Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο-σοκ της καραμπόλας και συνοδηγός στην νταλίκα

Βίντεο-σοκ της καραμπόλας και συνοδηγός στην νταλίκα 
Βίντεο-σοκ της καραμπόλας και συνοδηγός στην νταλίκα.Νέα τροπή παίρνει η αιματηρή καραμπόλα στην Εγνατία Οδό την περασμένη..
Κυριακή, καθώς αποκαλύπτεται πως υπήρχε και συνοδηγός στην νταλίκα. Ερασιτεχνικό βίντεο-σοκ με τα πρώτα λεπτά του δυστυχήματος.
Στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας εμφανίσθηκε το πρωί της Τρίτης άνδρας υπήκοος Ρουμανίας, κατά δήλωσή του συνοδηγός της νταλίκας της πολύνεκρης καραμπόλας στην Εγνατία . Όπως είπε είχε διαφύγει στα χωράφια της περιοχής, σοκαρισμένος μετά το συμβάν και τραυματισμένος στο πόδι.
Βίντεο-σοκ της καραμπόλας και συνοδηγός στην νταλίκα 

Στην κατάθεσή του ο συνοδηγός επιβεβαίωσε την εκδοχή του συμπατριώτη του οδηγού της νταλίκας περί βλάβης στα φρένα και προσπάθειας ακινητοποίησης του οχήματος.
Ωστόσο, ειδικοί στα συστήματα πέδησης βαρέων οχημάτων καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο επιβαινόντων.
«Σε περιπτώσεις υπερθέρμανσης του συστήματος, θα μπλόκαραν οι τροχοί ή μπορεί και να προκαλούνταν φωτιά…», λένε και επιπλέον τονίζουν πως «ειδικό σύστημα ρύθμισης των αερίων στους κινητήρες των φορτηγών θα μείωνε την ταχύτητα της νταλίκας μέχρι να ακινητοποιηθεί…».
Εν τω μεταξύ, ενώπιον του ανακριτή Βέροιας θα οδηγηθεί την Τρίτη ο επικεφαλής εργολάβος των εργασιών στο σημείο της αιματηρής καραμπόλας.
Ο 42χρονος κατηγορείται για «διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών εξ αμελείας…».
Ο Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το δυστύχημα έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου.
Και οι δύο παραμένουν κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.
Την ίδια στιγμή, ερασιτεχνικό βίντεο που σοκάρει ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: