Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Προ των πυλών ρύθμιση για ληξιπρόθεσμα σε Ταμεία και εφορία

Προ των πυλών η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα σε Ταμεία και εφορία 
Προ των πυλών η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα σε Ταμεία και εφορία. Συμφωνία στις διατάξεις του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, μεταξύ..

Την πρόσληψη 15.000 εκπαιδευτικών ζητά ο Λοβέρδος

Πρόσληψη 15.000 εκπαιδευτικών ζητά ο Λοβέρδος Πρόσληψη 15.000 εκπαιδευτικών ζητά ο ΛοβέρδοςΚινήσεις για να καλυφθούν τα μεγάλα κενά.Ο υπουργός Παιδείας εισηγείται την άμεση..

Νικολόπουλος: Είμαι συνεργαζόμενος .. με τους ΑΝΕΛ

Ν. Νικολόπουλος 
Νικολόπουλος: Είμαι συνεργαζόμενος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ.Συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι Χριστιανοδημοκράτες.Αναλαμβάνει..

Ελεύθερη πρόσβαση για κατοικίδια ζώα σε παραλίες

Ελεύθερη πρόσβαση για κατοικίδια ζώα σε παραλίες 
ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ.Ελεύθερη πρόσβαση για κατοικίδια ζώα σε παραλίες.Νομοθετική ρύθμιση για το ζήτημα της πρόσβασης των δεσποζόμενων..

Βορίδης: «Ανδρες σε... λοχεία, γυναίκες με... προστάτη

Βορίδης: «Ανδρες σε... κατάσταση λοχείας, γυναίκες με... προστάτη νοσηλεύονταν στις ιδιωτικές κλινικές» Βορίδης: «Ανδρες σε κατάσταση λοχείας, γυναίκες με προστάτη νοσηλεύονταν στις ιδιωτικές κλινικές».Την επέκταση των ελέγχων και ..

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για τη Δημοκρατική Παράταξη

Στα πρακτικά βήματα για την πορεία από εδώ και πέρα καθοδόν προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, επικεντρώθηκε..

Τσίπρας στην Ένωση Επιχειρημ: Ετοιμοι να κυβερνήσουμε

 
Τσίπρας στην Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών: Ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε.Tη συνεργασία των παραγωγικών φορέων και των επαγγελματικών..

360° στον Alpha.: Τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας

http://www.alphatv.gr/sites/tv/files/styles/alpha_-_microsite_logo_for_header/public/microsites/360p.png?itok=TfBzLJBa
360°: Τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας.Η εκπομπή ξεκινά από την αφετηρία, το πρόβλημα ή το ερώτημα και καταλήγει πάλι στην αρχή,..

Αδεια για μόλις δεκάλεπτη διακοπή απο την Αστνυομία

Αδεια για μόλις δεκάλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό είχε δώσει η Αστυνομία 
Αδεια για μόλις δεκάλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό είχε δώσει η Αστυνομία.Υπήρχε και συνοδηγός στη μοιραία ..

Ραχήλ Μακρή προς Καμμένο Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί!

Ραχήλ Μακρή προς Π. Καμμένο και ΑΝΕΛ: Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί! ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.Ραχήλ Μακρή προς Π. Καμμένο και ΑΝΕΛ: Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί! «Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί!»

Βίντεο-σοκ της καραμπόλας και συνοδηγός στην νταλίκα

Βίντεο-σοκ της καραμπόλας και συνοδηγός στην νταλίκα 
Βίντεο-σοκ της καραμπόλας και συνοδηγός στην νταλίκα.Νέα τροπή παίρνει η αιματηρή καραμπόλα στην Εγνατία Οδό την περασμένη..

"ΔΙΚΗ", ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΟΣΦΠ - ΒΙΝΤΕΟ

 
Αποκάλυψη στη "ΔΙΚΗ": Το πόρισμα με τις 66 πλαστές ενημερότητες ομάδων.
Ολόκληρο το πόρισμα της Οικονομικής Αστυνομίας για τις 66 ..

Τραγωδία στο Βόλο: Τρεις στρατιώτες νεκροί από έκρηξη ..

Τραγωδία στο Βόλο: Τρεις στρατιώτες νεκροί από έκρηξη σωλήνα όλμου Τραγωδία στο Βόλο: Τρεις στρατιώτες νεκροί από έκρηξη σωλήνα όλμου.Νέα τραγωδία με τρεις στρατιώτες νεκρούς (σύμφωνα με πληροφορίες..

Δικηγόρος στη Θεσ/νίκη κατηγορείται ότι εισέπραττε παράνομα ...

Δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι εισέπραττε παράνομα χρήματα από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι εισέπραττε παράνομα χρήματα από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.Ενας..

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ - Πιερικός - ΑΕΚ 1-3 - ΒΙΝΤΕΟ

 Πιερικός - ΑΕΚ 1-3.Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Πιερικό στην Κατερίνη δείχνοντας έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος - Κορυφαίος ..

Στη θύρα 2 μετά απο σύσκεψη οι φίλοι του Ηρακλή

 
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Ηρακλή, ο οποίος θα ..

ΣτΕ:Στις στρατιωτικές σχολές αλλοδαποί με ελλην ιθαγένεια




ΣτΕ: Στις στρατιωτικές σχολές και αλλοδαποί με ελληνική ιθαγένεια.Ποιο το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ να εγκρίνει την εισαγωγή στις ..

Τέλος ο Γενς Κέλερ.Προπονητής της Σάλκε ο Ντι Ματέο.

Νέος προπονητής της Σάλκε ο Ντι Ματέο 
Νέος προπονητής της Σάλκε ο Ντι Ματέο.Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε είναι ο Γενς Κέλερ με τον Ιταλό Ρομπέρτο Ντι Ματέο ..

Ομολογιούχοι: Προσφ. στο Ευρ. Δικασ. Ανθρωπ.Δικαιωμάτων

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrg0o3Kz5Krtb1BSo_-6Q63s-7oNSxB4bSOVDWpCr5q6SBmaJcSAΟμολογιούχοι: Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Ο σύλλογος φυσικών προσώπων ομολογιούχων ..

EKΤΑΚΤΟ: Νεκρός ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας ηθοποιός!

EKΤΑΚΤΟ: Νεκρός ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας ηθοποιός! Έχασε την μάχη με την ζωή σε ηλικία 56 ετών!!! (PHOTOS).Σοκ έχει προκαλέσει..

Παπανδρέου παίρνει το όπλο του ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης

749B02CC6FCC34361FD68BD9BD4E604E.jpg Παπανδρέου παίρνει το… όπλο του ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης.Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του πρώην ..

ΒΙΝΤΕΟ-Ο έντονος καβγάς Τζαμτζή-Στρατούλη στον ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ-Ο έντονος καβγάς Τζαμτζή-Στρατούλη και η απόγνωση του ΠαπαδάκηΒΙΝΤΕΟ- Ο έντονος καβγάς Τζαμτζή-Στρατούλη και η απόγνωση του Παπαδάκη.Λεκτικά πυρά αντάλλαξαν ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης ..

ΕΝΦΙΑ:Ειδοποιητήριο σε γυναίκα που πέθανε το 2006!

ΕΝΦΙΑ: Έστειλαν ειδοποιητήριο σε γυναίκα που έχει πεθάνει από το 2006! ΕΝΦΙΑ: Έστειλαν ειδοποιητήριο σε γυναίκα που έχει πεθάνει από το 2006!Πολλά είναι τα ευτράπελα που έχουν συμβεί τον τελευταίο..

Δώρο τραχανά έκανε η σύζυγος του Ταμήλου στην Γεωρ Σαμαρά

Δώρο τραχανά έκανε η σύζυγος του Ταμήλου στην Γεωργία Σαμαρά [εικόνα].Μπορεί η Ιωάννα Λίλλη να έκλεψε την παράσταση στο ..

«Συγχωροχάρτι» Σαμαρά σε Βενιζέλο ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης

«Συγχωροχάρτι» Σαμαρά σε Βενιζέλο ενόψει ψήφου εμπιστοσύνης.Κόντρα στην στάση που είχε κρατήσει μέχρι σήμερα η Νέα Δημοκρατία..

Τι βρήκαν στα Αντικυθήρα, γιατί δεν γίνονται ανακοινώσεις;

Τι βρήκαν στον βυθό των Αντικυθήρων, γιατί δεν γίνονται ανακοινώσεις; Τι βρήκαν στον βυθό των Αντικυθήρων, γιατί δεν γίνονται ανακοινώσεις;Παρά τη μυστικότητα με την οποία προσπάθησε να περιβάλει..

Κατακόρυφη αύξηση στο «φακελάκι» - Ατιμωρησία γιατρών..

Κατακόρυφη αύξηση στο «φακελάκι» - Ατιμωρησία των επίορκων γιατρών.Έρευνα του Συνηγόρου του Πολίτη φανερώνει ότι οι..

Νέα διαδικασία εφαρμογής έκδοσης ταυτοτήτων από σήμερα

Νέα διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων από σήμερα Νέα διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων από σήμερα.Ξεκινά από σήμερα η εφαρμογή σε όλη τη χώρα του νέου συστήματος έκδοσης ..

16:00 OTE SPORT 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/ΦΙΛΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕΚ

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTn8rkaVGR4Td2tvhd8sJYxrTDTUBgf0fhWSS4C-og0ZOWZZnIn9Q 
Οι Αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις σήμερα Τρίτη  07/10/2014.
13:30 EUROSPORT ΤΕΝΙΣ WTA TOUR: ΛΙΝΤΣ, 3Η ΜΕΡΑ......

Δημιουργείται «Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης» για την έξοδο..

leftamikroskopio_247778719 Δημιουργείται «Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης» για την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο.«Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης» δημιουργεί..

Α΄ ΕΠΣ Πιερίας: Αγώνες-6ης αγωνιστικής και κύπελλο

http://1.bp.blogspot.com/-LMhi-OSjnLQ/U_uaCVdcOQI/AAAAAAABZ6A/-OwsKIfV-94/s1600/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%2B%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg 
Α΄ ΕΠΣ Πιερίας: Αγώνες-Διαιτητές-Παρατηρητές 6ης αγωνιστικής.6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
ΤΕΤΑΡΤΗ..

ΣΦΙΠ: Φυλλάδιο για τον φιλικό αγώνα Πιερικός-ΑΕΚ


 


ΣΦΙΠ: Φυλλάδιο για τον αγώνα Πιερικός-ΑΕΚ.ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΦΙΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΕΚ.Ένα μικρό αφιέρωμα σε..

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ από το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ από το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό 
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ από το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό.Το ένα μετά το άλλο γίνονται viral τα βίντεο που τράβηξαν οι παρευρισκόμενοι ..

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια, ο Ιβάν και το σπίτι στην Θεσσαλονίκη

Ο Βιεϊρίνια, ο Ιβάν και το σπίτι στην Θεσσαλονίκη 
Ο Βιεϊρίνια, ο Ιβάν και το σπίτι στην Θεσσαλονίκη.Γιατί υπάρχει «θέμα» με τον Πορτογάλο άσο, πώςακούστηκε ξανά για ΠΑΟΚ και ποια είναι.

Εξω ο Κονέ και ο Χολέμπας-Στην Εθνική Γιαννούλης, Μάνταλος

http://www.zougla.gr/assets/images/400x300/1517315.jpg Νοκ άουτ και ο Χολέμπας στην Εθνική, στη θέση του ο Γιαννούλης.Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ, στις προαναφερόμενες αναμετρήσεις..

Συγκλονιστική η αντίσταση των Κούρδων στο Κομπάνι

 
Συγκλονιστική η αντίσταση των Κούρδων στο Κομπάνι.Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους κατείχαν τη Δευτέρα το βράδυ..

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.Σε μονάδα εντατικής θεραπείας..

Η «στρογγυλή θεά» αναστατώνει την αγορά τηλεπικοινωνιών

Η «στρογγυλή θεά» αναστατώνει την αγορά των τηλεπικοινωνιών Η «στρογγυλή θεά» αναστατώνει την αγορά των τηλεπικοινωνιών.Πώς το Champions League ενδέχεται να πυροδοτήσει εξελίξεις στη

Φτωχότερο το ελληνικό θέατρο-Eφυγε από τη ζωή η Νέλλη Αγγελίδου

Φτωχότερο το ελληνικό θέατρο.Eφυγε χτες από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου Νέλλη Αγγελίδου, σε ηλικία 87 ετών. Μια εξαιρετική ...

Δήμος Πύδνας Κολινδρού Θετικό το πρώτο δείγμα!

Σε συναινετικό κλίμα συνεννόησης το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.Θετικό το πρώτο δείγμα! Πρώτο δείγμα θετικό..

Με Σαμαρά η λαμπρή καθέλκυση του υποβρυχίου «Πιπίνος»

Ο «Πιπίνος», το δεύτερο υποβρύχιο κλάσης Ρ-214 του Πολεμικού Ναυτικού και το πρώτο που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, καθελκύστηκε χθες με λαμπρότητα. 
Λαμπρή καθέλκυση του υποβρυχίου «Πιπίνος».Ο «Πιπίνος», το δεύτερο υποβρύχιο κλάσης Ρ-214 του Πολεμικού Ναυτικού και το πρώτο..

Επιστολή του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κατερίνης

Επιστολή του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κατερίνης για τα απλήρωτα μαθητικά δρομολόγια.Δεν έχουμε άλλα περιθώρια χρηματοδότησης.

Το «success story» του Ανδρέα Λοβέρδου.Σχολικά ..

LOVERDOS Το «success story» του Ανδρέα Λοβέρδου.Σχολικά τμήματα 40-42 μαθητών, καθηγητές ξένης γλώσσας που διδάσκουν και μαθηματικά,..

Βγάζουν «από τη μύγα ξύγκι» και… φόρους από εταιρικά..

Βγάζουν «από τη μύγα ξύγκι» και… φόρους από εταιρικά τηλέφωνα και αυτοκίνητα! Αλλοπρόσαλλη απόφαση από ΥΠΟΙΚ και ΓΓ Δημοσίων Εσόδων.Βγάζουν «από τη μύγα ξύγκι» και φόρους από εταιρικά τηλέφωνα και

ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ "ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ" - ΒΙΝΤΕΟ

 
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ "ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.Ένταση προκλήθηκε χθές βράδυ στη συνεδρίαση του ...

Φοροελαφρύνσεις εντός στόχων.Ανάπτυξη 2,9% για το 2015

Φοροελαφρύνσεις εντός στόχων.Ανάπτυξη 2,9% για το 2015 προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού.Το προσχέδιο του προϋπολογισμού..

Διαδήλωση «ερυθρόλευκων» οπαδών έξω από τον ΣΚΑΙ

Διαδήλωση «ερυθρόλευκων» οπαδών έξω από τον ΣΚΑΪ Διαδήλωση «ερυθρόλευκων» οπαδών έξω από τον ΣΚΑΪ.Με ειρηνικό τρόπο ολοκληρώθηκε η διαδήλωση των οπαδών του Ολυμπιακού έξω ..

ΣτΕ:Στις στρατιωτικές σχολές αλλοδαποί με ελλην ιθαγένεια

ΣτΕ: Στις στρατιωτικές σχολές και αλλοδαποί με ελληνική ιθαγένεια.Ποιο το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ να εγκρίνει την εισαγωγή στις ..