Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Το βίντεο της Τζούλιας!

Εντωμεταξύ πάρτε μάτι το βίντεο της Τζούλιας!


ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 Μάρτιος 2010


Γιώργο Παπανδρεόυ, έλλειπες και ορισμένοι τον παράχ....Βάλτους στη θέση τους ή παραίτησέ τους.. δέν είναι εικόνα αυτή... και ο Παπουτσίς πρέπιε να καταλάβει ότι τόχει παρακάνει.. δείχνει ότι βγάζει άλλα γούστα....
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Τα τρια βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010


Αυτά είναι τα βίντεο με την Τζούλια Αλεξανδράτου...


όλα όσα δήλωσε για την τσόντα
troktiko

Σκληρή αντιπαράθεση στη Βουλή για τα μέτρα


ΑΘΗΝΑ 05/03/2010
Ψηφίστηκε στη Βουλή επί της αρχής και επί των άρθρων το νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών που αφορά στα πρόσθετα μέτρα της κυβέρνησης, μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση με βολές από όλες τις πλευρές του κομματικού φάσματος. Ο υπουργός Οικονομικών χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά της ΝΔ και της Αριστεράς. Επίθεση Παπουτσή σε Σαχινίδη.
"Εάν με ρωτούσατε αν συμφωνώ με την αύξηση του ΦΠΑ ή τη μείωση των μισθών θα έλεγα όχι, αλλά είναι ζήτημα εθνικής σωτηρίας και ευθύνης να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις", είπε ο υπουργός Οικονομικών. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι χάθηκε εύκολα το απόθεμα αξιοπιστίας που χτίζαμε χρόνια ενώ εκτίμησε ότι δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα αρκεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που έχει κατατεθεί. Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι της λείπει το μέτρο και η αυτογνωσία.
Απευθυνόμενος στο ΚΚΕ είπε: "Δεν σας είδα να αποκλείετε το γραφείο του κ. Αλογοσκούφη όπως πράξατε με το δικό μου". Και πρόσθεσε ότι "αντί να πηγαίνουν στα χαρακώματα, περιχαρακώνονται σε μία ανέξοδη επιχειρηματολογία και ιδεολογία". "Αναρωτιέμαι εάν χαίρεται το ΚΚΕ γι' αυτή την κατάσταση. 'Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση' όπως έλεγε ο Μάο Τσε Τουνγκ", συμπλήρωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Από την πλευρά του το ΚΚΕ αποχώρησε από τη συζήτηση: "Εμείς σας πολεμάμε καθαρά και όχι με τερτίπια- δεν υπάρχει κάτι για να συζητηθεί", δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα.
Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι έχει τη στήριξη μόνο δύο ανθρώπων, του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Κατηγόρησε και το ΚΚΕ ότι με την αποχώρησή του, κάνει εύκολη τη ζωή των κυβερνητικών. Ο κ. Τσίπρας κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι αποδέχθηκε τις πιέσεις που της ασκήθηκαν: "Αποδείξατε ότι είστε ερασιτέχνες να υπερασπιστείτε τη χώρα και τα συμφέροντα των εργαζομένων, αποδειχθήκατε επαγγελματίες στο να εξαπατάτε το λαό".
Απαντώντας, ο κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι κατάλαβε για πρώτη φορά ότι "υπάρχει άγνοια της πραγματικότητας.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιλαμβάνεται που βρίσκεται η χώρα, δεν θέλει να καταλάβει".
"Δεν κάνω αβάντα στον Παπανδρέου, αλλά στην Ελλάδα- διαφωνούμε με τον κορμό των μέτρων αλλά πρέπει να συναινέσουμε, χρειάζεται σοβαρότητα", είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. "Ο ΛΑΟΣ δεν υπονομεύει τον Παπανδρέου που δίνει μάχη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στηρίζει τον Παπανδρέου", πρόσθεσε.
Επίθεση Παπουτσή σε Σαχινίδη
"Φέρτε άμεσα το φορολογικό νομοσχέδιο και τα αναπτυξιακά μέτρα που τα έχετε καθυστερήσει. Αλλιώς οδηγούμαστε σε ύφεση. Μην ξεχνάτε ούτε μία στιγμή την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον κόσμο που μας εξέλεξε και την αγωνία τους", τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενος στον υφυπουργό Οικονομικών, προσθέτοντας "σε ποια κυβέρνηση νομίζετε ότι είστε υπουργός".
"Δεν θα χάσουμε την ψυχή μας. Στη θέση που κάθεστε εσείς κάθισαν διαπρεπείς πολιτικοί. Άλλη φορά να μην ξεχνάτε αυτό το πλαίσιο. Ξέρετε κανέναν δανειστή που να ενδιαφέρεται να διασωθεί αυτός που τον δανείζει;", είπε κ. Παπουτσής.
Οι δηλώσεις Παπουτσή έρχονται ως απάντηση σε προηγούμενη δήλωση από τον Φ. Σαχινίδη: "Το δίλημμα δεν είναι ανάπτυξη ή ύφεση, αλλά χώρα που λειτουργεί ή δεν λειτουργεί".
Αλέκα Παπαρήγα στον Flash 96
"Τα νέα οικονομικά μέτρα έχουν στόχο να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα με παράλληλη κατάλυση των κατακτήσεων των εργαζομένων", τόνισε στον Flash 96 η Αλέκα Παπαρήγα. Χαρακτήρισε πυξίδα και για τον ιδιωτικό τομέα, την περικοπή μισθών στο δημόσιο. Η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ κατηγόρησε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ότι εναλλάσσουν τα ίδια επιχειρήματα. Καταλόγισε στο ΣΥΡΙΖΑ αβαθή πολιτική, ενώ χαρακτήρισε το ΛΑΟΣ ντουντούκα του κεφαλαίου και του ρατσισμού.
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-3-2010
ΑΚούστε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ΓΙώργου Παπανδρέου και της Γερμανίδας Καγκελαρίου κ Μέρκελ.. δείτε το βίντεο...


ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ -ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΠΙΤΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-3-2010

Χρυσοχοίδη, πάρε το κεφάλι αυτού του ανεγκέφαλου ανιστόρητου αστυνομικού που ψεκάζει την ιστορία της Ελλάδος, την ιστορία της Εθνικής Αντίστασης, τον Μανώλη τον Γλέζο.Η στείλτον σπίτι του ή παραιτήσου.Και επειδή ξέρω έχεις πολύ μεγάλη ευαισθησία, ιδιάιτερα στους δημοκρατικούς θεσμούς, αλλά και στην ζωντανή ιστορία της πατρίδας μας, θα το πράξεις.Αν δεν το κάνεις θα λυπηθούμε πολύ, γιατί πιστέυω ότι έχιες καλες προθέσεις. Είμαι δέ σίγουρος ότι αυτό το "παλληκάρι" της αστυνομίας, ανθεμά και άν γνωρίζει τη φυσιογνωμία και ποιός είναι ο Μανώλης Γλέζος, μάλλον πρέπι να είναι απο τους ανιστόρητους.Ο ελληνικός λαός περιμένει να οτ πράξεις....
Δείτε τί έκανε ο απαράδεκτος .. δείτε το βίντεο..

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΤΖΟΥΛΙΑ - ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-3-2010














ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ!!......


ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΣΕΕ Κ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-3-2010
ΑΠΑΡΑΔΕΙΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΣΕΕ Κ ΠΑΝΑΓΟΙΠΟΥΛΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΒΟΥΛΗ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - ΠΟΛΕΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-3-2010

Μέσα στο γενικό απεργιακό κλίμα και με τα κόμματα της Αριστεράς να επιτίθενται στην κυβέρνηση ωσάν να έφερε την κρίση η παρούσα κυβέρνηση, αρνούμενοι να βοηθήσουν στο ξεπέρασμα της κρίσης, με δικαιολογίες παρωχημενης εποχής, ο Γιώργος Καρατζαφέρης στηρίζει την προσπάθεια του πρωθυπουργού και το δήλωσε μέσα στη βουλή.....
Τί είπε ο Παπακωνσταντίνου, Παπαρήγας Καρατζαφέρης και Τσίπρας στο βίντεο:

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Παρασκευή 5 Μαρτίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

A_1
 
Σκουπίδια, βρώμα και δυσωδία, είναι η εικόνα που αντικρύζει κανείς πηγαίνοντας στη Λεπτοκαρυά και λίγο πριν διασχίσει τις παλιές γραμμές του τρένου.
Εντάξει μας φταίνε τα Τέμπη που είναι κλειστά και δεν μπορεί να πατήσει άνθρωπος στην περιοχή μας, αλλά αν είναι να έρθει κανείς και να δει αυτήν την εικόνα, τότε το κακό θα είναι πολύ μεγαλύτερο…
Ανύπαρκτος ο δήμος, ανύπαρκτοι και οι άνθρωποι;

Πασχίζουμε να ανοίξουν τα Τέμπη το Πάσχα, μα δεν ξέρω ποιος θα «ρισκάρει» να τα διασχίσει…
Το μεγάλο στοίχημα, όταν ανοίξουν τα Τέμπη, θα είναι να πειστούν οι εν δυνάμει επισκέπτες μας ότι πρόκειται για ένα δίκτυο που παρέχει ασφάλεια, καθότι όπως είπε και ένας εκ των συμμετεχόντων στη σύσκεψη φορέων της περιοχής η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη «δεν ξέρω ποιος γονέας θα συναινέσει να αφήσει το παιδί του να πάει εκδρομή, όταν θα ξέρει ότι το λεωφορείο θα περάσει από τα Τέμπη».


A_3
 
«Πόλεμο, στον πόλεμο των κεφαλαιοκρατών» ήταν το βασικό σύνθημα της πορείας που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ Πιερίας, χθες το απόγευμα στον πεζόδρομο της Κατερίνης.
Έπεται συνέχεια σήμερα το πρωί. Οι «μηχανές» των κινητοποιήσεων έχουν ανάψει για τα καλά, αλλά ουδείς αισιοδοξεί ότι σ’ αυτές θα ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι, όχι επειδή δεν ξέρουν τι τους περιμένει, αλλά επειδή είναι βέβαιοι ότι δεν αντέχουν άλλη οικονομική αιμορραγία.


A_4Σε κινητοποιήσεις κάλεσαν τους εργαζόμενους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, όπου χθες το απόγευμα, μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις τους ενάντια στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Το μόνο που θα καταφέρουν αυτά τα μέτρα, είναι να αφαιρέσουν δικαιώματα των εργαζομένων, είπε ο κ. Καστόρης, βάλλοντας κατά της ιδιότυπης συγκυβέρνησης Πα.Σο.Κ., Νέας Δημοκρατίας και Λα.Ο.Σ.
Όπως και να έχει το απεργιακό δελτίο των επόμενων ημερών ή εβδομάδων θα είναι πλούσιο και όποιος αντέξει.

Σοφή η απόφαση της ΝΕ Πιερίας του ΠΑΣΟΚ να αναβάλλει τη συνεστίαση που είχε προγραμματίσει για σήμερα.
Με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ποιος Πασόκος (μέλος ή φίλος) έχει όρεξη για γλέντια!
Απίστευτο! Έρχεται το Σάββατο στην Κατερίνη (μας πληροφόρησαν χθες το βράδυ) ο υφυπουργός Μάρκος Μπόλαρης, επικεφαλής κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ που θα επιχειρήσει να εξηγήσει στους πολίτες του νομού το γιατί ήταν αναγκαία τα μέτρα-φωτιά (στα μπατζάκια μας) που πήρε η κυβέρνηση!
Χαρά στο κουράγιο τους!

SKITSO
 
Επειδή σήμερα (και) οι βουλευτές του νομού μας θα πουν το «ναι» τους ή το «όχι» τους στα νέα μέτρα (στη Βουλή) φροντίσαμε (όπως βλέπετε στη σελίδα 5) να μάθουμε από πριν τι θα ψηφίσουν, να είστε ενήμεροι κι εσείς (ψηφοφόροι τους ή μη) για το τι πράττουν και τι αποφασίζουν για λογαριασμό σας.
Ζητήσαμε από όλους να μας στείλουν εγγράφως τις απόψεις τους (ει δυνατόν σε δυο-τρεις παραγράφους) και ανταποκρίθηκαν προθύμως και εγκαίρως. Πλην του Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος, μας είπαν, δεν παίρνει ανάσα όλη μέρα (λόγω που από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ είναι στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Ζήμενς).
Υποθέτουμε βασίμως πάντως, ότι σήμερα θα δώσει (και αυτός) τη θετική του ψήφο στα μέτρα της κυβέρνησης.

Η εφημερίδα «Sydney Morning Herald» αποτάθηκε (διαβάζουμε) στους έξι πλουσιότερους και πολυεκατομμυριούχους Έλληνες της Αυστραλίας, για να τους ρωτήσει αν θα συνδράμουν στο «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας», που ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος; Πετσάλνικοςείχε τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσει.
Οι πέντε δεν απάντησαν. Ο ένας απάντησε αρνητικά.
Κάτι φαίνεται υποψιαζόταν η κυβέρνηση, γι’ αυτό φρόντισε να τα πάρει (με το στανιό) από τους χαμηλοεισοδηματίες Έλληνες του εσωτερικού, που τους έχει σίγουρους.

DHMARXOS_PYDNAS
 
Τρεις ήταν τελικά οι δήμαρχοι που συμμετείχαν στην ημερίδα του ΤΕΕ για τα μπάζα κι όχι δυο, όπως γράψαμε χθες.
Την παρατήρηση ότι παραλείψαμε τον δήμαρχο Πύδνας (που εικονίζεται στη φωτό-ντοκουμέντο) μας την έκανε τακτικός αναγνώστης μας, με αυξημένο το περί δικαίου αίσθημα κι εμείς δεν μπορούσαμε παρά να επανορθώσουμε την αδικία.

AKROPOLIS_POLEITAI
 
Άσχημες ιδέες μας βάζουν Γερμανοί βουλευτές (του Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών και της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι) που κάλεσαν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά για να χρηματοδοτήσει το χρέος της.
Όχι τίποτε άλλο αλλά, αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παίρνει μέτρα ενάντια στην ιδεολογία της (κατά πως είπε ο πρωθυπουργός) τι θα την εμπόδιζε να παραγκωνίσει και τον  πολυδιαφημιζόμενο (από την ίδια) «πατριωτισμό» της;

Δωρεά βιβλίων

LowRes-DSC00026

84 αντίτυπα του βιβλίου «Ουλαμός των 75», τα οποία θα εμπλουτίσουν τις σχολικές βιβλιοθήκες του νομού, χάρισε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας η κυρία Ελένη Ρογκότη, σύζυγος του συμπολίτη μας αείμνηστου Βασίλη Ρογκότη, νομικού, συγγραφέα και ζωγράφου...

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

bousiaΠαρασκευή 5 Μαρτίου 2010
Μία μέρα μετά την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης και ακόμη …ζούμε.
Η Ελλάδα της υπερβολής.
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε. Χορτάσαμε αναλύσεις, κόντρα αναλύσεις, έρχονται και οι πρώτες δημοσκοπήσεις.
Όπου φτωχός κι η μοίρα του.
Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο για περικοπή του .......

«Ίσως» το Πάσχα

PASXA
Υπό προϋποθέσεις, ίσως, ανοίξουν για ένα διάστημα τα Τέμπη το Πάσχα, αναφέρει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η οποία εκφράζει την πρόθεση να μην λειτουργήσουν τα διόδια Αιγινίου πριν αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να ανοίξει η Κοιλάδα των Τεμπών τις ημέρες του Πάσχα, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η οποία πάντως επιμένει ότι για να γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και για να παραδοθεί στην κυκλοφορία ένα ασφαλές οδικό δίκτυο στην περιοχή, απαιτούνται 16 εβδομάδες εργασιών.
«Ο χρόνος περαίωσης έχει να κάνει και με τον...

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010
Μη γελιόσαστε. Αυτά τα μέτρα δεν τα πήρε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Τα πήρε το διεθνές κύκλωμα των τραπεζιτών ή αν θέλετε στην επιεικέστερη έκδοση η κλίκα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
***
Και είμαι πεπεισμένος γι’αυτό. Καλώς ήρθε ο Ολι Ρεν και μας είπε βρείτε 4,8 δις ευρώ. Και καλώς αν ...

Τη μπάρα την σπρώχνουμε! Δεν τη σηκώνουμε!

DIODIA
Όσοι δε γνωρίζετε πώς μπορείτε να αποφύγετε το διόδιον τέλος στους σταθμούς των εθνικών οδών, δεν έχετε παρά να περάσετε από το κιόσκι που θα στήσουν αύριο στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας μαζί με την Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου.
Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας και της Επιτροπής Αγώνα, θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό για τη δράση «Δεν πληρώνουμε» και θα είναι στη διάθεση των διερχομένων να απαντήσουν σε ...

Απαντούν με απεργίες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010
Μπαράζ κινητοποιήσεων για τα μέτρα της κυβέρνησης
Απαντούν
με απεργίες
Επί ποδός οι εργαζόμενοι μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ εξετάζουν το ενδεχόμενο γενικής απεργίας στις 11 Μαρτίου.
Σήμερα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσουν σε πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου ενώ στη μία το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί και συγκέντρωση, έξω από τη Βουλή.

Συγκέντρωση-συλλαλητήριο από την ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί την σήμερα στις 13.00 έξω από τη Βουλή στην Πλατεία Συντάγματος.
Παράλληλα, στις 18:00 χθες το απόγευμα της Πέμπτης, η ΑΔΕΔΥ διοργάνωσε  συλλαλητήριο, στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.
Συλλαλητήριο, την ίδια ώρα, διοργάνωσε και το ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα, ενώ καλεί σε γενική απεργία για σήμερα. Στο....

ΡΑΠΤΑΚΗΣ - Υποψήφιος για τη θέση του Γραμματέα της πολιτείας Ροντ Άϊλαντ

YPOPSIFIOS
 
Ο Ραπτάκης ανακοίνωσε τελικά την υποψηφιότητα θα διεκδικήσει το αξίωμα του Γραμματέα της Ροντ Άϊλαντ.
Ο πολιτειακός γερουσιαστής του Ροντ Άϊλαντ, Λεωνίδας (Λού) Ραπτάκης, πήρε την τελική του απόφαση αυτές τις μέρες, ανακοινώνοντας ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει το αξίωμα του Γραμματέα της πολιτείας (secretery of state) κατά τις επόμενες εκλογές.
Οι προκριματικές θα γίνουν στις 14 Σεπτεμβρίου και οι γενικές στις 2 Νοεμβρίου, αλλά δεν είναι γνωστό μέχρι τη στιγμή αυτή, αν θα έχει αντίπαλο.
«Έφτασε η στιγμή»,μας είπε, «να διεκδικήσω κάτι ...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-2-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2005-03-2010.jpg