Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Σίλντενφελντ - «Έχουμε την ποιότητα για να περάσουμε»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Στανάρ Λιέγης σύμφωνα με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει..
την ποιότητα για να πηδήξει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.
Μετά τη λήξη του φιλικού με τον Παναιγιάλειο, ο Κροάτης αμυντικός δήλωσε:

-Πως νιώθεις που φόρεσες και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά από τόσο καιρό “αναμονής”;

“Ε, εντάξει δεν ήταν και τόσο πολύ. Ηταν περίπου δύο μήνες (σ.σ. γελάει). Ηταν πολύ ωραίο πάντως να παίζεις και πάλι με την ομάδα. Θα χρειαστώ βέβαια λίγο χρόνο για να είμαι 100% έτοιμος και να βρω το ρυθμό μου, αλλά η αλήθεια είναι πως ένιωσα πολύ καλά που έπαιξα ξανά μαζί με τα παιδιά”.

-Νιώθεις κουρασμένος, δεδομένου ότι πήρες ελάχιστες “ανάσες” το καλοκαίρι λόγω και της συμμετοχής σου στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

“Όχι, αισθάνομαι αρκετά καλά. Έχασα βεβαίως κάποια φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Νομίζω πως θα έχω το χρόνο για να φτάσω στο επίπεδο που πρέπει...”.

-Η ομάδα διατήρησε το ίδιο πνεύμα και φιλοσοφία, δεν έκανε πολλές αλλαγές. Πως είδες πρώτα απ' όλα την ομάδα; Πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμη σ' αυτά τα καθοριστικά παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης για τον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ;

“Η ομάδα είναι η ίδια κι αυτό κατά την άποψή μου είναι πολύ καλό, γιατί δεν χρειάζεται να σπαταλήσει χρόνο στο να “δέσει” και να αφομοιώσει τις τακτικές και τη φιλοσοφία του προπονητή. Κάθε παίκτης ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πιστεύω πως θα είμαστε 100% έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά ματς, αγωνιστικά και πνευματικά. Γιατί είναι πολύ σημαντικά για το κλαμπ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να είμαι αυτός που πρέπει για τους συγκεκριμένους αγώνες”.

-Η γνώμη σου για τη Σταντάρ Λιέγης;

“Κάθε αντίπαλος σ' αυτό το επίπεδο είναι δύσκολος. Είναι μία ομάδα που έχει καλούς κι έμπειρους παίκτες και συμμετέχει σε μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα. Με πολλές δυνατές ομάδες, εν αντιθέσει με την Ελλάδα που υπάρχουν μόνο 2-3 δυνατά κλαμπ. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά έχουμε την ποιότητα για να περάσουμε”.

-Τι περιμένεις από εσένα προσωπικά και από την ομάδα τη σεζόν που ξεκινάει;

“Να κάνουμε μία εξίσου καλή σεζόν με την περσινή...”.

-Ισως και με το να διεκδικήσετε και το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα;

“(γελάει). Τη νέα χρονιά θα... αντάλλασσα το Κύπελλο Ελλάδος με το πρωτάθλημα. Οκέι, αυτό που θέλω είναι να είμαστε όλοι υγιείς, να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με τα παιχνίδια”.

-Πέρασες πάντως και μία δύσκολη περίοδο μέχρι να “αποδεσμευτείς” από τη Ντιναμό...

“Ναι, είναι αλήθεια πως όλο αυτό το διάστημα με τους Ρώσους ήταν δύσκολο μέχρι να βρούμε την άκρη, αλλά πλέον είμαι εδώ κι αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο...”.
http://www.woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: