Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Στην εντατική ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.Σε μονάδα εντατικής θεραπείας..
του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται από το πρωί ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος..Σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο νωρίς το πρωί, από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Παπαγεωργόπουλος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία το πρωί, με έντονους πόνους στο στήθος και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Ηδη, οι γιατροί του «Παπαγεωργίου» τον υπέβαλαν σε στεφανιογράφημα, από το οποίο διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και αμέσως έδωσαν εντολή για τηην εισαγωγή του στην εντατική.
Όπως ανέφερε στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γενική διευθύντρια του «Παπαγεωργίου», Μαρία Γιογκατζή, ο κ. Παπαγεωργόπουλος μεταφέρθηκε το πρωί, από τις φυλακές Διαβατών όπου εκτίει την ποινή του, με πόνο στο στήθος και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. "Οι γιατροί θα αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπιστεί", πρόσθεσε η κυρία Γιογκατζή.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: