Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την έκρηξη στο Αλλοδαπών

ekrixi_allodapwn88Τις κινήσεις των δραστών που τοποθέτησαν τη βόμβα το απόγευμα του Σαββάτου σε στάση λεωφορείου έξω από το Τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, έχει καταγράψει μία από τις κάμερες του αστυνομικού κτηρίου. Το υλικό εξετάζεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες είναι δύο, επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ τα χαρακτηριστικά τους δεν είναι ...ευδιάκριτα.

Οι κινήσεις των δραστών

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κάμερες του αστυνομικού κτhρίου έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.
Οι τρομοκράτες έφθασαν στο σημείο με ΙΧ αυτοκίνητο. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα και άφησε την τσάντα με τα εκρηκτικά στη στάση του λεωφορείου.
Από τις κάμερες κυκλοφορίας, που βρίσκονται στην Π. Ράλλη, οι αξιωματικοί της Αστυνομίας προσπαθούν να εντοπίσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι τρομοκράτες πριν και μετά το χτύπημα.
Οι μεγαλύτερες ζημιές από την έκρηξη προκλήθηκαν σε εταιρεία Μεταφορών, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Τμήμα Αλλοδαπών.
Η Αστυνομία εξετάζει εάν τα τρία τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους και στο μεταξύ περιμένει τις προκηρύξεις που θα αναλάβουν την ευθύνη των τρομοκρατικών αυτών ενεργειών.Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8

Δεν υπάρχουν σχόλια: