Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Στα... δίχτυα του 18χρονου μοντέλου!

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2009

Nαόμι Λετίζι Στα όρια του διαζυγίου με τη σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο βρίσκεται ο Σίλβιο Μπελρουσκόνι, μετά τα όσα ακούγονται στη γειτονική Ιταλία για... σαλιαρίσματα του ισχυρού άνδρα με το ανερχόμενο μοντέλο, Ναόμι Λετίζι, η οποία πρόσφατα συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας της!!!

Η Ναόμι, σε συνέντευξη της στην "Corriere del Mezzogiorno" πάντως, αποκαλεί τον 72χρονο άνδρα "μπαμπά" όμως δηλώνει πολύ χαρούμενη που της χάρισε ένα ολόχρυσο περιδέραιο για τα γενέθλιά της!

Μάλιστα στο διαδίχτυο κυκλοφόρησαν ήδη βιντεάκια, που σατιρίζουν με μουσική υπόκρουση τη... σχέση του Μπελρουσκόνι με το 18χρονο μοντέλο.



(novasports.gr)

η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ


ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΦΩΤΟ ΑΠΟ NOVA.GR)

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στη Ρώμη, κέρδισε πρίν απο λίγο στο Στάμφορντ Μπριτζ η Μπαρτσελόνα, που πέτυχε γκόλ στο 92 λεπτό και ισοφάρισε τον αγώνα. Η Τσέλσι έπαιξε με τη φωτικά και το πλήρωσε ακριβά, αφού έπαιξε κακόποδό΄σφαιρο με απαράδκετους αμυντικούς προσανατολισμούς του προπονητή της. Να σμηειωθεί ότι η Μπάρτσα έπαιζε με δέκα παίκτες σχεδόν σε όλο το ημίχρονο. .
KRAXTIS-GR.BLOGSPOT.COM

Συναγερμός απόψε στο νοσοκομείο της Κατερίνης για "υποπτο κρούμα" της νόσου των χοίρων

Τετάρτη, 6 Μάϊος 2009

Συναγερμός σήμανε απόψε στις 9 στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης για "ύποπτο" κρούσμα της νόσου των χοίρων, όταν ένας νεαρός ομογενής από τη Γερμανία που βρίσκεται στην Κατερίνη για διακοπές, ένιωσε αδιαθεσία και περιέγραψε κάποια συμπτώματα που θεωρήθηκαν ανησυχητικά, όπως κεφαλαλγία και πυρετό και μεταφέρθηκε επειγόντως με ασθενοφόρο στο
νοσοκομείο.
Επειδή ο νεαρός ήρθε από τη Γερμανία που ως χώρα προέλευσης τουριστών είναι μέσα στις οδηγίες του Κέντρου Λοιμώξεων για έλεγχο, το περιστατικό θεωρήθηκε αρχικώς ύποπτο και σήμανε αμέσως συναγερμός στο νοσοκομείο και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό φόρεσε τις ειδικές μάσκες.
Αλλά μετά από επικοινωνία που είχε το νοσοκομείο Κατερίνης με το κέντρο Λοιμώξεων της Αθήνας και αναφέρθηκαν τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο νεαρός, ανακοινώθηκε ότι δεν θεωρείται ύποπτο το περιστατικό και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.(

Ισόβιες πρωταθλήτριες

mesa.jpg
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009
Για άλλους η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος είναι όνειρο ζωής. Για τα κορίτσια βόλεϊ του Παναθηναϊκού μια γλυκιά ρουτίνα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Αυτό έγινε και φέτος, αφού για 5η συνεχόμενη σεζόν οι «πράσινες» βρέθηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου (4ο σερί νταμπλ), καθώς μετά το κύπελλο στην Σύρο, κατέκτησαν και το πρωτάθλημα μέσα στην κατάμεστη Λεωφόρο. Στο 3ο και τελευταίο ματς της σειράς τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου κέρδισαν εύκολα και πάλι με 3-0 σετ (25-20, 25-19, 25-20) τον Ολυμπιακό και έστησαν τρελό πάρτι τίτλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ !! http://www.gazzetta.gr
kraxtis-gr.blogspot.com

Ο Τράγκας πρόσβαλε λίγο περίεργα την Κ.Μακρή

Τετάρτη, 6 Μάϊος 2009


O Γιώργος Τράγκας έχει μπερδευτεί. Με την Κάτια Μακρή έχουν μπει στο πετσί του ρόλου τους. Ο ένας με την Ν.Δ και η άλλη με τον ΠΑΣΟΚ. Σε σημείο που ο ένας να προσβάλει τον άλλον και να μην το καταλαβαίνουν!
Δηλαδή λέει ο Τράγκας σήμερα: "Προσέξτε κ.Μακρή μην βγούνε τα στοιχεία για την siemens και την βαλίτσα και εξαφανιστείτε".
Καλά αυτή...


η κουβέντα λέγεται μόνο στον Τσουκάτο και στον Τρεπεκλή τον Χριστοφοράκο κ.α. Πως ανέχεται η Μακρή να της λέει ο κάθε Τράγκας ότι θα εξαφανιστεί; Και μπορεί να μην το συνειδητοποίησε εκείνη την στιγμή η Μακρή αλλά κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και θα του πει τίποτα Γαλλικά για τις διαφημίσεις που παίρνει και για το μαγαζί που κρατάει και δεν είναι το καλύτερο στα ΜΜΕ.

Αμφισβητούν την έρευνα για Siemens





Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Siemens, το πρώην στέλεχος Χρήστος Καραβέλας και το πρώην στέλεχος του ΟΤΕ Γεώργιος Σκαρπέλης, αμφισβητούν ευθέως ή μη, σχεδόν μία εβδομάδα πριν από τις προγραμματισμένες απολογίες τους, τη δικαστική έρευνα που έχει διερευνηθεί μέχρι στιγμής για τα "μαύρα ταμεία".
Μέσω των συνηγόρων τους θέτουν κατά περίπτωση ζήτημα καταπάτησης των δικαιωμάτων τους, ζήτημα ακυρότητας της διαδικασίας, ενώ αμφισβητούν την ορθότητα και νομιμότητα τόσο των ενεργειών του τέταρτου ειδικού ανακριτή, Νίκου Ζαγοριανού, όσο και του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Παναγιώτη Αθανασίου, που διενήργησε την προκαταρκτική έρευνα.(με στοιχεία και απο το Σκάι)
kraxtis-gr.blogspot.com

ΠΑΣΟΚ: Σοβαρή συζήτηση

Άρχισε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του αιτήματος του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Siemens. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα με ψηφοφορία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου επέκρινε την κυβέρνηση για υποβάθμιση της υπόθεσης και τόνισε την αναγκαιότητα "σοβαρής συζήτησης στην Βουλή γύρω από τις ευθύνες όποιων εμπλέκονται, όποια περίοδο κι αν αφορούν".

"Ελπίζουμε η ΝΔ να μας καταπλήξει απόψε και να προσέλθει και να ψηφίσει υπέρ της Εξεταστικής Επιτροπής" είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου και τόνισε ότι το αποτέλεσμα της απόφασης της ΝΔ να καταψηφίσει την σημερινή πρόταση είναι η εμπέδωση για άλλη μια φορά στους Έλληνες πολίτες ότι το μόνο που την απασχολεί είναι η συγκάλυψη. Ο κ. Παπακωνσταντίνου εκτίμησε ότι ανάλογη στάση θα κρατήσει η ΝΔ και αύριο Πέμπτη, ημέρα που συζητείται η δεύτερη υπόθεση Παυλίδη.
..kraxtis-gr.blogspot.com .

Το άτιμο...

Τετάρτη, 6 Μάϊος 2009




Το άτιμο το τρωκτικό πως τρέχει... Που να τον πιάσει τον αρουραίο σε κοντινό πλάνο ο φακός... Βγήκε να κόψει βόλτες σήμερα στην οδό Τραπεζούντος στο κέντρο της Κατερίνης... Τον φωνάξαμε για καφέ, αλλά την έκανε, γιατί τον είχε βάλει στο καταπόδι μια γάτα της γειτονιάς...

Αρουραίε πού πας;




Αρουραίος των... αγρών εν... ώρα δράσης, καθώς διασχίζει την οδό Τραπεζούντος στο κέντρο της Κατερίνης... Αρουραίος είναι αυτός ή γάτα; Πάντως μια γάτα που επιχείρησε να τον κυνηγήσει είδε πώς το τρωκτικό είναι στο μέγεθος της και... βάρεσε όπισθεν... Αρουραίε πού πας;

Σε τροχιά άμεσης σύγκρουσης για "Αποκατάσταση της διεθνούς νομιμότητας στο Αιγαίo"

Τετάρτη, 6 Μάϊος 2009
"Σε τροχιά οριστικού "ξεκαθαρίσματος λογαριασμών" εισέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, καθώς τους τελευταίους έξι μήνες - για πρώτη φορά μετα τα Ίμια - στην πράξη αμφισβητούν το νόμιμο κατοχής εδάφους από την Ελλάδα. Οι επαναναλαμβανόμενες υπερπτήσεις μαχητικών τους επάνω από το Αγαθονήσι... αλλά και τους Φούρνους και το Φαρμακονήσι, αλλά και η εντυπωσιακή αδυναμία της ελληνικής πλευράς να αντιδράσει αποφασιστικά, με απειλή χρήσης πυρών, όπως θα έπραττε το οποιοδήποτε κράτος σε Δύση και Ανατολή και όπως είναι το φυσικολογικό, οδήγησε! σε μία ακόμα κλιμάκωση.

Σε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Τζουμχουριέτ", διατυπώνεται η άποψη Τούρκων αξιωματούχων των υπουργείων ¨Εξωτερικών και Άμυνας ότι "Η Ελλάδα εποικίζει παράνομα το Αγαθονήσι"!

Η απάντηση από ελληνικής πλευράς ήρθε από την πλευρά του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών, Γώργου Κουμουτσάκου, ήταν ως συνήθως χλιαρή: "Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα εφημερίδων ειδικά όταν αποτελούν μνημεία σκόπιμης παραπληροφρόσης". Αποδεχόμαστε δηλαδή ότι γίνεται σκόπιμη παραπληροφόρηση, αλλά επιμένουμε να αγνοούμε ποιός βρίσκεται πίσω από αυτή την παραπληροφόρηση.

Το θέμα όμως δεν είναι η δήλωση Κουμουτσάκου. Το πρόβλημα είναι ότι αμφισβητώντας στην πράξη την ελληνικότητα ενός κατοικημένου νησιού "μη κατονομαζόμενου από τις συνθήκες Λονδίνου, Λωζάνης και Παρισίων" αυτομάτως δημιουργούν το νομικό υπόβαθρο διεκδίκησής του. Θέτουν για πρώτη φορά θέμα εποικισμού και θεωρούν ότι οι κάτοικοί του είναι έποικοι και όχι γηγενείς, άρα μπορούν να "επαναπατριστούν" και όχι να ξεριζωθούν σε περίπτωση που προσδιοριστεί η κυριότητα της νήσου και το κυρίαρχο κράτος είναι η Τουρκία. Και φυσικά αυτό δεν θα περιοριστεί μόνο στο Αγαθονήσι.

Μη κατονομαζόμενα από τις συνθήκες, κατοικημένα ελληνικά νησιά είναι δεκάδες στο Ανατολικό Αιγαίο. Εδώ λοιπόν έχουμε στην πράξη αποτύπωση του σεναρίου που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από ένα μήνα στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος": Απόβαση των Τούρκων σε μικρό νησί, μη κατονομαζόμενο από τις συνθήκες, κατάληψή του με τις λιγότερες απώλειες και απομάκρυνση φρουράς και εποίκων προς γειτονικό νησί που κατονομάζεται από τις συνθήκες.

Το σενάριο μαζί με άλλα πέντε ανάλογα σενάρια που αποκαλύπτει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφόρησε, είναι απλώς η εξέλιξη αυτού που παρακολουθούμε σήμερα: Δεκάδες υπερπτήσεις επάνω από κατοικημένα νησιά ή νησιά, όπως το Φαρμακονήσι, κατοικημένα μεν, αλλά χωρίς μόνιμους κατοίκους (το Φαρμακονήσι, εκτός από την φρουρά του, κατοικείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κυρίως), οι οποίες δημιουργούν στην πράξη αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους, με ότι αυτό σημαίνει.

Η απόβαση ενός τάγματος τουρκικών ειδικών δύνάμεων π.χ. σε δύο μήνες από σήμερα, για την "αποκατάσταση της νομιμότητας" και "την παύση εποικισμού των νησιών", δεν θα γίνει κατά ενός ελληνικού νησιού, αλλά κατά ενός νησιού, το οποίο βρίσκεται στις γκρίζες ζώνες, η κυριότητά του είναι αμφισβητούμενη και εποικίζετα παράνομα από την Ελλάδα. 'Ηδη σε ευήκοα ώτα αγγλοσαξόνων διπλωματών διατυπώνονται με σαφήνεια οι αιτιάσεις: "Οι 'Ελληνες γνωρίζουν ότι το νησί δεν είναι δικό τους αφού δεν αντιδρούν, πέρα από κάποιες τυπικές ρηματικές διακοινώσεις στην δήθεν παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου, των χωρικών υδάτων τους κλπ." Αλλιώς η Ελλάδα δεν θα άφηνε τα τουρκικά αεροσκάφη μέσα σε πέντε μήνες να περάσουν 22 φορές επάνω από τα νησιά τουρκικά μαχητικά εκτελώντας ασκήσεις προσβολής στόχων εδάφους, λέμε εμείς...

Τα προαναφερόμενα δεν είναι σενάριο, είναι όλα γεγονός: Μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί το νομικό και πρακτικό υπόβαθρο για την δημιουργία αιτίων που θα οδηγήσουν στην κρίσιμη κίνηση, δηλαδή την εμπλοκή στρατιωτικών δυνάμεων που θα αναλάβουν να σταματήσουν την "παράνομη ελληνική ενέργεια", τον "εποικισμό" των νησιών.

Γιατί οι Τούρκοι επιλέγουν να κινηθούν σήμερα είναι το ερώτημα. Για όσους γνωρίζουν οι απαντήσεις είναι ήδη γνωστές: Θεωρούν ότι η εσωτερική πολιτική αστάθεια και αναταραχή έχει δημιουργήσει το κρίσιμο "έλλειμμα αποφασιστικότητας" στην ελληνική πολιτική ηγεσία για να δράσει αποφασιστικά. Ανάλογο με αυτό που υπήρχε το 1974. Οι ταραχές του Δεκεμβρίου, όσο και αν φαίνεται παράδοξο, έδειξαν την αδυναμία. Δέκα ημέρες μετά ξεκίνησαν οι υπερπτήσεις. Κάτι που η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ έσπευσε να τονίσει με την αρθρογραφία της στο τεύχος που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά και επιβεβαιώθηκε σε μία από τις σπάνιες στιγμές αναγνώρισης των αποτελεσμάτων των ταραχών σε διεθνές επίπεδο από τον ίδιο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ε.Μεϊμαράκη: "Οι Τούρκοι προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες γιατί οι ταραχές του Δεκεμβρίου έδωσαν μία εικόνα αστάθειας για την χώρα"΄είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους στις αρχές Ιανουαρίου, αναφερόμενος σις πρώτες τουρκικές υπερπτήσεις.

Η δεύτερη βασική αιτία είναι διαπίστωσή τους ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, δυστυχώς βρίσκονται στο χαμηλότερo επίπεδα επιχειρησιακής ετοιμότητας μετά το 1974.Οι λεπτομέρειες που γνωρίζει το defencenet.gr για το επίπεδο αυτής της κατ'όνομα "ετοιμότητας", είναι ανατριχιαστικές και φυσικά, αν συμβεί αυτό που όλοι απευχόμαστε, τότε κανείς δεν θα είναι άμοιρος ευθυνών: Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία."

Τμήμα αναλύσεων www.defencenet.gr,ΑΠΟ ΤΟ http://www.defencenet.gr

Λιμνοθάλασσα δημιουργείται στον Θερμαικό κόλπο στον Μακρύγιαλο Πιερίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009






















Λιμνοθάλασσα δημιουργείται στον Θερμαικό κόλπο, στην περιοχή του Μακρυγιάλου Πιερίας. Περίεργο φαινόμενο. Αλλά σιγά σιγά γίνεται εμφανές με γυμνό οφθαλμό Αυτό το φαινόμενο που δημιουργείται το θεωρούνφυσισοογικό οι επιστήμονες,πουλένε ότι σιγά σιγά θα κλεόισει εντελώ σε αυτό το σημείο ο Θερμαικός.

kraxtis-gr.blogspot.com

Επικίνδυνα παιγνίδια μαθητών





ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009.

Επικίνδυνα παιγνίδια μαθητών σε σχολείο στο ΙΛΙΟΝ, κάτω απο τη μύτη των καθηγητών.
Με τα κινητά του κατέγραφαν τα κατορθώματά τους με βίντεο στα κινητά τους αποτέλεσμα και τραυματισμός μαθητή.
kraxtis-gr.blogspot.com

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΑΠΡΑΓΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ την Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009





-.... "Σιγά να μή δεχόταν ο Καραμανλής να μας δεί, άν είμασταν τίποτε εφοριακοί, ή τίποτε άλλο μπορεί.. " λέει ο αγρότης

Με αδεια χέρια έφυγαν οι Κρήτες αγρότες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μη ικανοποίηση, όπως αναφέρουν, των αιτημάτων τους πραγματοποίησαν στην Αθήνα αγρότες από την Κρήτη.

Οι περίπου 1500 αγρότες, που έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά με δύο πλοία, ένα από το Ηράκλειο και ένα από τα Χανιά, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης (νομάρχες, δήμαρχοι, βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων της Κρήτης), συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, όπου οραγματοποιηήθηκαν οι ομιλίες των εκπροσώπων των αγροτικών οργανώσεων με την προβολή των αιτημάτων τους, τα οποία αναφέρονται κυρίως στη λήψη μέτρων για τη στήριξη της ελαιοκαλλιέργειας, της αμπελοκαλλιέργειας και πρώιμων κηπευτικών

Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία των αγροτών επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τους συνεργάτες του πρωθυπουργού Γ. Αγγέλου και Γ. Ανδριανό, στους οποίους επέδωσαν το υπόμνημα με τα αιτήματά τους, καθώς και τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα και τον ενημέρωσαν για τα αιτήματα της κινητοποίησής τους.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι έληξε η ειρηνική συγκέντρωση και οι αγρότες αποχώρησαν από το Σύνταγμα κατευθυνόμενοι προς τον Πειραιά για να επιστρέψουν στο νησί τους.(με πληροφορίες απο ΑΠΕ)
kraxtis-gr.blogspot.com

ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠ' ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6.5.09

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ιδιοκτήτης και χειριστής τρακτέρ σε αγροτική περιοχή του Πολιχνίτου, την ώρα που εκτελούσε εργασίες με το γεωργικό του ελκυστήρα.
Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη όταν ο 65χρονος, Γιώργος Δικελιώτης, εκτελούσε αγροτικές εργασίες με το μηχάνημά του εντός αγροκτήματος και την ώρα που με το τρακτέρ έκανε κάποιους ελιγμούς μέσα στο χωράφι, οι τροχοί της μιας πλευράς κόλλησαν στο χώμα, με αποτέλεσμα το βαρύ μηχάνημα να ανατραπεί και να καταπλακώσει. Ο άτυχος άνθρωπος έμεινε "στον τόπο" από τα θανάσιμα τραύματα που του προκάλεσε το βαρύ αγροτικό μηχάνημα. Οι προσπάθειες των περιοίκων για την άμεση μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου ήταν χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πεθάνει.

ΚΑΙ ΣΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ;

Τετάρτη, 6 Μάϊος 2009

Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Γ.Βουλγαράκης κατακύρωσε δύο άγονες γραμμές ενώ η κυριότητα του πλοίου βρισκόταν υπό αμφισβήτηση από τους συνεταίρους





Πρόκειται για το πλοίο ΣΑΜΟΣ ΣΑΝ που εκτελούσε την άγονη γραμμή : Φούρνοι, Θύμαινα, Χρυσομιλιά,. Καρλόβασι, και τη γραμμή Φούρνοι Θύμαινα, Χρυσομιλιά, άγιος Κήρυκος. Για τις γραμμές αυτές το πλοίο εισέπραττε περίπου 26.000 ευρώ μηνιαίως......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ !!
http://aegaio.blogspot.com/


Καλά τα λές Τηλέμαχε



ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009

Πρίν λίγο!!! Καλά τα λές Τηλέμαχε για την περίφημη ΜΑΓΙΟ επι Μητσοτάκη, καλά τα λές για την υπόθεση simens.Ακόμη και άν ενέχονται και δικοί σου.Καλά τα λές, καλά ζητάτε διερεύνηση της υπόθεσης. Αλλά η κυβέρνηση , όταν θέλει ψηφίζει εξεταστική, όταν θέλει το πάει για παραγραφή. Τώρα θα μου πείτε στην υπόθεση Παυλίδη γιατί συμφώνησε η κυβέρνηση να γίνει εξεταστική; Γιατί ήταν προαποφασισμένη η απόφασή τους περί μή παραπομπής. Καλά τους είπες, άν δέν φτιάξουν εξεταστική, να μήν κλείσουν τη βουλή για να μήν παραγραφούν τα αδικήματα.
kraxtis-gr.blogspot.com

Με αφορμή την περιπέτεια της ψυχικής υγείας της κυρίας Έφης Θώδη: Ελληνική Τηλεόραση-Πού μας οδηγεί;

Τετάρτη, 6 Μάϊος 2009

Με αφορμή την περιπέτεια της ψυχικής υγείας της κυρίας Έφης Θώδη: Ελληνική Τηλεόραση-Πού μας οδηγεί;



Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας



Σε άλλες εποχές, στην ευλογημένη χώρα όπου σήμερα κατοικούν 11 εκατομμύρια ανδρών, γυναικών και παιδιών (Έλληνες και…αλλοδαποί) αλλά παραμένει άγνωστος ο αριθμός των…φιλελλήνων, οι ρόλοι ήταν ευκόλως διακριτοί καθώς η Νομοθετική εξουσία νομοθετούσε, η Εκτελεστική εφάρμοζε, η Δικαστική ήλεγχε και ο ΤΥΠΟΣ μέσω των ΡΕΠΟΡΤΕΡ κάθε φορά που εντόπιζε πρόβλημα, απεκάλυπτε πτυχές και ιδιαιτερότητες που θα έμεναν κρυμμένες επιτήδεια, ξεσκέπαζε πρωταγωνιστές και λεπτομέρειες ανατριχιαστικές ή …γαργαλιστικές δίνοντας στο αναγνωστικό κοινό υλικό για στοχασμό, σχολιασμό και μαθησιακές εμπειρίες!…
Όμως ο κόσμος άλλαξε, αλλάξανε οι καιροί, είναι ΟΛΑ ψέματα και ας φαίνονται για…αλήθεια! Στην Ελλάδα σήμερα ΔΕΝ διαβάζουμε, κοιτάμε ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η οποία δεν προσπερνά, αλλά μένει στην επιδερμίδα στην οποία έμειναν και όσοι πριν μερικά χρόνια «θεωρούσαμε ανόητες και εφήμερες» τις επιδράσεις του big brother, του μπαρ, της φάρμας…Τότε λίγοι είχαμε αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ που οφείλουμε να έχουμε ΟΛΟΙ οι επιστήμονες της συμπεριφοράς απέναντι στην κοινή γνώμη (τώρα σερφάρουμε στο διαδίκτυο) …
Δεν μπορεί να αποτελέσει ξεπερασμένη ηθικολογία ούτε όμως και να βαπτισθεί ως οπισθοδρομική η θέση ότι ως ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και μέλη της κοινωνίας στην οποία ζούμε και λειτουργούμε οφείλουμε να έρθουμε αρωγοί στην τηλεοπτική κοινή γνώμη που μάταια αναζητά ένα σημείο αναφοράς για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές…Τουτέστιν, ότι προφανώς, έστω σε επίπεδο αντιγραφής, κάποιοι τηλεοπτικοί παραγωγοί έχουν εμπλέξει και το ελληνικό τηλεοπτικό φιλοθεάμων κοινό σε διαδικασία σύγχρονου Μιθριδατισμού!
Καθότι το πρόβλημα με τις κάμερες που εισέβαλαν βάναυσα, βίαια και αδηφάγα στον .......
προσωπικό μας χώρο εξαγοράζοντας την χυδαιότητα με το τίμημα της αναγνώρισης, της καθιέρωσης και της εισπρακτικής μας δυναμικής είναι ότι στο στυλ του αρχαίου μυθικού ηγεμόνα Μιθριδάτη μας οδηγούν σε ολοένα και δελεαστικότερες, ολοένα και περισσότερο καταστάσεις απαξίωσης.
Είναι αλήθεια επιστημονικά δεδομένη ότι τα μεγάλα ψυχοκοινωνικά φαινόμενα δεν μπορεί να αναλυθούν, να αξιολογηθούν ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη επειδή η απαιτούμενη αντικειμενικότητα που θεμελιώνεται στην πλήρη αποστασιοποίηση από αυτά δεν είναι φοβερά δύσκολη αλλά σχεδόν ακατόρθωτη να την επιτύχει ακόμη και ο πλέον έμπειρος και αντικειμενικός ερευνητής. Ζούμε τέτοια φαινόμενα στα ελληνικά ραδιοτηλεοπτικά δρώμενα εδώ και μερικά χρόνια. Όσο αρνητικό και εάν ακουσθεί αυτό, τα πράγματα στο ελληνικό τηλεοπτικό πεδίο είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ!
Καταθέτω σήμερα τον προβληματισμό γιατί αισθάνομαι ότι κάποια πράγματα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ειπωθούν με το όνομά τους. Εάν, όμως, δεν είστε έτοιμοι να δείτε το πραγματικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας διαπερνώντας την επιδερμική γοητεία της, μην συνεχίζετε, ΣΤΟΠ, σταματήστε την ανάγνωση του κειμένου μου εδώ! Εάν έχετε την τάση να υποβαθμίζετε τη δύναμη της τηλεόρασης, της τηλεοπτικής εικόνας ως παιδαγωγικού εργαλείου «διαμόρφωσης της κοινής γνώμης», σας ικετεύω, ΣΤΟΠ μη συνεχίζεται να διαβάζετε το κείμενό μου, διακόψτε εδώ! Και τελικά, εάν νομίζετε ότι επειδή είμαι από τα πρόσωπα που συχνά φιλοξενούν τα τηλεοπτικά παράθυρα και τα ραδιοφωνικά μπαλκόνια ΔΕΝ έχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρίνω καλόπιστα αλλά και πολύ αυστηρά το ελληνικό ραδιοτηλεοπτικό πεδίο, κάντε μου μία προσωπική χάρη, μη συνεχίσετε το διάβασμα, ΣΤΟΠ εδώ!
Όλοι εμείς που ασχολούμεθα με τις επιστήμες της συμπεριφοράς και μαζί μας κατά κύριο λόγο όσοι θεραπεύουμε την ειδικότητα της επικοινωνιολογίας χρειάζεται να αποδώσουμε ΟΡΘΑ για την επιμόρφωση του κοινού την εκπληκτική δύναμη της σύγχρονης τηλεόρασης στην άσκηση όχι της συνειδητής αλλά κυρίως της υποδόριας, της υποσυνείδητης επίδρασής της στην καθιέρωση προτύπων συμπεριφοράς προς μίμηση και ταύτιση για τα παιδιά που στέκονται ευάλωτα και εύπλαστα μπροστά στους δέκτες και για μας τους μεγάλους που έχουμε σχεδόν συστηματικά οδηγηθεί στην αποδοχή της ψεύτικης «εικονικής πραγματικότητας» με την αποκρυστάλλωση μιας πολύ στρεβλής αντίληψης της…πραγματικότητας!
Για τις υπερβολές στην παντοδύναμη τηλεόραση σε ΟΛΕΣ τις χώρες έχει συσταθεί η αρμόδια ελεγκτική αρχή για να τις ανακόπτει και να προστατεύει το τηλεοπτικό κοινό και τις ευπαθείς ομάδες. Τέτοια ΑΡΧΗ είναι στην Ελλάδα το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο…Όσο θυμάστε και θυμάμαι ΠΟΤΕ επενέβη το ΕΣΡ με τέτοιον τρόπο ώστε να αποκαταστήσει βλάβες και προσβολές τιμωρώντας παραδειγματικά τους παραβάτες και επιτυγχάνοντας έτσι την αποτροπή μελλοντικών παραπτωμάτων;
Στη μεταπολεμική περίοδο και με απίστευτα υψηλούς ρυθμούς στις τελευταίες δύο δεκαετίες από τα τρία επικοινωνιακά μέσα μεταφοράς μηνυμάτων, τον Τύπο, το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση η τελευταία έχει πάρει την αδιαμφισβήτητη πρωτιά και μέσα από αυτήν περνούν και σε συνειδητό αλλά και σε υποσυνείδητο επίπεδο μηνύματα που καθιερώνουν εταιρίες και προϊόντα, που προάγουν αντιλήψεις και διαμορφώνουν απόψεις που καθιερώνουν στην κοινή γνώμη ως αναγνωρίσιμα πρόσωπα τα οποία στη συνέχεια και διεκδικούν και επιτυγχάνουν την εκλογή τους στα ύψιστα αξιώματα – όχι μόνο στην Ελλάδα μας – αλλά και σε κάθε δημοκρατική κοινωνία από το επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού μέχρι και εκείνο των Εθνικών Αντιπροσωπειών ως Βουλευτές και γερουσιαστές.
Η ουσία το περιεχόμενο και ο «λόγος» όχι μόνο στην ελληνική αλλά στην παγκοσμιοποιημένη «τηλεοπτική δημοκρατία» δίνουν τη θέση τους στο περίβλημα, στο επιδερμικό, στην εικόνα. Ίσως άλλοι λαοί να μην νοιάζονται για αυτές τις μεταλλάξεις, αλλά εμάς εδώ στην χώρα-κοιτίδα του πολιτισμού, της δημοκρατίας και της λογικής δεν θα έπρεπε να μας…πειράζει όταν διαπιστώνουμε τη διάβρωση της δημοκρατίας από το σύγχρονο ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ την ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ που λέγεται τηλεόραση;
Πριν μερικές δεκαετίες στην Αμερική «ψαχνόμασταν» επιστήμονες, καλλιτέχνες και διανοούμενοι όλων των μεγεθών διαπιστώνοντας ότι τις επιλογές σε «πιλοτικά επεισόδια» για τα τηλεοπτικά σήριαλ που θα έβλεπε ΟΛΗ η ΑΜΕΡΙΚΗ στην επόμενη σεζόν ΔΕΝ τις έκαναν κάτοικοι γνωστών κοσμοπολίτικων κέντρων όπως η Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Σικάγο ή Σαν Φρανσίσκο αλλά κάποιων κωμοπόλεων του Κάνσας ή της Μινεσότα ( όπου τα συνήθη δημογραφικά στοιχεία κατέγραφαν… βούβαλοι 18,000, αγελάδες 108,000, αιγοπρόβατα 208,000, και κάτοικοι 8,000 εκ των οποίων οι 800 απόφοιτοι…Λυκείου!)
Η τηλεόραση ως το Μέσο Επικοινωνίας που έχει αναδείξει τα ΜΜΕ ως «πρώτη εξουσία» με τη βοήθεια ψυχολογικών τεχνικών και ανεπίτρεπτης χρήσης στρατηγικών προπαγάνδας, ανελέητα και μεθοδικά μας αποβλακώνει!..
Εμείς οι Έλληνες, ένας – πάλαι ποτέ όπως θα λέγαμε στην καθαρεύουσα – λαός λεξιπλάστης και λεξιλάγνος οδηγηθήκαμε – και εξαιτίας της άκριτης τηλεοπτικής μας εξάρτησης και εθελουσίας αποβλάκωσης σε λαό…διακεκριμένης…λεξιπενίας!
Τι κρίμα!...

Τεράστια νίκη!!!! - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την τροπολογία του 2%


May 6th, 2009 |

Το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την τροπολογία του 2%

.
Συνέντευξη του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή του City 99,5 “Αποφασισμένοι”

papakonstantinou-100myria.mp3 -

ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ:

Τεράστια νίκη!!!! (ΚΡΟΓΙΑΣ Γ.)

Τεράστια νίκη του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών της Ν.Δ., που προς τιμήν τους δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν την τροπολογία για τα 100 εκατ. μαύρου χρήματος στα Μέσα Ενημέρωσης!

Η κυβέρνηση Καραμανλή απέσυρε άρον-άρον την τροπολογία!

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μόλις μέρες, αποδεικνύεται το ότι η Ν.Δ. δεν διαθέτει πραγματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία!

Νίκη και δικαίωση και για όσους από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν το θέμα και αντιτάχθηκαν στις μαύρες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης!

edit:
Οι δύο βουλευτές που δήλωσαν ότι θα καταψήφιζαν την τροπολογία είναι οι Κεφαλογιάννης και Ρεγκούζας (βλ. εδώ)
Κρίμα που την απέσυραν τόσο γρήγορα και δεν προλάβαμε να μάθουμε και την θέση της Μπακογιάννη...

12 μήνες με αναστολή στον Θεόδωρο Καρακούση

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009




Σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα ο Θεόδωρος Καρακούσης, δημότης δήμου Πέτρας, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης για την μήνυση που του είχε κάνει ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου για συκοφαντική δυσφήμηση διά του τύπου και για επιστολή που έστειλε προς τον Πρωθυπουργό. Η υπόθεση αφορούσε επιστολές σχετικά με το "Φράγμα της Μόρνας". Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο κ. Καρακούσης άσκησε έφεση. Η δίκη έγινε σήμερα μετά από αναβολή και παρά τις εκκλήσεις του Προέδρου του δικαστηρίου προς τον Νομάρχη, πριν την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας, να δείξει μεγαλοψυχία και να αποφευχθεί η δίκη, η έκκληση απορρίφθηκε από τον κ. Παπαστεργίου.

Παρέμβαση Παπούλια για τη διαφθορά

Τετάρτη, 6 Μάϊος 2009


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009

Παρέμβαση Παπούλια για τη διαφθορά
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!! kraxtis-gr.blogspot.com

Γυμνάσια



ΤουΓιώργου Χρ.
Παπαχρήστου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Μαΐου 2009
Η... ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗστην οποία υποβάλλει από χθες την κυβέρνηση ο Αριστοτέλης Παυλίδης έρχεται να επισφραγίσει την απόλυτη γελοιοποίηση κάθε έννοιας σοβαρότητας μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας από την οποία ο πολιτι- κός κόσμος έπρεπε να βγει κερδισμένος. Αλλά δεν βγήκε. Αντίθετα έχασε. Με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνοι τον καλοπιάνουν, πιστεύοντας ότι αν τον πάρουν με το καλό θα παραιτηθεί. Ήτοι θα τους αδειάσει τη γωνιά και μετά θα μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι μια παράταξη αγγέλων- κι ας έχουν στο εσωτερικό τους 5- 6 βατοπεδινούς και τρεις- τέσσερις δομημένους με τοξικά ομόλογα. Εκείνος πάλι, το γλεντάει. Όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά τους βγάζει και τη γλώσσα- θα είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές, δηλώνει έμμεσα. Και ο Πρωθυπουργός, αυτός που... ίδρωσε σηκώνοντας τη σημαία της κάθαρσης, κάνει πως δεν τρέχει τίποτε. Δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μαθαίνει. Χώνει το κεφάλι στην άμμο. Οχυρώνεται πίσω από τη μη παραπομπή του πρώην υπουργού και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι δα και κανένα σπουδαίο θέμα ότι η κυβέρνησή του στηρίζεται στην ψήφο Παυλίδη. Α, ναι; Ωραία αντίληψη για την πολιτική ευθύνη και ευθιξία. Απο κοντά και τα «γραμμόφωνα» του Μαξίμου, που βεβαιώνουν ότι... ανακάμπτει η Νέα Δημοκρατία! Αφού ανακάμπτει, ρε παιδιά, γιατί δεν κάνει εκλογές, να μετρηθεί η... ανάκαμψή της μια και καλή;
kraxtis-gr.blogspot.com

2% μαύρο χρήμα...

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Μαϊ 2009

Μου προκαλεί εντύπωση...

1ον)
Ότι μόνο ο
ΣΚΑΙ έχει ασχοληθεί με το ζήτημα:

"Άρχισε στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη φορολογία που περιλαμβάνει την επίμαχη τροπολογία η οποία δίνει τη δυνατότητα στους εκδότες να διαθέτουν το 2% του τζίρου τους χωρίς παραστατικά ... Tο ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε μέσω του εκπροσώπου του ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία".
Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ που είναι; το ΛΑΟΣ;

2ον) Βλέπω ότι πολλά από τα δήθεν ανεξάρτητα και δήθεν ακηδεμόνευτα blogs (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) το έκαναν τουμπεκί το θέμα από την αρχή...

Όταν είχε "σκάσει" και πριν ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία, έγγραφα:
"Είναι σοβαρό το ζήτημα. Είναι η καρδιά, το μεδούλι όσων έχουμε γράψει κατά καιρούς εκατοντάδες bloggers και πολίτες για την διαφάνεια, την σχέση των ΜΜΕ με την διαπλοκή και τα συμφέροντα! Τι θα κάνουν Μ.Μ.Ε.; Πως θα το χειριστούν τα blogs που συντηρούνται από δημοσιογράφους και συμφέροντα;"

Από δεξιά blogs, σαφώς και δεν περίμενα αντίδραση, παρότι ακόμη και ο Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι θα την καταψηφίσει...

Από τα υπόλοιπα, ιδίως αυτά που το παίζουν ανεξάρτητα... περίμενα άλλη αντίδραση.

Ή είμαστε υπέρ της διαφάνειας παιδιά, ή κατά. Λευκό δεν υπάρχει ούτε και σε αυτό το ζήτημα...

Το βίντεο και συμπεράσματα δικά σας...

"Εισβολή" αρκούδας σε μαντρί


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009

Αρκούδα "εισέβαλε" σε μαντρί, στην περιοχή του Κλεινού Καλαμπάκας, και κατασπάραξε ζώα, σύμφωνα με καταγγελία ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης έκανε αίτηση στον ΕΛΓΑ ζητώντας αποζημίωση και ήδη κλιμάκιο του φορέα επισκέφθηκε τη μονάδα και διαπίστωσε πως οκτώ ζώα έχουν χαθεί από το κοπάδι.

kraxtis-gr.blogspot.com

Κόβουν από αστυνομικούς επίδομα

(ΦΩΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΕΙΟ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009 - ΕΘΝΟΣ

Περικοπή του επιδόματος ειδικής απασχόλησης πρόκειται να γίνει σε σημαντικό αριθμό αστυνομικών, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση, ιδιαίτερα στις κατώτερες βαθμίδες του Σώματος.

Αυτό το επίδομα ξεκινάει από 179 ευρώ και φτάνει τα 464 ευρώ για την ανώτατη βαθμίδα.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εστάλη από την αρμόδια διεύθυνση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., το επίδομα ειδικής απασχόλησης πρόκειται να κοπεί απ όσους αστυνομικούς κρίνονται ακατάλληλοι να φέρουν οπλισμό, ενώ παραμένει αμφίβολο αν θα χορηγείται σε όσους κάνουν υπηρεσία γραφείου.

Η καταλληλότητα ή μη κρίνεται από τις υγειονομικές υπηρεσίες, που περνούν από κόσκινο τους αστυνομικούς ύστερα από τα δραματικά γεγονότα έξω από την οικία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, όπου αρχιφύλακας πυροβόλησε υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι.

Ο αριθμός των αστυνομικών που έχουν κριθεί μέχρι στιγμής ακατάλληλοι να φέρουν οπλισμό δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως. Σύμφωνα, ωστόσο, με ανεπίσημες πληροφορίες, έχουν κοπεί στα ψυχολογικά τεστ περίπου 100.

Η περικοπή του επιδόματος ειδικής απασχόλησης προβλέπεται από τον νόμο του 2003 για τη χρήση των όπλων από αστυνομικούς. Οπως επισημαίνει, όμως, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των αστυνομικών Χρ. Φωτόπουλος, ο νόμος προβλέπει και τη δημιουργία σκοπευτηρίων σε κάθε αστυνομική διεύθυνση, ενώ δεν έχει γίνει τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση.

«Εφόσον εφαρμόζεται ο νόμος, να εφαρμοστεί στο σύνολο και όχι μόνο στα οικονομικά», τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

.kraxtis-gr.blogspot.com .

«Κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!

«Κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009

Ένα παράνομο ζευγάρι, στην Ιταλία, που έκανε ερωτική συνεύρεση σε τουαλέτες εμπορικού κέντρου αποκαλύφθηκε όταν «κόλλησαν» κατά την διάρκεια του σεξ!

Εκείνος εργάζονταν ως security, εκείνη ως ταμίας στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Bergamasco, παντρεμένοι και οι δυο με παιδιά που όμως κατάφερναν να διατηρούν κρυφό τον παράνομο έρωτα τους! Το ζευγάρι όμως βρέθηκε σε πολύ δυσάρεστη θέση όταν κατά την διάρκεια μιας ακόμη ερωτικής συνεύρεσης τους έμειναν κολλημένοι ο ένας πάνω στο άλλον!
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το νοσοκομείο το ζευγάρι επιδίδονταν σε πρωκτικό σεξ και για άγνωστο λόγο «κόλλησαν» χωρίς να μπορούν να απεγκλωβιστούν!
Αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο και να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν έφθασαν οι τραυματιοφορείς και αφού δεν μπόρεσαν να τους ξεκολλήσουν τους σκέπασαν με ένα σεντόνι και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο!
Στο νοσοκομείο ανέμενε ο σύζυγος της «άπιστης ταμία» που μόλις είδε τον γυμνό άντρα «κολλημένο» στην γυναίκα του λιποθύμησε!
Μιχάλης Μπακ
kraxtis-gr.blogspot.com

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου συμμετέχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009

«ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ»
Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου και λοιπών Διαμερισμάτων Δήμου Πιερίων Δελτίο Τύπου Ελατοχώρι 5 Μαΐου 2009 Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου συμμετέχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα 2009» που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο EXPOATHENS, στην Ανθούσα Αττικής, από 7-10 Μαΐου.

Η συμμετοχή του Συλλόγου στη συγκεκριμένη έκθεση και η προβολή του Ελατοχωρίου ως τουριστικού προορισμού ήταν συνεχής τα τελευταία χρόνια μέσα από το περίπτερο της Νομαρχίας Πιερίας. Από φέτος, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου, αποφάσισε να συμμετέχει δυναμικά σε δικό του ξεχωριστό περίπτερο με στόχο την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Ελατοχωρίου και των Πιερίων ως ιδιαίτερα ελκυστικού τουριστικού προορισμού για όλο το χρόνο. Το περίπτερο «ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» βρίσκεται στην αίθουσα 5, Διάδρομος Δ, Θέση 34. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις ομορφιές του Ελατοχωρίου, απολαμβάνοντας γνήσια ελληνική φιλοξενία από «Το Μπαλκόνι των Μουσών στο Θερμαϊκό». Στο πλαίσιο της συμμετοχής στην έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα 2009» το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 7:00, διοργανώνεται στο χώρο του περιπτέρου εκδήλωση όπου το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Ομίλου Ελατοχωρίου θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς και θα προσφερθούν ποικίλα τοπικά εδέσματα καθώς και το διάσημο τοπικό γλυκό με το όνομα «ΝΑΠΟΛΕΩΝ». Στην εκδήλωση θα παραβρίσκεται ο ιδιοκτήτης του Ινδιάνικου Χωριού «ΤΖΟΜΑΚΟΥΑ» που βρίσκεται στο Ελατοχώρι ντυμένος, κατά την συνήθειά του, με την ινδιάνικη στολή του. Η εκδήλωση γίνεται με την χορηγία του Δήμου Πιερίων. Στόχος της συμμετοχής των επαγγελματιών του Ελατοχωρίου στην έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα 2009» είναι η άμεση ενημέρωση του τουριστικού κοινού της Αθήνας και της Ελλάδας, για τις ομορφιές της περιοχής και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Το Ελατοχώρι είναι ένας τουριστικός προορισμός που παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδυάσουν και να απολαύσουν: Το χειμωνιάτικο τοπίο κάνοντας σκι στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου, ενώ το καλοκαίρι να επιλέξουν να μείνουν στο Ελατοχώρι γνωρίζοντας τη μοναδική ομορφιά των καταπράσινων Πιερίων και να κάνουν μπάνιο τις υπέροχες παραλίες της Πιερίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο
.kraxtis-gr.blogspot.com .

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ημερήσιο μάτι με την Κατερίνα Τσαλού


Τετάρτη 6 Μαΐου 2009
Πολύ Παυλίδης έπεσε το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα και καλά θα κάνουμε να αποτοξινωθούμε ομαδικώς. Η λύση; Κλείστε τις τηλεοράσεις σας, ο καιρός άνοιξε και δεν είμαστε για μέσα. Τοπική επικαιρότητα; Έχω επιστολή αναγνώστη παρακαλώ. Κύριοι, Μια βόλτα στο λιμάνι Παραλίας, συγκεκριμένα εκεί που βρίσκεται η γλίστρα που ρίχνουν τα βαρκάκια, για θα μυρίσετε και να δείτε τα εκατοντάδες ψόφια μικρά ψάρια που πετιούνται εκεί και μολύνουν την περιοχή σε συνδυασμό με τα σκουπίδια. Ο ένοχος είναι συγκεκριμένο παρακείμενο μικρό ψαροκάικο που ξεψαρίζει τα δίχτυα πετώντας τα μικρά ψάρια εκεί μπροστά. Θα μπορούσατε να ενημερώσετε τις υπηρεσίες του Δήμου να πάνε τουλάχιστον να καθαρίσουν πριν αρχίσει η τουριστική σαιζόν, ίσως θα μπορούσατε να πιέσετε και το συγκεκριμένο ζευγάρι ψαράδων να σταματήσει να μολύνει το λιμάνι με αυτό τον τρόπο. Το μήνυμα παρελήφθη και μεταδόθηκε. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ψάρια ή ο ψαράς σημασία έχει ότι χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω ενεργούς και ευαισθητοποιημένους περιβαλλοντικά πολίτες. Διαρρήξεις στο κέντρο της Κατερίνης σε γραφεία, φροντιστήρια και άλλους επαγγελματικούς χώρους καταγγέλλουν οι αναγνώστες. Κι όμως. Στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης δρουν τις τελευταίες ημέρες και …ξαφρίζουν ο,τι βρουν. Επειδή δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία για τα εν λόγω συμβάντα, σας ενημερώνω εγώ για να παίρνετε τα μέτρα σας. Διπλοκλειδώστε, κατεβάστε πατζούρια φεύγοντας, εν πάσει περιπτώσεις κάντε τους τη ζωή δύσκολη. Θα σας κλέψουν που θα σας κλέψουν…δεν θα τους ενοχλήσει κανένας ούτως ή άλλως ε, μην κάνουν και περίπατο. Η δημοσιοποίηση τέτοιων περιστατικών πάντως έχει και την έννοια της πρόληψης κύριοι. Δεν είναι κουτσομπολιό.
Άιντε και πάμε παρακάτω.
Ένα μαύρο χάλι σε κάθε σημείο της αυτή η Κατερίνη, παρουσιάζει την εικόνα της εγκατάλειψης. Βρωμιές, καλώδια, σπασμένα πλακάκια, λακκούβες, σκουπίδια. Ένας μαύρος χαμός ρε παιδιά. Έλεος και μπήκαμε σε τουριστική περίοδο. Άντε, εκτός από τις ουρές …για τις δημοπρατήσεις, δεν βάζετε ένα χεράκι να γλιτώσουμε από την ασχήμια της καθημερινότητάς μας; Ε, δεν μιλάμε-δεν μιλάμε, μην νομίζετε ότι στραβωθήκαμε κιόλας. Και επειδή με τα ωραία δελτία τύπου και τους εύηχους τίτλους χαΐρι δεν βλέπω, ας κουνηθούμε λίγο. Καλή μας ημέρα και σήμερα και μην μου πείτε πάλι για στόχευση και μάστερ πλαν και τρελαθώ. Τα σκουπίδια ρε λέμε και τις ασχήμιες. Σ’αυτά αναφερόμαστε. Μας κάνετε Παρίσι αργότερα… τώρα ας ξεκινήσουμε από την αρχή.
kraxtis-gr.blogspot.com

Συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη ημέρα στην Κατερίνη η δίκη για το φόνο του οδηγου του ΟΑΣΘ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΙΟΥ 2009 (ΦΩΤΟ ΠΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ)













Θυμάστε!!! την πατάτα της Αστυνομίας και την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις 3-5-2008 στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης,όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σίνδου που ανέλαβαν τη μεταγωγή μετά τη σύλληψή του για κλοπή πορτοφολιού στον Αγιο Αθανάσιο του Δημήτρη Αλμπάνη που δεν του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που βρισκόταν μόνος του στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, και κατάφερε να αποσπάσει το όπλο του αστυνομικού μέσα από το τσαντάκι του και να σκοτώσει με αυτό τον 59χρονο οδηγό του λεωφορείου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Πυξόπουλο. Σήμερα δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο της Κατερίνης, για δεύτερη ημέρα, μετά την επισοδιακή χτεσινή ημέρα, ,όπυ είχαμε και επισόδια κατά την διακοπή της δίκης και κατά την αποχώρηση των συγγενών. Σημειώτέον ότι ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε στη δίκη χωρίς δικηγόρο και του ορίστηκε αυτεπαγγέλτως απο το δικαστήριο ο δικηγόρος Κατερίνης κ Αθανασίου.
Η δίκη συνχίζεται σήμερα και πιθανόν να συνεχιστεί και αύριο!!!!!!!
.kraxtis-gr.blogspot.com .

ΒΙΝΤΕΟ το top

 01 ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ...

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ - ΑΥΤΙΑΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - Κ.Ο ΠΑΣΟΚ- ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

οπικά
Περισσότερα από 150 καταστήματα προχώρησαν σε προσφορές
Πολλές οι προσφορές, μικρή η ζήτηση
19.06.2010
  Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης να προτρέψει τα καταστήματα να προχωρήσουν σε προσφορές στα προϊόντα τους, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.
Ημερίδα με τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου Αλέξη Μητρόπουλο
"Το ασφαλιστικό έχει στόχο την εξασφάλιση εσόδων για τους δανειστές μας"
19.06.2010
  Ημερίδα από το Επιμελητήριο Πιερίας, τον Δήμο Κατερίνης, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Πιερίας με ομιλητή τον καθηγητή του Εργατικού Δικαίου του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μητρόπουλο, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο Επιμελητήριο Πιερίας.
Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας για συμμετοχή στην αυριανή συγκέντρωση
Συζήτηση για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου
19.06.2010
  Κάλεσμα στους επαγγελματίες και εμπόρους του νομού Πιερίας, απηύθυναν χθες σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Κώστας Ρέχας και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Πιερίας κ. Χρήστος Εξίζογλου, για τη συγκέντρωση που διοργανώνουν αύριο στις 11 το πρωί στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
19.06.2010
  Οι υποψηφιότητες για το νέο Δήμο Πύδνας - Κολινδρού, φαίνεται πως θα συνεχίζονται μέχρι το χρόνο κατάθεσης των ψηφοδελτίων.
Επίσκεψη του υπ. Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Πιερία
19.06.2010
  Ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παρευρεθεί αύριο στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ του δήμου Κατερίνης, στη συνάντηση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων  ν. Πιερίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης.
 
Αθλητισμός
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Τέλος και ο Φρέντερικς
19.06.2010
  Κοντά σε Χασιώτη;
Έλβιστ Τσίκου
"Βγάζει" μάτια στην Τσεχία ο πρώην άσσος του Εθνικού Κατερίνης με τη φανέλα της MFK KARVINA
19.06.2010
  Στην Κατερίνη βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Έλβιστ Τσίκου, ο δεξιοτέχνης επιθετικός πρώην παίκτης του Εθνικού Κατερίνης που τώρα αγωνίζεται στην MFK KARVINA ομάδα Β΄ κατηγορίας της Τσεχίας για τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές του διακοπές.
A.E. Ποντίων Κατερίνης
Αξέχαστη εμπειρία η επίσκεψη και τα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων υποδομής στην Παιανία
19.06.2010
  Με τις καλύτερες εμπειρίες επέστρεψαν από την Παιανία Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι πιτσιρικάδες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, όπου το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου αναμετρήθηκαν σε φιλικές συναντήσεις με ομάδες του τριφυλλιού.
Πιερικός - Αρχέλαος
Δύο χρόνια από τη συνένωση - Δύο χρόνια επιτυχιών
19.06.2010
  Μια Ομάδα - Ένα Όραμα - Μια Πόλη Ενωμένη
Βαγγέλης Γκέρος:
"Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις"
19.06.2010
  Δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του καλαθοσφαιριστή Βαγγέλη Γκέρου με τον Πιερικό Αρχέλαο.