Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Aπονομή επαίνων για τα μέλη της ορχήστρας νέων του Δήμου Δίου



ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ  Υ Π Ο Υ
Σε μια όμορφη και σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η απονομή επαίνων για τα μέλη της ορχήστρας νέων του Δήμου Δίου













   
Ο Δήμαρχος Δίου κ. Παπαχρήστος ανακοίνωσε .....
την συμμετοχή τους σε νέα συναυλία με τον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο





Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, σε μια όμορφη και σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η απονομή των επαίνων  για τα μέλη της ορχήστρας νέων του Δήμου Δίου και τον Διευθυντή ορχήστρας κ. Νίκο Πατρή για την επιτυχημένη συμμετοχή τους σε σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις ενταγμένες, στο πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Δίου.
Η τιμητική εκδήλωση έλαβε χώρα σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Κονταριώτισσα και άνοιξε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου, Γρηγόρη Παπαχρήστου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η δυνατότητα ευκαιριών στους νέους του Δήμου μας αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Η  συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας ανοίγει το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις στο μέλλον» και συνέχισε: «Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε ευκαιρίες, στο χέρι σας είναι να ανεβείτε ακόμη πιο ψηλά. Γνωρίζοντας τις μουσικές ικανότητες σας και πιστεύοντας σε σας, σήμερα, σας δίνουμε άλλη μια ευκαιρία στις 1 του Δεκέμβρη να συμμετέχετε σε συναυλία μαζί με τον γνωστό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο. Για εμάς αξίζετε το καλύτερο. Θερμά συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα κατακτήσεις σας και καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται».
Η γεμάτη κόσμο αίθουσα καταχειροκρότησε το Δήμαρχο και αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Διευθυντής ορχήστρας κ. Νίκος Πατρής, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, για όσα έκανε μέχρι σήμερα αλλά και για τις σημαντικές ευκαιρίες που έδωσε στη Δημοτική Ορχήστρα Νέων να συμμετέχει σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής αποδεικνύοντας άλλη μια φορά, ότι ο λόγος του γίνεται πράξη.
Στη συνέχεια τα μέλη της ορχήστρας νέων του Δήμου Δίου και ο Διευθυντής ορχήστρας κ. Νίκος Πατρής παρέλαβαν από την Δημοτική Αρχή επαίνους για τη συμμετοχή τους σε συναυλίες με το Μίμη Πλέσσα, τον Αντώνη Ρέμο καθώς και για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ νεανικών Ορχηστρών που διοργάνωσε ο Δήμος Εχεδώρου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχε προβολή οπτικοακουστικού υλικού σχετικού με τις εκδηλώσεις που συμμετείχαν οι τιμώμενοι. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράθεση δείπνου.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: