Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2022-10-2009.jpg 

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ BLOGS




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ BLOGS

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ !...

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

 http://logoplokies.blogspot.com/2009/10/blog-post_21.html

Οι Αλμούνηδες της Ε.Ε., ως γνωστόν, μας έκραξαν ασύστολα αυτές τις ημέρες, για το γεγονός του εκτροχιασμού των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας, (έλλειμμα, χρέος κλπ). Μπορεί, βέβαια, να τ΄ άκουσε ο νέος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αλλά τα βέλη, ουσιαστικά ρίχτηκαν κατά των πολιτικών απατεώνων της Ν.Δ., οι οποίοι λίγες ημέρες πριν, παραμύθιαζαν τις Βρυξέλλες, με πλήρως κατασκευασμένα στοιχεία δίνοντας το έλλειμμα στο μισό, (6% από 12%) και κρύβοντας από το χρέος, πάνω από... 20 δις € ! Οι δηλώσεις ήταν απερίφραστες : «… υπήρξε απόλυτη διάψευση των στατιστικών στοιχείων της προηγούμενης κυβέρνησης !...».
Μπροστά σ΄ αυτό το νέο, μετά το 2004 με την σκηνοθετημένη απογραφή, ρεζίλεμα της Ελλάδας, οι αυτουργοί και πλήρως υπεύθυνοι για το έγκλημα, αντί να το βουλώσουν και να λουφάξουν στην τρύπα τους, (που τους έστειλε ο ελληνικός λαός), έχουν το θράσος και την ξετσιπωσιά, να βγαίνουν και να κάνουν δηλώσεις εναντίον του …

"Βρίσκομαι υπό ομηρία στην Μεσσηνία" (video)!

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
Χοντρές καταγγελίες για τον μηχανισμό του Σαμαρά στην Μεσσηνία έκανε μέσα από την εκπομπή του Γιάννη Πολίτη στην ΝΕΤ, η πρώην υφυπουργός Σοφία Καλαντζάκου.
Η πρώην βουλευτής του νομού κατήγγειλε ότι ζει υπό καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας στο νομό της, από την στιγμή που τοποθετήθηκε δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη για την προεδρία της Ν.Δ.

Είπε, πολλά η Καλαντζάκου που έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία.

Και, έχουν σημασία, αφού καταγγέλλονται την ίδια στιγμή που ο Σαμαράς, εμφανίζεται ως εγγυητής της ενότητας.
Ακόμη και ο Μανώλης έμεινε άφωνος ακούγοντας τα όσα έλεγε η πρώην συνάδελφός του.
Σε κάθε περίπτωση αξίζει να αναφερθεί το ....

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

A2_20-10
Οι παρεμβάσεις στο δρόμο προς το νέο Νοσοκομείο Κατερίνης, από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση προχωρούν… με εκείνα τα 450 χιλιάδες ευρω που απαιτούνται για τον κόμβο τι γίνεται; Ξέρει κανείς ή να απευθυνθώ στη Θεσσαλονίκη!
(εννοείται στην κ. Τζακρη, για να μην πάει ο νους σας σε κανέναν άλλον)



Εδώ και ένα χρόνο είναι ενημερωμένος για την κατάσταση στο ΙΚΑ Κατερίνης ο βουλευτής Γιάννης Αμοιρίδης, αλλά όχι επισήμως, όπως μας είπε.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, είχε ζητήσει επισήμως ενημέρωση από τη διοίκηση του ΙΚΑ εδώ και αρκετούς..

Κομμάτι-κομμάτι η πρόσβαση στο νέο Νοσοκομείο


KOMATI-KOMATI_1
Έργα οδοποιίας μπροστά από το σχολικό συγκρότημα του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Κατερίνης, στον επαρχιακό δρόμο Κατερίνης-Νέου Κεραμιδίου, ξεκίνησε η Νομαρχία Πιερίας, υλοποιώντας δεσμεύσεις της για τη βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στο νέο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Οι εργασίες αφορούν στη διαπλάτυνση του οδοστρώματος του δρόμου μπροστά από το σχολικό συγκρότημα και στη δημιουργία στάσεων λεωφορείου με στέγαστρα και στις δύο πλευρές του δρόμου για την...

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 Αναρτήθηκε από laikoyra.blogspot.com
Της δοκιμαστικές εκπομπές αρχίζει σε λίγο καιρό Η ΕΡΜΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από την Πιέρια, ο ιδιοκτήτης του καναλιού άρχισε να κάνει επαφές με κάποια άτομα και πως θα στελεχώσει και πάλι τον τηλεοπτικού σταθμό στην Πιερία, εδώ και μια εβδομάδα βρισκόταν στην πρωτεύουσα να τελειώσει αυτήν η ιστορία που παραμένει το κανάλι τόσο καιρό κλειστό, η πληροφορίες μας λενε οτι μάλλον θα κάνουν πολλοί ρεβεγιόν με το νέο πρόγραμμα του καναλιού ..

ΙΚΑ Κατερίνης: Έχει ακτινολογικό δεν έχει ακτινολόγο!


IKA_KATERINHS_1
1400 ακτινογραφίες πραγματοποιούσε, κατά μέσο όρο, το μήνα το ΙΚΑ Κατερίνης αλλά, λόγω έλλειψης ακτινολόγου, στέλνει στο νοσοκομείο Κατερίνης τα επείγοντα περιστατικά και σε ιδιώτες τα υπόλοιπα
Έλλειψη σε μια ακόμα ειδικότητα παρουσιάζεται στο ΙΚΑ Κατερίνης, αφού τα Ιατρεία του έμειναν χωρίς ακτινολόγο. Παρά τις προσπάθειες της Διοίκησης το ακτινολογικό έκλεισε, αφού πλέον....

Γαλοπούλες με το νέο ιό και στον Καναδά

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Σε γαλοπούλες στην περιοχή του Οντάριο στον Καναδά εντοπίστηκε ο ιός της νέας γρίπης Η1Ν1, αλλά η περιφερειακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι κανένα από τα πτηνά ή τα αβγά του αγροκτήματος δεν εισήλθαν στην αγορά.
Η λοίμωξη ενέχει....

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ)

Η βάση, η βάση, ο,τι πει η βάση, να ψηφίσει η βάση αλλά όλοι φροντίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να την ….κατευθύνουν τη βάση.
Τι στο καλό θέλατε να ψηφίσει η βάση της Ν.Δ. αν είναι να πρέπει να της δώσετε ΕΣΕΙΣ γραμμή.
Δηλαδή, ο κόσμος της Ν.Δ. δεν έχουν άποψη ή μήπως η δική σας έχει μεγαλύτερη σημασία από τη δική τους.
Αν είναι να έρθουν να μου πουν οι βουλευτές, οι νομάρχες, οι δήμαρχοι, οι πολιτευτές, οι συνδικαλιστές και όλοι οι άλλοι τι να ψηφίσω …απορώ γιατί με βάζετε στη διαολεμένη διαδικασία.
Και επιδίδονται εδώ παράγοντες και ….

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Τρίτη 20 Οκτωβρίου


Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

A1_19-10
Ο ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως εκπροσώπου του Δήμου για την ανασυγκρότηση της επιτροπής για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης προσώπων εκδιδομένων με αμοιβή, αποτελεί ένα από τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, την ερχόμενη Παρασκευή.
Με ενδιαφέρον αναμένουμε, ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα αναλάβουν το μεγάλο έργο της ανασυγκροτήσεως της Επιτροπής, η οποία προφανώς ανασυγκροτείται επειδή υπάρχουν....

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ)


 
Και τώρα η ώρα της Ντόρας. Πω, πω τι ντόρος σύντροφοι. Μέχρι και ο Πρετεντέρης έπεσε με τα μούτρα.
***
Οι δημοσκόποι αποφάσισαν. Αρατε πύλας. Έρχονται και οι καιροσκόποι.
***
Σε 8-10 χρόνια θα’ναι η σειρά της Ντόρας. Μη το βάζετε κάτω. Η τεχνολογία κάνει θαύματα.
***
Ο Σαμαράς λένε οι Ντοράκηδες είναι προδότης. Αυτός τουλάχιστον απλά διαφοροποιήθηκε, δεν έφερε καμιά χούντα. Το πιάσατε το υπονοούμενο;
***
Και ο Αβραμόπουλος προδότης; Οποία κατάπτωση. Σε προδότες εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής δυο νευραλγικά υπουργεία;
***
Κατά τα άλλα ο αγώνας θα είναι καθαρός, έντιμος, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση.
***
Να δείτε που σε λίγο θα μας .....

Με τη Ντόρα ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πιερίας


XATZHXRISTODOYLOY_20
Ανοιχτά και ξεκάθαρα και αφού είχε «διαρρεύσει» η υπογραφή του (από την ιστοσελίδα της υποψήφιας για την προεδρία της Ν.Δ), ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας δηλώνει δημόσια τη στήριξή του στη Ντόρα Μπακογιάννη, διαχωρίζοντας την προσωπική του επιλογή από τη θεσμική του ιδιότητα.
Σε χθεσινή επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλίας Χατζηχριστοδούλου....

Η ώρα της λυπητερής

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009
«Τέλος τα παιχνίδια» με την Ελληνική οικονομία διαμηνύει η Κομισιόν

Η ώρα
της "λυπητερής"
Δέσμευση για πακέτο μέτρων, ώστε το έλλειμμα να πέσει σε μονοψήφιο αριθμό το 2010 ανέλαβε ενώπιον του Ecofin o υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.
Το έλλειμμα του προϋπολογισμού αναμένεται να ανέλθει στο 12,5% του ΑΕΠ το 2009, δήλωσε ο Γ.Παπακωνσταντίνου, την Τρίτη, από το Λουξεμβούργο, απ' όπου ξεκίνησε τις -πολύ δύσκολες- διαπραγματεύσεις για την παράταση της προθεσμίας μείωσης του ελλείμματος.
Στη συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη ο κ. Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στις έντονες επικρίσεις για την αξιοπιστία των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, υποσχέθηκε να βελτιώσει την ποιότητα των στοιχείων που παρέχει η Ελλάδα στις Βρυξέλλες.
Η προηγούμενη κυβέρνηση, είπε ο υπουργός, είχε υποτιμήσει το δημοσιονομικό έλλειμμα, εν μέρει διότι δεν συμπεριέλαβε κάποια στοιχεία. Η κυβέρνηση.....

Στάνταρ(τ) στους "16"


ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009



Εξαλλοι πανηγυρισμοί στον Ολυμπιακό για το γκολ του Στολτίδη... Πλώρη για τους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει βάλει ο Ολυμπιακός που "σκότωσε" την Σταντάρ Λιέγης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο 37' με τον Ντε Καμάργκο, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδος έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν το παιχνίδι με τους Μήτρογλου (43'), Στολτίδη (93'), διευρύνοντας τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από την Αλκμααρ και στους πέντε από την Στραντάρ Λιέγης.

Ο Ζ'ίκο είχε ζητήσει νίκη με...

ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ - ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ!!


KAI_OMOS_TELEIOSE_1
Παρά τις, καθυστερημένες έστω, αποφάσεις αρμόδιων υπηρεσιών για διακοπή των εργασιών κατασκευής του αυθαίρετου στον Όλυμπο, αυτό ολοκληρώθηκε κι έβαλε και σκεπή! Οι «Φίλοι του Περιβάλλοντος-Πιερία 2008», που κατήγγειλαν την αυθαιρεσία στη αρχή της, επανέρχονται για να επιβεβαιώσουν, με φωτογραφικά ντοκουμέντα, αυτό που ο νέος πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου είχε δηλώσει, προ ημερών στην «Π»: «Μα επιτέλους, τίποτε...

Aπονομή επαίνων για τα μέλη της ορχήστρας νέων του Δήμου Δίου



ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ  Υ Π Ο Υ
Σε μια όμορφη και σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η απονομή επαίνων για τα μέλη της ορχήστρας νέων του Δήμου Δίου













   
Ο Δήμαρχος Δίου κ. Παπαχρήστος ανακοίνωσε .....