Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή προς Καμμένο Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί!

Ραχήλ Μακρή προς Π. Καμμένο και ΑΝΕΛ: Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί! ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.Ραχήλ Μακρή προς Π. Καμμένο και ΑΝΕΛ: Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί! «Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί!»
ήταν η πρώτη αντίδραση της Ραχήλ Μακρή μετά την ανακοίνωση της διαγραφής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διερύνοντας περαιτέρω το χάσμα των τελευταίων εβδομάδων με το κόμμα και τον αρχηγό του, Πάνο Καμμένο, η βουλευτής σε ανάρτησή της στο Facebook, αφήνει υπονοούμενα για επικείμενη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τη Νέα Δημοκρατία.

Ραχήλ Μακρή προς Π. Καμμένο και ΑΝΕΛ: Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί! 

Ολόκληρη η δήλωση της:

«Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να μην συνεργαστούν με την ΝΔ και να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να μην συνυπογράφουν τροπολογίες με τον Άδωνη που θίγουν το δημόσιο συμφέρον και υπονομεύουν το έργο της δικαιοσύνης.

Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να καταδικάσουν την συνεργασία με κόμματα και πρόσωπα που ευθύνονται για την ανθρωπιστική κρίση του Ελληνικού λαού.

Θεωρούν υβριστικό το ότι τους ζητώ να εκπληρώσουν τις θεσμικές υποχρέωσεις και να τηρούν τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να ασκήσουν πειθαρχικό έλεγχο στα στελέχη που έδρασαν αντικαταστατικά, αντικινηματικά και υπονόμευσαν το κίνημα.

Θεωρούν τον ευατό τους πολύ σπουδαίο για να ζητήσουν συνγώμη όταν θίγουν την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολτική υπόσταση αυτών που για δύο χρόνια στάθηκαν στυλοβάτες του κοινοβουλευτικού έργου των ΑΝΕΛ.

Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί.»
http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: