαος
Δ. Γαλάνης: «Είναι ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής» - Χορηγός και η GANT
● Έβδομη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και ο δρόμος μακρύς και δύσκολος, αφού είναι …λίγο ανηφορικός. Η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου κατηφορίζει το Σάββατο για την Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του βαθμολογικού πίνακα  Πανελευσινιακό. Μαζί της, όπως πάντα, θα έχει την αγάπη και τις ευχές του υπέροχου μπασκετικού κόσμου της Πιερίας, αυτού που ατενίζει με χαρά,   υπερηφάνεια και ...

Champions League: Μπορντό - Ολυμπιακός 2-1 - ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΓΚΟΛ



http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ



ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
Ο συμπατριώτης μας απο την Κατερίνη γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, μιλά στο ΣΚΥ και αναλύει το θέμα της παρένθετης μητρότητας.
Ενδιαφέρον θέμα, όσο και σύγχρονο, που απασχολεί πολλά σημερινά ζευγάρια.Μάθετε τις λεπτομέρειες και τις προυποθέσεις εφαρμογής του..

ΑΣ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ..."

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010

Επιστολή ΚΑΙ Συνέντευξη Γιώργου ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ
για την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στη σημερινή συγκυρία

Επιστολή με τίτλο "Ας μην πυροβολούμε την Ελλάδα..." προς τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  έστειλε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
Στην επιστολή του ο κ. Κουμουτσάκος, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η κρίση μπορεί να "γεννήσει" μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση ..

..ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Αργεντινή: Αμετανόητος ο «ξανθός άγγγελος του θανάτου»

1084893_b
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010
NAFTEMPORIKI.GR
Αμετανόητος εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις στη δίκη του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ο Αλφρέδο Αστίς, πρώην πλοίαρχος του πολεμικού ναυτικού της Αργεντινής, ο επονομαζόμενος «ξανθός άγγελος του θανάτου» στην διάρκεια της χούντας στη χώρα (1976-1983).
Ο 58χρονος Αστίς και ...

Κάν' το όπως στη Ρώμη.. ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
Πηγή:ANT1
Με στόχο να πραγματοποιήσει μία ακόμη επική ανατροπή, η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Βέλγιο, για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης (18/3, 20:00, ΑΝΤ1). Το 1-3 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης που ...

Στη Ρωσία η Χίλαρι Κλίντον


Clinton_HillaryΈφθασε στη Ρωσία σήμερα Πέμπτη η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον για συνομιλίες σχετικά με το Μεσανατολικό και την υπό διαπραγμάτευση συμφωνία Ουάσινγκτον και Μόσχας για την μείωση των πυρηνικών τους οπλοστασίων. Η Κλίντον θα λάβει μέρος, στην διάρκεια της 36ωρης επίσκεψής της, στη σύνοδο του Κουαρτέτου (Ε.Ε., Ρωσία, ΟΗΕ, ΗΠΑ) για το Μεσανατολικό, την οποία ...

Τράπεζα ξέπλενε χρήματα από ναρκωτικά


 Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Τράπεζα στις ΗΠΑ δέχτηκε να καταβάλλει πρόστιμο 160 εκ. δολαρίων προκειμένου να μην οδηγηθεί σε δίκη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Η Wachovia Bank, η οποία πλέον έχει εξαγοραστεί από τη Wells Fargo & Co, συμφώνησε χθες Τετάρτη σε διακανονισμό ύψους 160 εκατ. δολαρίων με την κυβέρνηση των ΗΠΑ προκειμένου να μην οδηγηθεί σε δίκη για τις κατηγορίες ότι «παρέβλεπε» το ξέπλυμα χρήματος που έκαναν μέσω αυτής Μεξικανικά καρτέλ που διακινούν...

NewsIt : Ταμειακή σε όλους μετά την κατακραυγή - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Νεφώσεις προβλέπει η ΕΜΥ - Πρόγνωση για την Πέμπτη 18-3-2010 - ΒΙΝΤΕΟ


Πέμπτη 18/03/10

Νέο ταξίδι Σαμαρά στις Βρυξέλλες - επιστολές Αλογοσκούφη ανάβουν "φωτιές"

samaras_sm44Ο Αντώνης Σαμαράς την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί εκ νέου τις Βρυξέλλες, για να παρουσιάσει τις προτάσεις του στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπως του ζήτησε η Άγκελα Μέρκελ. Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν στη ΝΔ οι επιστολές του πρώην Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη προς τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή, στις οποίες λέει ότι δεν υποστηρίχθηκε το έργο του ακόμη και από στελέχη της ίδιας παράταξης και τονίζει με νόημα, "άλλο η αυτοκριτική κι ..

Πάλι πρωθύστεροι

ΠΕΜΠΤΗ 18.03.2010 Πολιτικό Σχόλιο

Γράφει ο Γ.Π. Μασσαβέτας
giorgis@massavetas.gr
Ομολογώ κ. Πρόεδρε ότι δυσκολεύομαι να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεστε και εσείς και το οικονομικό σας επιτελείο και κατά συνέπεια τον τρόπο με τον οποίο χαράζετε την “εθνική γραμμή” στη διαχείριση αυτής της κρίσης. Και κατά συνέπεια την πρακτική εφαρμογή της.
Γιατί χρειάσθηκε να φτάσουμε εδώ ώστε να ...

Συνεδρίαση Νομαρχιακού Συμβουλίου Σύσκεψη για τη στάση της αρχαιολογίας στη Νότια Πιερία

ΠΕΜΠΤΗ 18.03.2010
Το νομαρχιακό συμβούλιο Πιερίας συνεδρίασε το βράδι της Τρίτης, με κυριότερα θέματα τη στάση της αρχαιολογίας κυρίως στη Νότια Πιερία και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στην ανάπτυξη της περιοχής, και τις απολύσεις που έγιναν σε σούπερ μάρκετ του νομού.
Το θέμα της αρχαιολογίας έθεσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργος Παπαθανασίου και των απολύσεων ο κ. Γιάννης Σκούφας από την ελάσσονα ....

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Στήριξη Μπαρόζο






ΠΕΜΠΤΗ 18.03.2010
Την στήριξη του στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ο κ. Μπαρόζο υπογράμμισε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έχει αλλάξει μετά από τις ...

ΓΕΝΟΠ: Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις - Από τη συνάντηση με Λοβέρδο θα κριθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε αργά απόψε, κατά πλειοψηφία, το ΔΣ του συνδικάτου.
Η ΓΕΝΟΠ παραπέμπει στη συνάντηση που έχει οριστεί για μεθαύριο Παρασκευή με τους υπουργούς Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και ...

Εννιάμηνη άδεια ανατροφής παιδιού και για πατέρες στρατιωτικούς

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
Ο Συνήγορος του Πολίτη εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να θεσπίσει εννιάμηνη άδεια ανατροφής παιδιού και για τους πατέρες στρατιωτικούς και για την εξάλειψη των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών υποψηφίων στις εξετάσεις για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές.
Προσθέτει δε ότι η θετική ανταπόκριση του υπουργείου στις επισημάνσεις του Συνηγόρου του Πολίτη αίρει σημαντικά εμπόδια στην ίση ...

Πως θα αλλάξετε κουφώματα με επιδότηση

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
Περίπου 100.000 κτίρια αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον» που προβλέπει επιδοτήσεις για μια σειρά εργασιών με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.
Συνολικά θα διατεθούν 200 εκ ευρώ και όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος υπάρχουν τρεις επιλογές:

Σύλληψη οκτώ ατόμων για παράνομη ανασκαφή

astynomiaereunes_copyΟκτώ άτομα, επτά άνδρες και μία γυναίκα συνελλήφθησαν από τους άνδρες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ελασσόνας, ενώ επιχειρούσαν παράνομη ανασκαφή σε δασική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Βερδικούσιας, νομού Λάρισας, για την ανεύρεση κρυμμένου θησαυρού. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν σχετικά με παράνομη ανασκαφή στην δασική περιοχή "Παλάσκα της Βερδικούσιας, εντόπισαν τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οχτώ άτομα, προερχόμενα από ...

Πιερικος

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος σε χθεσινές δηλώσεις του
«Εκείνο που μ‘ ενδιαφέρει είναι που θα βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος και όχι η σημερινή μας θέση»
Στην καθιερωμένη ομιλία-κριτική που κάνει μετά από κάθε παιχνίδι ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος έκανε αναφορά στα θετικά και κυρίως αρνητικά του αγώνα με το Αιγάλεω αναλύοντας τα λάθη τα οποία έγιναν.
Ο τεχνικός του Πιερικού αναφερόμενος στο ..παιχνίδι με το Αιγάλεω, στο οποίο ο Πιερικός πήρε τη νίκη είπε:
«Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Κατά διαστήματα στο ..

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΟΣΦΠ 2-1 - Μπορούσε, αλλά δεν μπόρεσε

ΠΕΜΠΤΗ 18-3-2010
Το πίστεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός... Ο Ολυμπιακός πάλεψε, κυνήγησε το όνειρο, αλλά δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει, καθώς ηττήθηκε από την Μπορντό με 2-1. Οι "ερυθρόλευκοι" με πολλά λάθη στην άμυνα "λύγισαν" στο 88' από το γκολ του Σαμάκ, ο οποίος έβαλε τέλος στις ελπίδες των πρωταθλητών. Ο Μήτρογλου (65') είχε ισοφαρίσει το γκολ του Γκουρκίφ (5'). Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντάρμπισιρ (60') και του Ντιαρά (69'), ενώ ο Μέλμπεργκ μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μπενκερέσα είδε την κόκκινη

Δηλώσεις του Γ. Παπαθανασίου για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση

Image 

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
«Καλλικράτης» χωρίς διάλογο;
* Πρότεινε συνένωση δήμων Λιτοχώρου και Αν.Ολύμπου καθώς και διευρυμένο δήμο Δίου
* Και μιλώντας για την κρίση είπε ότι είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε από το «ρεμπέτ» και το «ραχάτ»
 Δήμοι με κοινά ...

Ημερησιο Ματι με την Κατερινα Τσαλου

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Να’τα μας, να’τα μας. Ανακοινώσεις έργων άρχισαν. Μετά την ώρα του Καλλικράτη άναψαν τα αίματα βλέπω.
Και να ‘σου ο Αμοιρίδης να ανακοινώνει έργα του δήμου Κατερίνης. Μπερδεύτηκες πάλι; Αποχέτευση Σβορώνου και με τη βούλα.
Δεν κάνεις κάτι και για τον περιφερειακό της...

Εν Ψυχρω με τον Γιαννη Χατζηιωαννου

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες για να στηριχτεί η ελληνική οικονομία. Πάει καλά που το κατάλαβε ο Αντώνης ότι δεν μας παίρνει να κάνουμε χαζή αντιπολίτευση.
***
Φανταστείτε Καραμανλή στις Βρυξέλλες. θα μας έπαιρναν στο ντου με τις ντομάτες.
***
Στην Ουγγαρία ο Παπανδρέου. Πρόβα για το ...

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Πέμπτη 18 Μαρτίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

PINAKIDES
 
Σε συμβολική αποξήλωση διαφημιστικών πινακίδων από τα σημεία εισόδου της Κατερίνης θα προβούν σήμερα το πρωί μέλη της Ομάδας «Η επιδημία της διαφημιστικής πινακίδας».
Η Ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε ..