ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ..βρέ άιντε ούστ!!!!!


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011
Γιώργο Παπανδρέου, με την μικρή μου δύναμη τόχα πεί με καθαρότητα. Είχα γράψει λοιπόν να μήν παίρνεις στις πλάτες σου όλο αυτό το φορτίο (δείτε το άρθρο). Τώρα που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο έκανες την κίνηση που έπρεπε.Αναρωτιέμαι όμως άν είναι αργά.Ορθά πρέπει να ψηφιστεί (ή όχι) με αυξημένη πλειοψηφία το νέο μνημόνιο.Βέβαια τις τελευταίες ώρες διαισθάνομαι ότι το παίρνετε πίσω.Κακώς.Γιατί εσείς θα είστε στο "εκτελεστικό απόσπασμα" και άλλοι θα κάνουν τους τιμητές.Και ξέρετε ο λαός τιμωρεί.Τιμωρεί τους νύν ξεχνώντας τους πρώην και τις ημέρες τους. Θα τιμωρηθείτε γιατί ίσως έπρεπε να κάνετε το χρέος σας (κάτι που δεκατίες δέν έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ).Θα τιμωρηθείτε εσείς και το πολιτικό σύστημα γιατί ο λαός δέν έχει άλλα κουράγια να "στηρίζει", γιατί στέρεψαν οι λιγοστές δυνάμεις του.Για αποδραση και θέατρο μιλάει η ΝΔ, το καταλάβατε; και τα ΜΜΕ συνηγορούν και επαυξάνουν (είναι γνωστά άλλωστε τα παιγνίδια).
Θα τιμωρήσει ο λαός όλους όσους εχουν υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών τους.Θα τιμωρήσει αυτούς πους τους εχουν φέρει δεκαετίες πίσω.Και σ αυτό έχετε ευθύνες όλοι.Ισως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, άν βουτούσατε ορισμένους απο εκείνους που πλούτισαν και τους στέλαντε στα ¨κάτεργα¨, γιατί ο λαός θα πίστευε ότι με την δική σας κυβέρνηση, κάτι άλλαξε.Τώρα και οι προθέσεις να ήταν ειλικρινείς με τέτοια μέτρα ποιός να ¨πιστέψει¨και τι να πρωτοπιστέψει..
Τί να πιστέψει για τους κερδοσκόπους της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν να γίνουν "μπάστακες" στα σπίτια μας.Τι να πιστέψει, αφού οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι έχουν πείσει και τον κάθε δύσπιστο, ότι είναι ανίκανοι και λίγοι να διαχειριστούν τις τύχες των λαών της Ευθρώπης.
Γελάει και ο κάθε πικραμένος με τα καμώματα της Μέρκελ του Σαρκοζί και του Μπερλουσκόνι..
Υστερα φταίει Ευρωπαίος Ελληνας πολίτης να βροντοφωνάξει στους Ευρωπαίους, βρέ άιντε ούστ!!!!!
του Δημήτρη Καλαϊτζή