Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Επισκεπτόμαστε το ορεινό καταφύγιο «Κρεβάτια» ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012
 
Επισκεπτόμαστε το ορεινό καταφύγιο «Κρεβάτια» στη βόρεια πλευρά του Ολύμπου και σε απόσταση 12,5 χλμ. από τον οικισμό Βροντού στην Πιερία, μαθαίνουμε για τις αθλητικές δραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται η γύρω περιοχή και απολαμβάνουμε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 1-1 στην 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012
Με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΥΜΙΝΩΝ αγωνίστηκε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το Σάββατο στις 12.30 η ώρα, στο γήπεδο ΚΥΜΙΝΩΝ, για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Η ομάδα της Κατερίνης ήλθε ισόπαλη με σκόρ 1-1 επι του αντιπάλου της.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 3-0 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012
Ποδόσφαιρο με θέαμα και ουσία απο τα πιτσιρίκια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στο ντέρμπυ με την 25η Μαρτίου, ποδόσφαιρο για ένα ρόλο και πρωταγωνιστή την ομάδα των νέων παιδιών του Εθνικού.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Με την έναρξη του..