Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Βρήκαν το κρησφύγετο των ληστών σούπερ μάρκετ στην Πιερία


Βρήκαν το κρησφύγετο των ληστών σούπερ μάρκετ
Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009
Συνελήφθη 33χρονη για υπόθαλψη εγκληματία και κατοχή ναρκωτικών
Εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεσσαγγάλων εξοχική κατοικία που χρησιμοποιούσαν όπως όλα δείχνουν οι δράστες των ληστειών σε σούπερ μάρκετ της Κατερίνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και η ενοικιάστρια του σπιτιού, μια 33χρονη κοπέλα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, η κατοικία ανήκει σε 70χρονη γυναίκα η οποία είχε ενοικιάσει την εξοχική κατοικία σε μια 33χρονη.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι βρέθηκαν ένα οπλοπολυβόλο με σπαστό κοντάκι με γεμιστήρα και φυσίγγια τύπου καλάσνικοφ, ένα πιστόλι μάρκας τοκάρεβ, 24 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, μια μοτοσικλέτα, δυο κράνη μοτοσικλέτας, δυο ζευγάρια μάλλινα γάντια μοτοσικλέτας, δυο κουκούλες προσώπου, ένας σάκος αθλητικός, διάφορα είδη ένδυσης, ένα καλέμι, επτά φιάλες μεθαδόνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 3,8 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης.
Από τα στοιχεία της προανάκρισης προέκυψε ότι τα αντικείμενα χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον στις τρεις ληστείες των σούπερ μάρκετ της Πιερίας.
Επιπλέον συνελήφθη με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών και υπόθαλψη εγκληματία μια 33χρονη κοπέλα, η οποία χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη κατοικία τα τελευταία 4 χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: