Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Financial Times: Τι έκανε ο Βενιζέλος, ενώ ο Παπανδρέου κοιμόταν στο αεροπλάνο... δέν τα λέμε εμείς.. τα λένε αυτοί που έκαναν ρεπορτάζ και τα έζησαν απο κοντά...

 
...δέν τα λέμε εμείς.. τα λένε αυτοί που έκαναν ρεπορτάζ και τα έζησαν απο κοντά...
Financial Times: Τι έκανε ο Βενιζέλος, ενώ ο Παπανδρέου κοιμόταν στο αεροπλάνο...
“ Η αμερικανική εφημερίδα αποκαλύπτει το πως οι Ευρωπαίοι «ξήλωσαν» τον Γιώργο Παπανδρέου ”..

Συνάντηση Αντώνη Σαμαρά με τον Ισπανό ομόλογό του Μαριάνο Ραχόι El Pais: "Ο Ραχόι υποθέτει ότι αν ο Σαμαράς (χάσει τις εκλογές) θα περάσει τα ίδια σε ένα χρόνο (με τους Podemos στις ισπανικές εθνικές εκλογές)"

Οι δύο ηγέτες όρισαν το ραντεβού τους την περασμένη Κυριακή στο Παρίσι 
Με τον Ισπανό ομόλογό του Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, συναντάται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη..

Χαρδούβελης: Πιθανή η επιστροφή των 11,4 δισ. του ΤΧΣ, εάν δεν κλείσει άμεσα η αξιολόγηση της τρόικας

sooc 
Στην εκτίμηση ότι χωρίς την ολοκλήρωση του Προγράμματος για την Ελλάδα μέσα σε ένα αποδεκτό χρονικό διάστημα, το κόστος για τη χώρα μεγεθύνεται υπέρμετρα,..

1. ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;2. Απίστευτο! Αφαίρεσαν με ΦΕΚ τον τηλεοπτικό χρόνο που δικαιούτο το Κίνημα Παπανδρέου, αναγκάστηκαν να το αλλάξουν μετά την καταγγελία. δείτε τις ξένεσ δημοσκοπήσει καιτι Λέει ο Παναγόπουλος της ALCO

 
ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;
Σοβαρά κρούσματα αθέμιτης συμπεριφορά των εταιριών δημοσκοπήσεων έχουν παρατηρηθεί εναντίον του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ..

«Η Ευρώπη στηρίζει κάθε κυβέρνηση που τηρεί τις συμφωνίες»

Η ΕΚΤ απειλεί τις ελληνικές τράπεζες με διακοπή της χρηματοδότησής τους, αναφέρει σε δημοσίευμα το Bloomberg. 
Η ΕΚΤ απειλεί τις ελληνικές τράπεζες με διακοπή της χρηματοδότησής τους, αναφέρει σε δημοσίευμα το Bloomberg....

Charlie Hebdo: Αντιδράσεις για το νέο τεύχος με τον προφήτη Μωάμεθ

 
Αντικρουόμενες είναι οι αντιδράσεις για την επανέκδοση του Charlie Ebdo, με πρωτοσέλιδο σκίτσο του Μωάμεθ, μόλις λίγες μέρες μετά την αιματηρή επίθεση των τζιχαντιστών. Στις..

Η κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα διδάσκεται ως... «μεταφορά»

 
«Πρόκειται για τερατώδη διατύπωση. Είναι βιβλίο που εκδόθηκε το 2003. Έδωσα εντολή στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), να προχωρήσει άμεσα στην..

«Ένα γρήγορο κούρεμα συμφέρει όλους»

 
«Ένα γρήγορο κούρεμα συμφέρει όλους», εκτιμά η εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit στη διαδικτυακή της έκδοση. Όπως επισημαίνεται, «και στη Γερμανία συζητείται..

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ..

https://www.facebook.com/john.maltzaris.5?fref=ts

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ..

Πωλούσαν δήθεν θαυματουργό φάρμακο για τον καρκίνο σε ασθενείς. Τους έδιναν μέχρι viagra!

 
Με τον πόνο καρκινοπαθών έπαιξε μία σπείρα ασυνείδητων οι οποίοι τους προσέγγιζαν και τους πωλούσαν έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών, δήθεν θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία. Σε ορισμένες ..

Τα τελικά διλήμματα από Μαξίμου

 
Ισχυρά διλήμματα, που αφορούν τόσο την πορεία της μετεκλογικής Ελλάδας όσο και το πρόσωπο του κυβερνήτη και, συνεπώς, και της κυβέρνησης που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, θέτει ο πρωθυπουργός..

Και η Χούκλη να ξεφτυλίζει τη δημοσιογραφία:δειτε και το βιντεο.....Όταν η Μαρία Χούκλη αποφάσισε μόνο να ρωτάει και να μην ακούει τον Παπανδρέου (video)

 
Η Μαρία Χούκλη δικαίως θεωρείται μια από τις πλέον σοβαρές δημοσιογράφους της χώρας έχοντας συνειδητά αρνηθεί να ακολουθήσει άλλους συναδέλφους στα υπόγεια της φτήνιας και του κιτρινισμού...

Ο Γιώργος Παπανδρέου,η προσπάθεια απαξίωσής του , το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, το παρελθόν,το παρόν, το μέλλον και ο ρόλος των δημοκρατικών πολιτών (γράφει ο Δημήτρης Καλαιτζής)



 
(ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ)
Βλέπαμε, ακούγαμε καθημερινά, μετά την πτώση - αναγκαστική παραίτηση του πρωθυπουργού του 44% του Γιώργου Παπανδρέου, μία συγχορδία ειρωνίας, απαξίωσης στο πρόσωπό του, όχι μόνο απο τα μίντια της αρπαχτής, αλλά και..

Άρθρο - ανοιχτή επιστολή Τσίπρα προς τους Γερμανούς πολίτες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους Γερμανούς να διαβάσουν χωρίς προκαταλήψεις το άρθρο του -που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα και αναφέρει ότι καταλαβαίνει την αγωνία τους πως «αν αφήσουμε τους Έλληνες να κάνουν ό,τι θέλουν θα κάνουν πάλι τα ίδια». 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους Γερμανούς να διαβάσουν χωρίς προκαταλήψεις το άρθρο του -που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα και αναφέρει ότι καταλαβαίνει..