Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αδεια για μόλις δεκάλεπτη διακοπή απο την Αστνυομία

Αδεια για μόλις δεκάλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό είχε δώσει η Αστυνομία 
Αδεια για μόλις δεκάλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό είχε δώσει η Αστυνομία.Υπήρχε και συνοδηγός στη μοιραία ..
νταλίκα της Εγνατίας Οδού.Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τραυματίες του τροχαίου στην Εγνατία.Ελεύθερος άνευ όρων ο υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας που εκτελούσε τα έργα στο σημείο της φονικής καραμπόλας.Αδεια για μόλις δεκάλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό είχε δώσει η Αστυνομία 

Μόνο για δεκάλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, κι αυτό σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, από τις 9.30 έως και τις 9.40 το πρωί της περασμένης Κυριακής, είχε δώσει άδεια με απόφασή του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ταξίαρχος Νικόλαος Μπαντουβάκης, όπως προκύπτει και από το σχετικό επίσημο έγγραφο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.
Υπενθυμίζεται ότι το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί της 5ης Οκτωβρίου, όταν η νταλίκα που οδηγούσε ο 39χρονος προσέκρουσε σε προπορευόμενα οχήματα, τα οποία ήταν ακινητοποιημένα λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Διαβάστε εδώ το έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας

Τώρα αποκαλύπτεται ότι, με ημερομηνία έκδοσής του τις 3 Οκτωβρίου, το εν λόγω έγγραφο αναφέρει ότι «αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ (διέλευση τριών εναέριων αγωγών μέσης τάσης), αποφασίζουμε :

Την Κυριακή 5/10/2014 και κατά τις ώρες 09.30-09.40 (διάστημα 10 λεπτών), τη διακοπή προσωρινά της κυκλοφορίας επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Μέσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του αναδόχου του έργου, ο οποίος θα αναλάβει και τα μέτρα τροχαίας σε συνεργασία με την ‘Εγνατία Οδό’ και την Υπηρεσία μας.

Τα οριζόμενα μέτρα ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους».
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: