Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

"Ο Κουρέας της Σεβίλης"

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41574_129922133715171_5922_n.jpg
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Ο Κουρέας της Σεβίλης,  πασίγνωστο έργο όπερας, έχει χιλιογυριστεί στον κινηματογράφο, αποτελεί αγαπημένο μουσικό θέμα σε ταινίες κινουμένων σχεδίων  και όσοι τραγουδάνε την ώρα του μπάνιου σίγουρα έχουν τραγουδήσει την εκπληκτική (κι από πλευράς δυσκολίας) άρια...

Διαδώστε Αυτήν την Αγγελία. Αφορά Συνανθρώπους μας που Χάνουν τη Δουλειά τους!

http://kafenedaki.files.wordpress.com/2010/03/dsc05557.jpg 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
"Σε ενοχλεί κάποια αντίπαλη χώρα; Σου αμφισβητούν την εδαφική σου ακεραιότητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Θέλεις να καταστρέψεις τους αντιπάλους σου; Έχουμε τη λύση!
Ομάδα επαγγελματιών ..

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ Παράταση χρόνου αποπληρωμής στεγαστικών δανείων

http://www.makthes.gr/filestore/modules/news/8/2/82254/2h.jpg 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Την επιμήκυνση αποπληρωμής των στεγαστικών δανείων για 5 ή 10 έτη έχουν οι δανειολήπτες από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Το ταμείο εξετάζει τη δυνατότητα..

Περί «συναινετικής αναδιάρθρωσης» του χρέους (εντός της Ευρωζώνης ή με δική μας πρωτοβουλία) - Στις ημέρες μας, τον Οκτώβριο του 2011, συζητάμε το κούρεμα μέρους του χρέους των 365,6 δις ευρώ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuXlF7y5hKzqE2Da0aSMBwxggUA-NOeZf-jRPDlzb7fOShmCP_6-9qInONlVKiOpWvSQTMoskKbgMlmpsLOC4jUQkSVAjJkDEwcIEhMzwRSvIopAXmEvlD7zQxWhyphenhyphen1kuODs2WqOTy5HF6G/s1600/MardasDim.jpg
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 
Στις 2 Φεβρουαρίου του 2011 θέταμε το ακόλουθο ερώτημα αναφορικά με το σενάριο της πτώχευσης της χώρας μας τον Ιανουάριο του 2010!. Καθώς το ερώτημα που τέθηκε μήνες πριν φαίνεται ιδιαίτερα επίκαιρο επαναδημοσιοποιείται....

Στάσεις εργασίας Δικαστικών Υπαλλήλων - Έως τις 27 Οκτωβρίου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011 Τοπικά
Με καθημερινές στάσεις εργασίας απαντούν οι Δικαστικοί Υπάλληλοι στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας και του ενιαίου μισθολογίου.
Ήδη έχουν....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 26 10 2011

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Την Πέμπτη απολογείται η επιχειρηματίας που συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον 1ο ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης πήρε η 62χρονη ιδιοκτήτρια γνωστής εταιρίας εμπορίας ενδυμάτων και υποδημάτων, η οποία συνελήφθη για μη..

Με αντίτιμο 5 ευρώ το στρέμμα σε αγρότες και ανέργους Ξεκίνησε η διάθεση 10.000 στρεμμάτων γης


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Τα πρώτα 833 αγροτεμάχια θα διατεθούν στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης,..

Το ύψος της Συνόδου κορυφής της Ευρώπης χαμηλώνει

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41574_129922133715171_5922_n.jpg

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Το ύψος της Συνόδου κορυφής της Ευρώπης χαμηλώνει.Χαμηλώνει γιατί σύνοδος κορυφής είναι μόνο Μέλκερ και Σαρκοζί.Οι άλλοι "ηγέτες¨ παρακολουθούν αμέτοχοι, ανίκανοι να παρεμβούν.Πληροφορύνται απο τα ΜΜΕ τί αποφασίζουν Μέρκελ και Σαρκοζί.Τώτα τί είδους ηγέτες είναι; Καλά για ουσιαστική διαπραγματευτική ιακανότητα της Ελλάδος, ούτε λέξη..δέν πρέπει να λέμε... είναι "ψηλός" ο Γιώργος για το "μπόι" της Μέρκελ...

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ..βρέ άιντε ούστ!!!!!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Γιώργο Παπανδρέου, με την μικρή μου δύναμη τόχα πεί με καθαρότητα. Είχα γράψει λοιπόν να μήν παίρνεις στις πλάτες σου όλο αυτό το φορτίο (δείτε το άρθρο). Τώρα που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο έκανες την κίνηση που έπρεπε.Αναρωτιέμαι όμως άν είναι αργά.Ορθά πρέπει να ψηφιστεί (ή όχι) με αυξημένη πλειοψηφία το νέο μνημόνιο.Βέβαια τις τελευταίες ώρες διαισθάνομαι ότι το παίρνετε πίσω.Κακώς.Γιατί εσείς θα είστε στο "εκτελεστικό απόσπασμα" και άλλοι θα κάνουν τους τιμητές.Και ξέρετε ο λαός τιμωρεί.Τιμωρεί τους νύν ξεχνώντας τους πρώην και τις ημέρες τους. Θα τιμωρηθείτε γιατί ίσως έπρεπε να κάνετε το χρέος σας (κάτι που δεκατίες δέν έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ).Θα τιμωρηθείτε εσείς και το πολιτικό σύστημα γιατί ο λαός δέν έχει άλλα κουράγια να "στηρίζει", γιατί στέρεψαν οι λιγοστές δυνάμεις του.Για αποδραση και θέατρο μιλάει η ΝΔ, το καταλάβατε; και τα ΜΜΕ συνηγορούν και επαυξάνουν (είναι γνωστά άλλωστε τα παιγνίδια).
Θα τιμωρήσει ο λαός όλους όσους εχουν υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών τους.Θα τιμωρήσει αυτούς πους τους εχουν φέρει δεκαετίες πίσω.Και σ αυτό έχετε ευθύνες όλοι.Ισως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, άν βουτούσατε ορισμένους απο εκείνους που πλούτισαν και τους στέλαντε στα ¨κάτεργα¨, γιατί ο λαός θα πίστευε ότι με την δική σας κυβέρνηση, κάτι άλλαξε.Τώρα και οι προθέσεις να ήταν ειλικρινείς με τέτοια μέτρα ποιός να ¨πιστέψει¨και τι να πρωτοπιστέψει..
Τί να πιστέψει για τους κερδοσκόπους της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν να γίνουν "μπάστακες" στα σπίτια μας.Τι να πιστέψει, αφού οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι έχουν πείσει και τον κάθε δύσπιστο, ότι είναι ανίκανοι και λίγοι να διαχειριστούν τις τύχες των λαών της Ευθρώπης.
Γελάει και ο κάθε πικραμένος με τα καμώματα της Μέρκελ του Σαρκοζί και του Μπερλουσκόνι..
Υστερα φταίει Ευρωπαίος Ελληνας πολίτης να βροντοφωνάξει στους Ευρωπαίους, βρέ άιντε ούστ!!!!!
του Δημήτρη Καλαϊτζή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΝΤΑΦΙ - Καντάφι:«Φίλε Σίλβιο, πες τους να σταματήσουν»

Καντάφι:«Φίλε Σίλβιο, πες τους να σταματήσουν»
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Δραματική έκκληση προς τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι απηύθυνε μέσα από την τελευταία του επιστολή ο Μουαμάρ Καντάφι, εκλιπαρώντας τον να μεσολαβήσει για να..