Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Δευτέρα 22 Μαρτίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Απαγορευμένη η σκιά των δέντρων για τους ξωμάχους της πλατείας Ελευθερίας ;
Με αυτόν τον τίτλο το σχόλιο (και οι φωτό) που μας έστειλε ο αναγνώστης μας Αντώνης Μάντζιος, το οποίο και παραθέτουμε (για χάριν της δημόσιας διαβούλευσης που η διοίκηση του δήμου είχε περί πολλού θεωρητικά, αλλά πρακτικά δεν της προέκυψε).
PLATEIA_MAKETA
«Προχωράν οι εργασίες για την αναμόρφωση ακόμα μια φορά της πλατείας της Κατερίνης. Αξίζει να συλλογιστεί κανείς αν η προσφορά μιας δωρεάν μελέτης γίνεται τελικά ακριβή σε σχέση με τα έργα που θα την εφαρμόσουν.
Εμείς πάντως διαπιστώνουμε από τις εργασίες και φαίνεται και στις φωτογραφίες, αυτό που φαίνεται και στη μακέτα. Στα ριζά των δέντρων, στα πέτρινα ή ξύλινα στρογγυλά πεζούλια που έβρισκαν λίγο σκιά γέροι και νέοι, μανάδες και παιδιά, πλέον απαγορεύεται η προσπέλαση.
Τα δέντρα περικλείονται από γκαζόν σε υψομετρική διαφορά από το επίπεδο της πλατείας, τα πεζούλια καταργούνται και η πλατεία θα δέχεται μόνο διερχομένους. Τα παγκάκια που προβλέπονται στη μακέτα είναι εκτός σκιάς. Στο πλακόστρωτο κάτω από τον καυτό ήλιο. Και από ό,τι φαίνεται σκιά θα μπορούν να βρίσκουν κάποιοι στα τραπεζάκια και τις τέντες-ομπρέλες των πέριξ καταστημάτων και μόνο, πληρώνοντας φυσικά το αντίτιμο.
Η πλατεία όπως και ο πεζόδρομος έτσι αποτελεί απλά μια προέκτασή των καταστημάτων. Μια πλατεία που μπορεί να φαίνεται όμορφη στους διερχόμενους, θα είναι όμως εχθρική για τους καθημερινούς επισκέπτες της και μάλιστα τους ξωμάχους της ζωής.
Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε κ. Χιονίδη;».

Στον Εισαγγελέα Κατερίνης θα παρουσιαστεί σήμερα υπάλληλος της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε», μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος και μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων Ευγένιος Ολύμπιος, γιατί το περασμένο Σάββατο ο πρώτος αρνήθηκε να σηκώσει τη μπάρα στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, όταν ο δεύτερος αρνήθηκε να πληρώσει το διόδιο τέλος.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα νεότερα.


KYKLIKOS_KOMPBOS_TERZOP
Σεισμός, σεισμός!
Κατατρομάξαμε χθες Κυριακάτικα (και ντάλα μεσημέρι) στην εφημερίδα, όταν το κτίριο άρχισε να τραντάζεται.
Τελικά δεν ήταν σεισμός, ήταν η μπουλντόζα που έστρωνε το δρόμο γύρω από τον κυκλικό κόμβο της Τερζοπούλου (με Αγίας Λαύρας).
Τόσο πολύ βιάζεται ο δήμαρχος (που τον είδαμε μάλιστα κάποια στιγμή να επιβλέπει το έργο) να παραδώσει τον κόμβο στην κυκλοφορία, που αψηφά και Κυριακές αργίες.
Υποθέτουμε πως (για το δημόσιο καλό), θα πήραν και άδεια (οι εργολάβοι) από την Επιθεώρηση εργασίας για την απασχόληση των εργατών.

SYRIZA_1
Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, στελέχη των Οικολόγων Πράσινων Πιερίας και φίλοι του Περιβάλλοντος παραβρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Στέκι του.
Όπου, η βουλευτίνα Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, παρουσίασε τον ετήσιο τόμο «Η κατάσταση του κόσμου 2009-Η Κλιματική Αλλαγή Μόλις Άρχισε», που εξέδωσε η Ευώνυμος Οικολογική Βιβλιοθήκη.
Παρών (και ομιλητής-ομιλητικότατος) ο Κατερινιώτης Σάκης Κουρουζίδης, διευθυντής της Ευωνύμου Οικολογικής Βιβλιοθήκης και υπεύθυνος έκδοσης του μηνιαίου ενθέτου «Ο δαίμων της οικολογίας» της κυριακάτικης Αυγής.
SYRIZA_2


PODHLATOPOREIA

Εξαιρετικά πετυχημένο το ποδηλατικό διήμερο που οργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 23 φορείς της Πιερίας.
Το Σάββατο, καμιά 300ριά ποδηλάτες (με εντυπωσιακή τη συμμετοχή παιδιών) έκανα το γύρο της Κατερίνης για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου απενεμήθη μετάλλιο
σε έναν 83χρονο Σερραίο, που ήρθε ειδικά για να συμμετάσχει στην ποδηλατοδρομία.
Την Κυριακή, περισσότεροι από 400 ποδηλάτες ξεκίνησαν από την Κατερίνη με προορισμό την Παραλία.
Όλοι αυτοί οι εκατοντάδες άνθρωποι, διεκδίκησαν το δικαίωμά τους να κυκλοφορούν ασφαλείς με τα ποδήλατά τους στην πόλη και στα πέριξ και την ανάγκη (για το καλό όλων μας, όλων μας, του πλανήτη μας φιλοξενεί συμπεριλαμβανομένου) να περιοριστεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

1
Την νότια Πιερία επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο υπεύθυνος του τομέα δημοσίων έργων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης.
Ο κ. Χαλκίδης άκουσε τα παράπονα των καταστηματαρχών της νότιας Πιερίας, που βλέπουν το εισόδημά τους (αν αυτό υπάρχει ακόμα) να συρρικνώνεται δραματικά εδώ και τρεις μήνες από τότε που έκλεισε η Εθνική οδός στα Τέμπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας για το πρόβλημα στα Τέμπη, έχουν ζητήσει στελέχη του κόμματος της περιοχής με επιστολή τους στον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.
Η επιστολή, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και από ό,τι πληροφορηθήκαμε, ούτε προτίθενται να τη δώσουν…

2

Άψογη ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσαν οι αστυνομικοί υπάλληλοι Πιερίας το Σάββατο το βράδυ και αυτό φάνηκε και από την προσέλευση του κόσμου.
Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού, Δημήτρης Φώτης, είχε φροντίσει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Όσο για τους συμμετέχοντες μάλλον το ευχαριστήθηκαν, αφού πρώτα είδαν να βραβεύονται τα παιδιά τους για την επιτυχία τους στα Πανεπιστήμια και μετά το… έριξαν στο χορό!

aa3

«Ανοιχτά εκτροφεία σαλιγκαριών ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου», ήταν το θέμα ημερίδας που διοργανώθηκε το Σάββατο στο Κίτρος από το Δήμο Πύδνας και την εταιρία FEREIKOS- HELIX.
Πολύς και ο κόσμος που την παρακολούθησε, αφού η εκτροφή των σαλιγκαριών αποτελεί μια νέα εναλλακτική βιολογική, αγροτική δραστηριότητα, ιδανική για τις κλιματικές συνθήκες της χώρας μας.
Όπως ειπώθηκε πέρα από το ότι η εκτροφή σαλιγκαριών αποτελεί κάτι νέο που μπορεί να προσφέρει σε εισόδημα στις αγροτικές περιοχές, τα σαλιγκάρια αποτελούν διαιτητική και νηστίσιμη λιχουδιά, εύκολου και γρήγορου μαγειρέματος, «με γεύση ντελικάτη». Έχουν λίγες θερμίδες, ελάχιστα λίπη. Αντίθετα, είναι πλούσια σε ανόργανα θρεπτικά στοιχεία αμινοξέα και ευεργετικά λιπαρά οξέα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι, πώς οι δύσπιστοι θα πεισθούν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη «λιχουδιά», αφού οι περισσότεροι ούτε διανοούνται ότι μπορεί να φάνε… «κοχλιούς».
a3

Χρήστος Φωτόπουλος: Ο αγώνας μας θα είναι διαρκής και δύσκολος

BASIKO_1
Να είναι μπροστά στους αγώνες κάλεσε τους συναδέλφους του ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, κατά την ομιλία του στο χορό των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας
Τη στήριξη του θεσμού της Αστυνομίας, ζήτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, μιλώντας στην ετήσια συνεστίαση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, η ..

Υπεύθυνη η εταιρεία, συνένοχος το δημόσιο

YPEYUYNH
Με τη συμμετοχή και Πιεριέων στο πάνελ των ομιλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα της ΕΣΗΜΕΘ, η ημερίδα δημόσιας αντιπαράθεσης που οργάνωσαν οι Επιτροπές Πολιτών «Ακρίβεια Stop» με θέμα «Αποκοπή της Ελλάδας στα δύο, για μήνες μετά το δυστύχημα των Τεμπών-Αναζήτηση των αιτίων του δυστυχήματος-διερεύνηση..

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-3-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/politeia%2022-03-2010.jpg
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Ταξίδι στα… Τέμπη

Οδοιπορικό στο σημείο που έκοψε την Ελλάδα στα δύο
BASIKO_1
 
Η συνάντηση για την αναχώρηση είχε οριστεί για τις 10:30 το πρωί. Μισθωμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πιερίας, περίμενε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης της Πιερίας για να τους παραλάβει και να ξεκινήσει το… ταξίδι στην Κοιλάδα των Τεμπών.
Στυλό, σημειωματάριο, φωτογραφική μηχανή, εφεδρικές...

Τους... έκλεισαν τα σπίτια

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-3-2010

 
Ντάρμπισιρ και Μπλάνκο ήταν οι ήρωες της αγωνιστικής
Ολυμπιακός και ΑΕΚ επικράτησαν εκτός έδρας του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα και έδωσαν στο πρωτάθλημα χαρακτήρα θρίλερ. Η... στέψη των "πρασίνων" αναβλήθηκε επ' αόριστον και ο "δικέφαλος" του Βορρά είδε τις ελπίδες του για τίτλο να κάνουν... φτερά! Ντάρμπισιρ και Μπλάνκο οι "εκτελεστές"!(novasports)

Κώστας Κουκοδήμος: Ρύπανση διαρκείας

RYPANSH
Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας προς τους Υπουργούς Υποδομών και  Περιβάλλοντος
Να πάρει μέτρα η πολιτεία ώστε η κοινοπραξία ΑΘΗΝΑ-ΑΚΤΩΡ, που έστησε το εργοτάξιό της στο λιμάνι της Γρίτσας, στα όρια τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής, χωρίς να πάρει μέτρα για τη ρύπανση, την ηχορύπανση, αλλά και την ασφάλεια των λουόμενων, να συμμορφωθεί με ..

Περί της διαχείρισης των αδρανών και της αδράνειας δεκαετιών

Γράφει ο: Δημήτρης Μαυροειδής
Πρόεδρος της ΜΚΟ
«Φίλοι του Περιβάλλοντος-Πιερία 2008»

APOPS_1

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βραδιά ήταν αυτή της περασμένης Τετάρτης (03/03) για όσους παρακολούθησαν την ημερίδα που διοργάνωσε το ΤΕΕ και ο Σύλλογος των μηχανικών με θέμα τη διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών-κατασκευών-κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.)
Η ανακύκλωση των αδρανών υλικών των κατασκευών έχει διπλό στόχο: αφενός τον έλεγχο της ανεξέλεγκτης απόρριψης μπαζών σε ...

1° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - 2° Πανελλήνιο βραβείο για την ομάδα της Κατερίνης

Το 2° Πανελλήνιο βραβείο απέσπασε η ομάδα της Κατερίνης στο 1° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, που πραγματοποιήθηκε στις 5, 6, 7 και 8 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Αρτοζαχαροπλαστικής «ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2010».
Στο διαγωνισμό, που...

Απολαυστικοί «μπαμπάδες με ρούμι»

MPAMPADES
Άφθονο και αβίαστο ήταν το γέλιο στην πρεμιέρα της νέας θεατρικής παραγωγής του κατερινιώτικου θιάσου ΠΗΓΑΣΟΣ «Μπαμπάδες με ρούμι».
Το κοινό που γέμισε το Σάββατο το θεατράκι της οδού Π. Τσαλδάρη 7, απόλαυσε την παράσταση, γελώντας με τις σπαρταριστές ατάκες και τις κωμικές φιγούρες που ενσαρκώνουν με μαεστρία οι ηθοποιοί του ..

«Μνήμες Λαζαίων 2010»

Εκδηλώσεις μνήμης, με αφορμή τη μάχη και την καταστροφή της Μηλιάς και των Λαζαίων, το Πάσχα του 1822 (2 Απριλίου 1822), οργανώνει και φέτος ο Μορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Μηλιάς «Οι Λαζαίοι».
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 28 Μαρτίου, με θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Κάτω Μηλιάς (09.00 π.μ), επιμνημόσυνη δέηση ..

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010


 ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αύριο, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010, παραπέμπεται στο αυτόφωρο ως κατηγορούμενος, ο υπεύθυνος υπάλληλος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. ο οποίος απαγόρευσε τη διέλευση σε πολίτη, ο οποίος αρνήθηκε να πληρώσει διόδια στο σταθμό της Λεπτοκαρυάς.
Θα είμαστε όλοι εκεί!
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ.. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την έκρηξη στο Αλλοδαπών

ekrixi_allodapwn88Τις κινήσεις των δραστών που τοποθέτησαν τη βόμβα το απόγευμα του Σαββάτου σε στάση λεωφορείου έξω από το Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, έχει καταγράψει μία από τις κάμερες του αστυνομικού κτηρίου. Το υλικό εξετάζεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι δύο, επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι ...

Βασίλης Φλωρίδης. Κάποιοι στο ΑΠΘ παριστάνουν τους αριστεροκόλακες


ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010
  • K001F10CNS40Τι απαντά ο αντιεισαγγελέας εφετών στον πρύτανη του ΑΠΘ Αναστάσιο Μάνθο και τι λέει για το άσυλο.
Ο εισαγγελέας, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο στόχαστρο του πρύτανη, σε συνέντευξη που έδωσε στη “Μ” σηκώνει το γάντι.


Ο αντιεισαγγελέας εφετών Βασίλης Φλωρίδης κατά τη θητεία του ως προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άγγιξε ένα θέμα ταμπού για τη χώρα μας, το θέμα του ....

Πιερία. Εξαφανίστηκε ο εξοπλισμός για τον βιολογικό καθαρισμό! Αξίας 250.000 ευρώ.



ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010
  • k001f12cns30
  • Οι αρμόδιοι αναζητούν επίσης έναν ολόκληρο φάρο, που στήθηκε στην παραλία Λεπτοκαρυάς, αλλά σήμερα δεν υπάρχει!
  • Καμία απάντηση για το θέμα από τον νομάρχη Πιερίας.
  •  
(Στη φωτ.ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιολογικού Καθαρισμού νότιας Πιερίας Κ. Γιάντσιος.) 
Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr
Εξοπλισμός χημείου του βιολογικού καθαρισμού της νότιας Πιερίας, που κόστισε 250.000 ευρώ, έχει εξαφανιστεί ως διά μαγείας από τις εγκαταστάσεις, ενώ οι αρμόδιοι αναζητούν επίσης έναν ολόκληρο ...

Δεν θα χρεοκοπήσουμε ποτέ... (απο τον Κουτσούκο Αναστάσιο)

Anastasios Koutsoukos
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ
PARIS V-SORBONNE
KYRIΑΚΗ 21-3-2010
Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr

Η διαχρονική αξία της Ελευθερίας.
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Δεν θα χρεοκοπήσουμε ποτέ!
1821 – 2010. Ο δρόμος προς την πραγματική Εθνική Ελληνική ελευθερία ξεκίνησε και ενδυναμώνεται…
Σήκωσε και εσύ Έλληνα πολίτη στο σπίτι σου την Ελληνική σημαία!
Συναντιέται σήμερα, η ιστορία με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!
Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Γιώργος Παπανδρέου, Εθνικό συμβούλιο Πασοκ.
Δεν θα χρεοκοπήσουμε! Σύντομα θα επανέλθουμε στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης, επανέλαβε από ...

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 3-0, για το πρωτάθλημα Νέων της Β Εθνικής. - Φωτο απο τον αγωνα


ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010
Σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα Νέων του Πιερικού, σήμερα στο γήπεδο της Ανδρομάχης, κέρδισε την αντίστοιχη του Εθνικού Αστέρα Αθηνών, με σκόρ 3-0.
Για άλλο ένα παιγνίδι η ομάδα Νέων του Πιερικού κέρδισε άνετα, χρωίς να πιάσει σπουδαίο απόδοση, αφού υστέρησαν βασικά ατού της ομάδος.Βέβαια η ομάδα μας σε καμμία περίπτωση δέν ...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τα ντέρμπι των τελευταίων ετών... (videos)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010
Mονομαχία Καραγκούνη - Πατσατζόγλου

Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ντέρμπι των δύο αιωνίων τα τελευταία χρόνια. Ανατροπές, αυτογκόλ, αποβολές, σπουδαία τέρματα, αλησμόνητες κόντρες σημάδεψαν τις μάχες των ελληνικών "Εl Classico". Το novasports.gr σας παρουσιάζει video με τα επτά τελευταία ντέρμπι με γηπεδούχους τους «πράσινους». ....

Έκρηξη χειροβομβίδας σε εξαώροφο κτίριο στον Πειραιά - Φθορές στην είσοδο

http://www.antinews.gr/blogimages/grenade.jpg 

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 (ΑΠΕ)
Χειροβομβίδα έριξαν άγνωστοι σε εξαώροφο κτίριο στον Πειραιά τα ξημερώματα της Κυριακής, προκαλώντας φθορές στην είσοδο του κτιρίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:15. Η αστυνομία ερευνά την επίθεση, ενώ στο σημείο βρέθηκε μία περόνη.
*Το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι έριξαν βόμβα μολότοφ σε βιβλιοπωλείο στα Εξάρχεια προκαλώντας μικρές φθορές στο εξωτερικό.

ΓΑΠ in the air - Ο Πρωθυπουργός έχει καλύψει 66.590 μίλια στον αέρα, που ισοδυναμούν με τρεις φορές τον γύρο της Γης! Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει από τα συνεχόμενα ταξίδια και τα μέτρα που (πρέπει να) λαμβάνει

 

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 
Τρεις φορές τον γύρο της Γης, το ένα τρίτο της απόστασης από τη Γη στη Σελήνη. Αυτές είναι οι αποστάσεις που θα μπορούσε να έχει καλύψει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου , με βάση τα μίλια που έχει καταγράψει στο αεροπορικό του βιογραφικό από τις 4 Οκτωβρίου, οπότε και εκλέχθηκε Πρωθυπουργός, ως σήμερα. Μίλια με αγωνία, σκέψεις, σχεδιασμό και συνεχόμενες επαφές προκειμένου να βρεθεί η λύση για τη διαβόητη πλέον....

Εκρηκτικά βρέθηκαν σε ινδικό αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του στην επαρχία Κεράλα - Διεξάγονται έρευνες

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010
Βομβάη
Εκρηκτικό υλικό βρέθηκε σε ένα επιβατικό αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του σε πόλη της επαρχίας Κεράλα στη νότια Ινδία, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο από την αρχή εάν ...

Ι. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ "Οι επίορκοι θα αποβάλλονται από το Δημόσιο"

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Β. ΧΙΩΤΗ - ΒΗΜΑ

Ο υπουργός Εσωτερικών εξηγεί υπό ποίες προϋποθέσεις μπορεί να ανοίξει η συζήτηση για την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο, παρουσιάζει το σχέδιο «Καλλικράτης» και απαντά για το ενδεχόμενο δανεισμού από το..

Επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

epithesi_koridallosΜικροεπεισόδιο δημιουργήθηκε στις 23.30, το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Σόλωνος, στα Εξάρχεια, όταν ομάδα νεαρών κινήθηκε εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και οι νεαροί πέταξαν μία βόμβα μολότοφ η οποία εξερράγη στο δρόμο χωρίς να προκληθούν ζημιές, ενώ οι ίδιοι κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας, αφού προκάλεσαν ζημιές σε....

Προτάσεις Σαμαρά για "Ανοικτό Κόμμα"

samaras_prosynedr_thessaloniki01Το νέο πλαίσιο λειτουργίας της ΝΔ ώστε να γίνει "Ανοιχτό Κόμμα" πρότεινε το Σάββατο, στο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Σαμαράς. Τελειώσαμε με τα βιλαέτια και τις βαρωνίες, τελειώνουμε και με τις ιστορικές παθογένειες του κόμματος υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ. Παρουσία του Κ. Καραμανλή ο οποίος έγινε με επευφημίες δεκτός στην αίθουσα, ο κ. Σαμαράς πρότεινε 13 αλλαγές στην οργανωτική δομή του κόμματος, με ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή της βάσης σε όλα τα εκλεγμένα Όργανα του....

Αποχή δικηγόρων στις 23, 24 και 26/3 για την επιβολή ΦΠΑ

dikastirioΗ συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας συνήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου εκτάκτως και αποφάσισε την πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους για την επερχόμενη Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 23, 24 και 26 Μαρτίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή ΦΠΑ στις υπηρεσίες των δικηγόρων. Παράλληλα, τις ίδιες μέρες θα απέχουν και οι δικαστικοί επιμελητές.
Ο πρόεδρος της....

Γ. Παπανδρέου: "Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση"

papandreou_ethniko_symv41Τέλος στα σενάρια περί χρεοκοπίας της χώρας μας έβαλε το Σάββατο ο Πρωθυπουργός από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε ότι οι θυσίες του λαού θα πιάσουν τόπο και έστειλε για άλλη μια φορά μήνυμα στην Ευρώπη "πως δεν ζητάμε από κανέναν να πληρώσει τα δικά μας λάθη και χρέη". Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει ισχυρή και αποφασισμένη κυβέρνηση που κάνει ότι χρειάζεται για να επανέλθει η χώρα στο δρόμο της οικονομικής σταθερότητας. Ο Γ. Παπανδρέου....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΩ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010

































http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ.. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010




Διόδια Λεπτοκαρυάς: Υπάλληλος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. κατέληξε στο Τμήμα για παρακώλυση συγκοινωνιών. ...