Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Σίλντενφελντ - «Έχουμε την ποιότητα για να περάσουμε»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Στανάρ Λιέγης σύμφωνα με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει..

Λύση για τα «κόκκινα δάνεια» προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

 Λύση για τα «κόκκινα δάνεια» προωθεί το υπουργείο Οικονομικών «Δίχτυ ασφαλείας» για τα νοικοκυριά που έχουν «κόκκινα δάνεια», θα απλώσει η κυβέρνηση.Λύση για τα «κόκκινα δάνεια» προωθεί..

Ουκρανία: Ψηφοφορία για πρόσβαση στον τόπο της τραγωδίας

Ουκρανία: Ψηφοφορία για απρόσκοπτη πρόσβαση στον τόπο της τραγωδίας.Συνολικά 251 σοροί από το μαλαισιανό αεροσκάφος ..

Στη διμοιρία των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Κικίλιας

Στη διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Κικίλιας Στη διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Κικίλιας.Με τους άνδρες της διμοιρίας των ΜΑΤ, οι οποίοι φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ..

Οριστική πλέον η συμφωνία ΠΑΟΚ – Αιγινιακού!

 
Οριστική η συμφωνία ΠΑΟΚ – Αιγινιακού! Είναι πλέον οριστική η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό και η συνεργασία των δύο πλευρών ..

ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ..

ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ Ο ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.Λάτρης της ορειβασίας ήταν ο 59χρονος από τον ..

Ψάχνουν για γκαράζ, για άλλες γιάφκες και για την Ρούπα

Ψάχνουν για το γκαράζ, για άλλες γιάφκες και για την Ρούπα Φοβούνται νέο χτύπημα - απάντηση. Ψάχνουν για το γκαράζ, για άλλες γιάφκες και για την Ρούπα.«Πρέπει να τους αφοπλίσουμε άμεσα...»

Δευτέρα 28-7- 2014 ,ώρα 18.00 μμ ξεκινά ο Εθν Ν Κεραμιδίου

http://www.acadimies.gr/files4users/images/articles/neo_keramidi.jpg Την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 και ώρα 18.00 μμ η πρώτη συγκέντρωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.Ο προπονητής Κώστας Μυστακίδης και.

Μεταγραφικές βόμβες στο Κίτρος. Ο Σάκης Παντελίδης...

 
Μεταγραφικές βόμβες στο Κίτρος. Ο Σάκης Παντελίδης την προετοιμασία της Πύδνας.Απανωτές εκρήξεις στο Κίτρος με την Πύδνα να ...

Κρκιτς, αλλά και Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό!

Κρκιτς, αλλά και Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό! 
Μεταγραφικός... οργασμός στον Ολυμπιακό, που μετά τον Φορτούνη, τελειώνει με Κρκιτς και Ντουρμάζ! Τι γίνεται με Πουλίδο, αλλά ..

Εκθεση - βόμβα για το ασφαλιστικό: Τέλος οι πρόωρες ...

Εκθεση - βόμβα για το ασφαλιστικό: Τέλος οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις! ΚΕΠΕ.Εκθεση - βόμβα για το ασφαλιστικό: Τέλος οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις! Η ύπαρξη συνταξιούχων γήρατος σε ηλικία κοντά ή μικρότερη..

Σαμαράς: Ο λαϊκισμός απέτυχε Με άρθρο του στον ...

 
Σαμαράς: Ο λαϊκισμός απέτυχε.Με άρθρο του στον κυριακάτικο Τύπο -με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από τη Μεταπολίτευση- o ..

Εντείνει το Ισραήλ.Ο ισραηλινός στρατός επεκτείνει..

 
Εντείνει το Ισραήλ.Ο ισραηλινός στρατός επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις.Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τους βομβαρδισμούς της..