Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ


ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ
Γιατί όμως διαβάσαμε σήμερα στο blog pressmme :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ανατράπηκαν όλα σήμερα και όπως προκύπτει από διαρροές της ΕΛ.ΑΣ. παραμένει απ' ότι φαίνεται ο Β. Τσιατούρας ο οποίος στις κρίσεις θα καθαρίσει όσους δεν είναι αρεστοί σε αυτόν. Τελικά πέρασε η άποψη του Πρ. Παυλόπουλου, ο οποίος δεν ήθελε την επιστροφή του Στ. Σκότη. Δεν πέρασε, δηλαδή, το βέτο του Χρ. Μαρκογιαννάκη, ούτε οι αντιρρήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη. Το "δόντι" του Β. Τσιατούρα ήταν πολύ γερό! Η αδερφή της γυναίκας του, το γένος Γαλανάκη, είναι η ιδιαιτέρα επί πολλά χρόνια του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Κατάγεται από την Κρήτη και γνωρίζει χρόνια την οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία. Τώρα, καταλάβατε και μάλιστα πολύ καλά, πόσο... αξιοκρατικά επιλέγονται οι αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ.

Διά την αντιγραφή
Karl Marx Jr

kafeneio.gr

"Προσοχή, δραπετεύει η Κυβέρνηση"








www.blackmail.blogspot.com

Πάλι φαντάσματα..


Πάλι φαντάσματα κυνηγάει η κυβέρνηση του συζύγου της δόκτορος Νατάσας,από τη Ραφήνα...
Ανακαλύπτει ενόχους, συνωμοσίες, δωροδοκίες, κινήσεις χρημάτων σε λογαριασμούς που φτάνουν στα ιλιγγιώδη ποσά των 150 ευρώ, μετατρέπει τον όμηρο σε συνεργό και ξεχνάει τις δικές της ευθύνες... Όσο οι δύo προηγούμενοι υπουργοί τής Δικαιοσύνης Παπαληγούρας και Χατζηγάκης , ασχολούνταν με τη...
χειραγώγηση της δικαιοσύνης και την κάλυψη των σκανδάλων της κυβέρνησής τους, το σύστημα των φυλακών αλωνόταν από το έγκλημα και παραδινόταν στα χέρια των βαρυποινιτών...
Αυτοί όμως δεν είχαν πάρει χαμπάρι, γιατί φρόντιζαν να γλυτώσουν κάποιους δικούς τους,από τα σίδερα του Κορυδαλλού...
b.n.


Από το http://www.black-mail.blogspot.com/

Γνωστός πολιτικός δίδαξε τον Παλαιοκώστα να αποδράσει!






Αν νομίζετετε ότι ο Παλαιοκώστας είναι ο πρώτος διδάξας με την ανεμόσκαλα, κάνετε λάθος. Δείτε ποιος είναι ο γνωστός πολιτικός που δίδαξε αυτά που έμαθε ο Νο1 καταζητούμενος!!

Αναρτήθηκε απο troktiko

Όταν οι πολιτικοί φοράνε γυαλιά.


Όταν οι πολιτικοί φοράνε γυαλιά.

Δυστυχώς αποφάσισαν. Απαγορεύεται δια ροπάλου να αγοράζεις καρτοκινητή χωρίς ταυτότητα.
Απαγορεύεται να "σταυλίζονται" τα ζώα της φυλακής μαζί.
Απαγορεύεται να "κατουράνε" μαζί.
Απαγορεύεται να φλερτάρουν μαζί.
Επιτρέπεται να πετούν με ελικόπτερο μαζί.
Επιβάλλεται δια νόμου σε εμάς του "χαχόλους" να τα χάψουμε.
Επιβάλλεται ο σοβαρός κύριος Δένδιας, να ακολουθεί και εκέινος την πολιτική του στρουθοκαμηλισμού.
Επιβάλλεται να γίνει "το άσπρο μαύρο" αφού μόνο έτσι θα μας βάλλουν και εμάς γυαλιά.

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την Επικαιρότητα και όχι μόνο
Χάσαμε, στο λογαριασμό, ένα κιλό φούντα
Συγγνώμη, μπουρδουκλωθήκαμε λίγο με τα νούμερα που παρουσίασε χθες ο Αστυνομικός Διευθυντής για το έργο των υπηρεσιών κατά το 2008.
Για να γίνουμε πιο σαφείς:
-στο κεφάλαιο «καταπολέμηση ναρκωτικών» παρουσιάζεται ένας πίνακας όπου φαίνεται ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες κάνναβης ήταν 8.188,4 γραμμάρια.
-στο κεφάλαιο «σημαντικότερες επιτυχίες» της αστυνομίας κατά το 2008, είχαμε (μεταξύ των συνολικά εφτά σημαντικότερων επιτυχιών) τρεις κατασχέσεις κάνναβης, 688 γραμμαρίων, συν 4.568 γραμμαρίων, συν 3.872 γραμμαρίων, σύνολον 9.128 γραμμαρίων.
Αστυνόμοι δεν είμαστε αλλά, αν δεν παρενέβη ο δαίμων του τυπογραφείου, σημαίνει ότι χάσαμε ένα κιλό κάνναβη.
Γεύμα σε εκδότες και διευθυντές μέσων ενημέρωσης, παρέθεσε χθες το μεσημέρι, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Ο τ. υφυπουργός, αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές του «πολέμου» λάσπης που δέχεται τον τελευταίο καιρό, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να έχει ξεκινήσει από «ντόπιους».
Ο κ. Κωνσταντόπουλος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα όσα συμβαίνουν, ενώ ευχαρίστησε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα όσα ψευδή και συκοφαντικά, διαρρέουν για τον ίδιο, από εκείνους που πιθανόν εξυπηρετούν συμφέροντα με τα οποία συγκρούστηκε την πενταετία κατά την οποία ήταν υφυπουργός υγείας.
Η ποιότητα με την οποία διαχειρίζονται τις ειδήσεις τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι ασυγκρίτως καλύτερη από εκείνη των μεγάλων μέσων… το σημαντικότερο είναι ότι έχει γίνει απολύτως κατανοητό, ότι η όποια «σύγκρουση» με οποιοδήποτε πολιτικό, δεν είναι προσωπική, αλλά εξόχως πολιτική… αρκεί να γίνεται με θέσεις.
Επιστρέφει η «Αθλητική της Πιερίας», η εφημερίδα με ύλη μόνο από το χώρο του αθλητισμού, σύμφωνα με πληροφορίες.
Τι πώς, ποιος και που, είναι υπό διερεύνηση, αλλά η είδηση είναι «δεμένη», από δέκα πλευρές!
Ξεπεράστηκε και το τελευταίο γραφειοκρατικό εμπόδιο, για την έναρξη των εργασιών στην Παραλία, το οποίο αφορά την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών της.
Πριν λίγες μέρες, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπέγραψε το σχετικό έγγραφο και οι εργασίες ξεκινούν. Παρότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, υπάρχει αισιοδοξία ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σχετικά σύντομα…
Εξάλλου, όπως αποδεικνύεται σχεδόν καθημερινά, πιο χρονοβόρα είναι η γραφειοκρατική περαίωση μιας υπόθεσης, παρά το διάστημα υλοποίησης ενός έργου, ακόμη κι αν η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων…
Μίλησε κανείς για επανίδρυση, του Κράτους;
Έχει ανάγκη επιπλέον προσωπικού η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ή όχι;
Αυτό το απλό ερώτημα απεύθυνε ο Νομάρχης Πιερίας, κατά τη χθεσινή εκδήλωση της Α.Δ. Πιερίας.
Ο κ. Παπαστεργίου, εκτίμησε ότι επιβάλλεται η ενίσχυση με υπαλλήλους, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και αναρωτήθηκε ποιος ήταν ο συντάκτης επιστολής που έφυγε μέσα από τη Διεύθυνση στην οποία υποστήριζε, ότι δεν χρειάζεται επιπλέον ενίσχυσης. «10 χρόνια Νομάρχης, είναι η πρώτη φορά που ακούω από μια υπηρεσία, ότι δεν χρειάζεται προσωπικό», κατέληξε ο κ. Παπαστεργίου.
Όσον αφορά την απάντηση, για το εάν χρειάζεται ή όχι προσωπικό… ουδείς ανέλαβε να απαντήσει…

Ο Εφιππος κάου μπόυ Ψωμιάδης.




Ξεκίνησε και εφορμά να συλλάβει τον Παλιοκώστα. Ο Εφιππος κάου μπόυ Ψωμιάδης.

Βρήκαν το κρησφύγετο των ληστών σούπερ μάρκετ στην Πιερία


Βρήκαν το κρησφύγετο των ληστών σούπερ μάρκετ
Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009
Συνελήφθη 33χρονη για υπόθαλψη εγκληματία και κατοχή ναρκωτικών
Εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεσσαγγάλων εξοχική κατοικία που χρησιμοποιούσαν όπως όλα δείχνουν οι δράστες των ληστειών σε σούπερ μάρκετ της Κατερίνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και η ενοικιάστρια του σπιτιού, μια 33χρονη κοπέλα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, η κατοικία ανήκει σε 70χρονη γυναίκα η οποία είχε ενοικιάσει την εξοχική κατοικία σε μια 33χρονη.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι βρέθηκαν ένα οπλοπολυβόλο με σπαστό κοντάκι με γεμιστήρα και φυσίγγια τύπου καλάσνικοφ, ένα πιστόλι μάρκας τοκάρεβ, 24 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, μια μοτοσικλέτα, δυο κράνη μοτοσικλέτας, δυο ζευγάρια μάλλινα γάντια μοτοσικλέτας, δυο κουκούλες προσώπου, ένας σάκος αθλητικός, διάφορα είδη ένδυσης, ένα καλέμι, επτά φιάλες μεθαδόνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 3,8 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης.
Από τα στοιχεία της προανάκρισης προέκυψε ότι τα αντικείμενα χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον στις τρεις ληστείες των σούπερ μάρκετ της Πιερίας.
Επιπλέον συνελήφθη με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών και υπόθαλψη εγκληματία μια 33χρονη κοπέλα, η οποία χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη κατοικία τα τελευταία 4 χρόνια

Στο ίδιο φιάσκο θεατές


Στο ίδιο φιάσκο θεατές
Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Σάλος για την κινηματογραφική απόδραση των δύο κακοποιών από τις φυλακές Κορυδαλλού

Στο ίδιο φιάσκο θεατές

Μετά το σάλο -και διεθνώς- που έχει προκαλέσει η απόδραση - καρμπόν των Παλαιοκώστα και Ριζάι με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο πρωθυπουργός ζήτησε από την αστυνομία πλήρη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραπετών.
«Αντίληψη της κυβέρνησης είναι ότι το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να πετύχει χωρίς συμμετοχή εκ των έσω» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στη νέα απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι.
Για συμμετοχή «στελεχών του σωφρονιστικού συστήματος σε όλα τα επίπεδα από μέσα» μίλησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, προσθέτοντας πως από στοιχεία που συνέλεξε το υπουργείο Δικαιοσύνης προκύπτουν στοιχεία στα οποία όμως δεν θέλησε να αναφερθεί.
Παράλληλα, κατά τη μαραθώνια συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, την επομένη της απόδρασης που εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, αποφάσισε δέκα νέα μέτρα, μεταξύ των οποίων είναι η κατάργηση της ανωνυμίας για τους κατόχους καρτοκινητών τηλεφώνων, που έχει ευρύτερες συνέπειες, πέραν της σκοπούμενης ενίσχυσης της ασφάλειας στις φυλακές.
Πέραν της κατάργησης της ανωνυμίας για τα καρτοκινητά, η Κυβερνητική Επιτροπή αποφάσισε την τοποθέτηση ηλεκτρονικών μέσων εντοπισμού χρήσης κινητών τηλεφώνων στις φυλακές, την ταχεία αποπεράτωση των τριών νέων φυλακών.
Η μεγάλη πλειοψηφία των μέτρων αφορά όμως τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τη στελέχωση των καταστημάτων κράτησης, ενώ προωθείται και η πρόσληψη συμβούλου ασφαλείας με διεθνή διαγωνισμό.

Ειδικότερα προωθούνται τα εξής:

* αλλαγή στον τρόπο πρόσληψης για το προσωπικό των κλάδων φύλαξης και εξωτερικής φρούρησης,
* δημιουργία συνεχούς κύκλου εκπαίδευσης και ασκήσεων των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών,
* νομοθετική ρύθμιση για την πρόσληψη διευθυντών φυλακών με ειδικά προσόντα εκτός του υπάρχοντος πλαισίου,
* στελέχωση του σώματος επιθεωρητών καταστημάτων κράτησης, νομοθετική ρύθμιση για την επέκταση του πόθεν έσχες των σωφρονιστικών υπαλλήλων
* αυστηροποίηση της πειθαρχικής διαδικασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι συζητείται το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης των φυλακών Κορυδαλλού «και είναι μέσα στα μέτρα και η επίσπευση των εργασιών για την ολοκλήρωση νέων σωφρονιστικών καταστημάτων».
Ο κ. Δένδιας, επίσης, επανέλαβε ότι ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Πρόεδρο της Αρχής καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των υποδίκων και των εργαζομένων στη συγκεκριμένη πτέρυγα των φυλακών.
Ανέφερε, ακόμη, ότι τις πρωινές ώρες, μετά από εντολή του εισαγγελέα Εφετών συνελήφθησαν ένας εξωτερικός φρουρός, δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού και ο πιλότος του ελικοπτέρου και όλοι τους παραπέμφθηκαν.
Πέραν αυτών, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε και έλαβε σήμερα την άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του διευθυντή σωφρονιστικής πολιτικής του υπουργείου κ. Κουτσούκη, τον οποίο έθεσε ταυτόχρονα σε αναστολή εκτέλεσης των καθηκόντων του.
Επίσης, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο αρχιφύλακες, ένας υπαρχιφύλακας και τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού όπως και δύο εξωτερικοί φρουροί.
Από την πλευρά, του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , ερωτηθείς για την κριτική ότι εξετέθη διεθνώς η χώρα, δήλωσε ότι δεν πρέπει α υπάρχουν υπερβολές, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ωραιοποιήσει το γεγονός, το οποίο χαρακτήρισε απαράδεκτο.
Ο κ. Αντώναρος, επίσης, αντέκρουσε δήλωση του προέδρου εργαζομένων πολιτικής αεροπορίας σύμφωνα με την οποία με παρέμβαση υπουργού δεν έγινε δεκτή πρόταση ώστε να είναι συγκεκριμένα τα μέρη επιβίβασης σε ελικόπτερα.
Ο ίδιος τόνισε όμως ότι σε ό,τι αφορά τους κανόνες πτήσης των ελικοπτέρων «διερευνάται όλο το πλέγμα των σχετικών κανονισμών» και ζήτησε «να μη δημιουργούμε ανασφάλεια και υπερβολές άνευ λόγου στους πολίτες».