Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ !...

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

 http://logoplokies.blogspot.com/2009/10/blog-post_21.html

Οι Αλμούνηδες της Ε.Ε., ως γνωστόν, μας έκραξαν ασύστολα αυτές τις ημέρες, για το γεγονός του εκτροχιασμού των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας, (έλλειμμα, χρέος κλπ). Μπορεί, βέβαια, να τ΄ άκουσε ο νέος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αλλά τα βέλη, ουσιαστικά ρίχτηκαν κατά των πολιτικών απατεώνων της Ν.Δ., οι οποίοι λίγες ημέρες πριν, παραμύθιαζαν τις Βρυξέλλες, με πλήρως κατασκευασμένα στοιχεία δίνοντας το έλλειμμα στο μισό, (6% από 12%) και κρύβοντας από το χρέος, πάνω από... 20 δις € ! Οι δηλώσεις ήταν απερίφραστες : «… υπήρξε απόλυτη διάψευση των στατιστικών στοιχείων της προηγούμενης κυβέρνησης !...».
Μπροστά σ΄ αυτό το νέο, μετά το 2004 με την σκηνοθετημένη απογραφή, ρεζίλεμα της Ελλάδας, οι αυτουργοί και πλήρως υπεύθυνοι για το έγκλημα, αντί να το βουλώσουν και να λουφάξουν στην τρύπα τους, (που τους έστειλε ο ελληνικός λαός), έχουν το θράσος και την ξετσιπωσιά, να βγαίνουν και να κάνουν δηλώσεις εναντίον του …ΠΑΣΟΚ !!!
Ο ανεκδιήγητος τελευταίος υπουργός οικονομίας, ο μπακάλης Παπαθανασίου, ξέρασε τα εξής σκατολογήματα : «…Το ΠΑΣΟΚ γνώριζε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας τόσο από την Τράπεζα της Ελλάδος, όσο και από την Κομισιόν. Παρ` όλα αυτά συνέχισε προεκλογικά να τάζει λαγούς με πετραχήλια. Τώρα συναντά την πραγματικότητα και τις πιέσεις της Κομισιόν και καλείται να πάρει δυσάρεστα μέτρα. Το κόστος της αναξιοπιστίας θα είναι μεγάλο και θα το πληρώσει ακριβά η χώρα…». Πέρα από το γεγονός ότι λέει καραμπινάτα ψέματα, ( από ποια Κομισιόν ήξερε το ΠΑΣΟΚ, αφού, μόλις τώρα, αυτή έμαθε για το 12%...), ο μπακαλόγατος πρώην υπουργός, δεν βλέπει και δεν θεωρεί την αξιοπιστία της χώρας να κουρελιάζεται από την πολιτική, τη δική του και της επάρατης νεοδημοκρατίας του, αλλά από τις φιλολαϊκές εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης !
Κοντά στον μπακαλόγατο Παπαθανασίου και η Θοδώρα, ο (αποκρουστικός) θηλυκός κλώνος του Μητσοτάκη, να βρίσκει κι αυτή, ως το κυριότερο ζήτημα των εξελίξεων, τον «προεκλογικό λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ» και ν΄ αναρωτιέται αν θα …πληρώσει ο ελληνικός λαός «…τα αναγκαία μέτρα, που θα υποχρεωθεί να λάβει η νέα κυβέρνηση…». Κουβέντα για το ποιος έκανε, με την πολιτική του, αναγκαία αυτά τα μέτρα η γυναίκα του Κούβελου, που αυτοονομάζεται Μπακογιάννη !...
Πρόκειται για την απροκάλυπτη συνέχιση της νεοδεξιάς αλήτικης πολιτικής συμπεριφοράς και τώρα, μετά το φτύσιμο του λαού στις 4 Οκτώβρη, από ανθρώπους, που δεν έχουν ιερό και όσιο, που δεν διστάζουν, προκειμένου να εμποδίσουν την εφαρμογή του φιλολαϊκού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, να συμπλεύσουν με τους σκληρούς της αλμουνοπαρέας των Βρυξελλών, οι οποίοι, ήδη, αξιώνουν τη ματαίωση των μέτρων για την στήριξη των λαϊκών εισοδημάτων και την τόνωση της χειμαζόμενης αγοράς…
Η πολιτική αλητεία, σ΄ όλο της το μεγαλείο !...
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι τι είναι χειρώτερο. Τα ΨΕΜΑΤΑ και οι ΑΛΧΗMΕΙΕΣ ανικάνων πολιτικών ή η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ του Προβόπουλου?
Αυτός ο ¨κύριος" ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ???
Ξέρει κανείς να μας πεί???