Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΕΩΝ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-1-2010
Μεγάλο παιγνίδι απο την ομάδα Νέων του Πιερικού σήμερα στη Βροντού.Κέρδισε με σκόρ 4-0 την ομάδα Νέων της Κέρκυρας για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας. 
Η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη, σήμερα έιχε αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών, όπως του Σεχολάρι, του Μίγκου, του Κωτσιόπουλου, παρά ταύτα έδειξε ότι η ομάδα αυτή έχει και παρόν και μέλλον.Αγωνίστηκε για άλλη μία φορά,με σωστή ανάπτυξη, σωστό ποδόσφαιρο και ευτύχισε να πετύχει τέσσερα γκόλ.Ελπιδοφόρο μήνυμα οι συμμετοχή των μικροτέρων παιδιών του ρόστερ της ομάδος νέων και η καλή τους απόδοση, οπως του Γιάννη Μυστικίδη, του Ανέστη Παναγιωτίδη, του Νίκου Πουτσίκη και του Σταμάτη του Μάρκογλου, (που κάλυψε τη θέση του στόπερ γιασ ρπώτη φορά και είχε πολύ καλή απόδοση) , οι οποίοι είναι απο τους πιό μικρούς σε ηλικία στην ομάδα Νέων του Πιερικού, μάλιστα ο Γιάν Μυστακίδης είναι γεννημένος το 1994.Σήμερα δέ ντεμπούτο και για τον Σίμο τον Παπαδόπουλο με πολύ καλή απόδοση και ένα γκόλ.Ετσι κάλυψε επάξια το κενό της απουσίας του Αλέξανδρου Σεχολάρι.
Φάσεις και γκόλ
Ευκαιρία με τον τον Σίμο Παπαδόπουλο με την μπάλλα να βγαίνει άουτ.Αμέσως μετά το 1-0 με τον Σίμο Παπαδόπουλο με έξοχο πλασέ μέσα απο την πειροχή.Στην συνέχεια γκόλ απο τον Κόιτς και 2-0.
Στο δέυτερο ημίχρονο η ομάδα ανέβασε και άλλο την απόδοσή της, ιδιαίτερα μετά και την είσοδο του Γιάν. Μυστακίδης του Ανέστη Παναγιωτίδη και του Νίκου Πουτσίκη.Ευκαιρία και στη συνε΄χεια μετά απο 5 λεπτά δοκάρι με τον Γιάν . Μυστακίδη.Ακολούθησε ένα εξοχο γκόλ του Γιάννη Ντόση, ο οποίος με ένα πανέμορφο σλαλομ πέρασε πέντε αντιπάλους και πλάσσαρε τον τερμαοτφύλακα της Κέρκυρας πετυχαίνοντας το 3-0 για την ομάδα μας.Στα τελευταία πέντε λεπτά ακολούθησε και ένα τέταρτο γκόλ με ένα βολέ μέσα απο την περιοχή του Ανέστη Παναγιωτίδη.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (ΜΥΣΤΑΚΊΔΗΣ Κ.) ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ , ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΝΤΟΣΗΣ, ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΡΕΚΑΣ , ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ, ΤΣΙΚΑΔΕΡΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΟΙΤΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ. Αγωνίστηκαν επίσης οι Γιάν Μυστακίδης, Ανεσ. Παναγιωτίδης ,και Νίκ Πουτσίκης.
Απόδοση των παικτών: Δέν υπήρξε παίκτης της ομάδος που να υστέρησε.Πολύ καλή απόδοσης είχαν ο Παπαδόπουλος, Ο Ντόσης, ο Μάρκογλου, Μπαρέκας, Τσικαδέρης, ελπίδες δέ μας άφησαν οι μικροί Γ Μυστακίδης και Αν .Παναγιωτίδης.
Παραλειπόμενα: Γεμάτο το γήπεδο της Βροντούς.Παρακολούθησαν αρκετοί θεατές,βρέθηκαν στο γήπεδο απο την ΠΑΕ ο ΓΚοτζαμανίδης, ο Μπατάλας, ο Τσιτιρώκης και ο προπονητής της ΠΑΕ Σούλης Παπαδόπουλος.
Στο γήπεδο ήταν και τα μέλη του ΔΣ του ΣΦΚ, Καλαιτζής Δ, Ναρίνογλου Γ. ο τεχνικός Διευθυντής Γ Μαυρομουστακίδης. 
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/    

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΩ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-1-2010