Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ημερησιο Ματι με την Κατερινα Τσαλου

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Να’τα μας, να’τα μας. Ανακοινώσεις έργων άρχισαν. Μετά την ώρα του Καλλικράτη άναψαν τα αίματα βλέπω.
Και να ‘σου ο Αμοιρίδης να ανακοινώνει έργα του δήμου Κατερίνης. Μπερδεύτηκες πάλι; Αποχέτευση Σβορώνου και με τη βούλα.
Δεν κάνεις κάτι και για τον περιφερειακό της... Κατερίνης, μπας και δούμε άσπρη μέρα; Μη σου πω και για τα ΣΔΙΤ και τους αθλητικούς χώρους …που μην τους είδατε μην τους απαντήσατε.
Δεν προλαβαίνουμε από τις μιζέριες σ’αυτόν τον τόπο. Τους ενοχλούν όλα. Ακόμη και οι κυκλικοί κόμβοι. Αμάν ρε παιδιά. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας. Θα τους προτιμούσατε τετράγωνους;
Δεν λέτε πάλι καλά που γίνονται κι αυτοί, στο τέλος –τέλος να έχουμε και με κάτι να ασχολούμαστε…γιατί εδώ που τα λέμε τις τελευταίες εβδομάδες….πολύ ησυχία έπεσε στο δημαρχείο.
Πάμε και στα άλλα. Η Τζούλια βγήκε στην τηλεόραση επιτέλους και η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο.
Ο,τι και να πεις δεν θα σε λυπηθούμε Τζούλια. Όλα κι όλα. Και τα φράγκα πήρες και τίποτα λες δεν θυμάσαι, και καλά πέρασες….ε, τώρα, κι αν το είδε όλη η Ελλάδα το μπουκάλι…τι σε κόφτει;
Σ’αυτόν τον τόπο για να σταματήσουμε να κλαίμε από τα προβλήματα πρέπει κάποιος να μας κάνει να γελάμε. Κι από αυτή την άποψη είσαι το φάρμακό μας. Μιας ολόκληρης κοινωνίας μάλιστα, όχι μόνο των ανδρών.
Θα μου πείτε, και για γέλια και για κλάμματα είναι το όλο σκηνικό αλλά δεν βαριέσαι. Τουλάχιστον σ’αυτή την περίπτωση δεν πληρώνουμε. Ο,τι άλλο και να αποφασίσουμε να κάνουμε πρέπει να δώσουμε το κατιτίς μας.
Στους δρόμους και στα παζάρια κυκλοφορεί το dvd. Ιδού η φοροδιαφυγή κύριε υπουργέ μας.
Τσακώστε τους.
Η Τζούλια κάνει θραύση είτε ντυμένη, είτε γδυμένη, είτε σουρωμένη είτε νηφάλια. Αυτό είναι το συμπέρασμα.
Μόνο μια κουβέντα συγκράτησα από τη χθεσινή «συνέντευξη» της στο κουτί. Μην βάζετε τα παιδιά σας να ζήσουν τη ζωή που εσείς θα θέλατε.
Μέσα στην ξανθο-χαζομάρα της είπε και κάτι σοβαρό. Αν το σκέφτηκε καλώς. Αν δεν το σκέφτηκε αυτή και της το είπαν κάποιοι άλλοι, κακώς.
Αφήστε που μπορεί οι διεθνείς οίκοι να δουν τη Τζούλια και να ρίξουν και λίγο τα επιτόκια δανεισμού.
Όλα για την Ελλάδα ρε γ….!
Το κακό μας συναπάντημα συνεχίζεται και με απεργίες της ΔΕΗ. Διακοπές ρεύματος σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και την Πιερία από χθες.
Περιφερειακά της πόλης και σε άλλους δήμους πλην κέντρου Κατερίνης πήραν την πρώτη γεύση.
Και έπεται συνέχεια. Θα έρθουν και άλλες απεργίες με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου που ακόμη περιμένουμε.
Δεν πειράζει Γιώργο, μην βιάζεσαι. Έχουμε ακόμη περιθώριο. Εκείνες τις 100 μέρες ήθελα να’ξερα ποιος σε συμβούλευσε να πεις.
Εκείνος ο Παπουτσής θα σου το είπε σίγουρα…για να σε εκθέσει.
Καλή μας ημέρα.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: