Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σεισμός 8,3 ρίχτερ στη Χιλή - 5 νεκροί, άγνωστος αριθμός τραυματιών

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ

Σεισμός 8,3 ρίχτερ στη Χιλή - 5 νεκροί, άγνωστος αριθμός τραυματιών

Πέντε νεκροί και αμέτρητες υλικές ζημιές είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός από τον ισχυρότατο σεισμό των 8,3 βαθμών, ο οποίος..

ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΜΑΧΗ Δημοσκόπηση της Κάππα Research: Οριακή διαφορά 0,6% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ



Απολύτως ρευστή και αμφίρροπη παραμένει η εκλογική μάχη τρείς μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Στη νέα δημοσκόπηση της Κάππα Research που πραγματοποιήθηκε στις ..

Prorata: Τέσσερις μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ


Στις 4 από τις 5 μονάδες μειώνεται το προβάδισμα που διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., τέσσερις μέρες πριν από τις κάλπεςτης Κυριακής, σύμφωνα..

Εμπόλεμη ζώνη τα ουγγρικά σύνορα: Οχήματα του στρατού με πολυβόλα - συγκρούσεις αστυνομικών-μεταναστών και συλλήψεις - ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Τουλάχιστον τρία οχήματα Χάμβι του ουγγρικού στρατού στα οποία είναι εγκατεστημένα πολυβόλα προσέγγισαν τα σύνορα με τη Σερβία, κοντά στο σημείο ελέγχου όπου αστυνομικοί συγκρούστηκαν με πρόσφυγες ..

«Άρωμα» αμαρτωλής υποθαλάσσιας αρτηρίας στο Μετρό Θεσσαλονίκης Η νέα απόφαση του ΚΑΣ τίναξε το έργο στον αέρα

Σε «ριμέικ» της υποθαλάσσιας αρτηρίας της Θεσσαλονίκης, ενός έργου που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αλλά χρέωσε το Δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, οδηγείται το Μετρό Θεσσαλονίκης μετά τη νέα γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού ..

Πρώτη ευκαιρία στην Αριστερά ν’ αλλάξει την Ελλάδα, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας χαιρετάει τον κόσμο κατά την άφιξή του και λίγο πρίν την έναρξη της ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα....

Οριακό προβάδισμα Ν.Δ. στην τελική ευθεία

Οριακό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ καθίσταται σαφές ότι ρόλο-κλειδί στη διαμόρφωση του τελικού..