Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ-ΜΕ.. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεγαλεπήβολα σχέδια είχε η σπείρα για άγαλμα αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ 
ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.Εβαλαν το λύκο να φυλάει τα..

Εικόνες φρίκης στο σημείο συντριβής - Κανείς επιζών

(χάρτης: Le Figaro)
ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΜΑΛΙ- ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ.Air Algerie: Εικόνες φρίκης στο σημείο συντριβής - Κανείς επιζών.Τα συντρίμμια...

Τι εκπομπή θα παρουσιάσουν Μ Ηλιάκη και Μάκης Πουνέντης;

"Κλείδωσε"! Τι εκπομπή θα παρουσιάσουν Μαρία Ηλιάκη και Μάκης Πουνέντης;Φαίνεται πώς οι συζητήσεις της Μαρίας Ηλιάκη με τον ΣΚΑΪ έχουν..

Πόρτα από το Θεοδωράκη στο διάλογο για την Κεντροαριστερά

«Πόρτα» από το Θεοδωράκη στο διάλογο για την Κεντροαριστερά Τους λόγους που αρνείται το διάλογο για τη «νέα κεντροαριστερά» εξήγησε ο ιδρυτής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το ..

Δανεικός απο τον ΠΑΟ στον Εργοτέλη ο Νίκος Μαρινάκης

Προς Εργοτέλη ο Νίκος Μαρινάκης Ο Νίκος Μαρινάκης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου και αναμένεται να δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη.Στον νεαρό δεξιό μπακ..

Κοπέλλα κινδυνεύει με ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ λόγω τατουάζ

ΣΟΚ!! Αυτή η κοπέλα κινδυνεύει να χάσει τα πόδια της με ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ λόγω των τατουάζ!! ΣΟΚ!! Αυτή η κοπέλα κινδυνεύει να χάσει τα πόδια της με ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ λόγω των τατουάζ!! Τα τατουάζ είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Μελέτες ..

Εγγραφές στη Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθν.Ν.Κεραμιδίου)

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  (ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ), ξεκίνησε τις εγγραφές του στα τμήματα υποδομής.Οι επιτυχίες μας στη ..

Οι Έλληνες της κρίσης «τζογάρουν» 12 δισ. ευρώ το χρόνο

Οι Έλληνες της κρίσης «τζογάρουν» 12 δισ. ευρώ το χρόνο Η βαριά οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν έχει πτοήσει καθώς φαίνεται τους τζογαδόρους που τα δύο τελευταία χρόνια ξοδεύουν περί τα ..

Λαφαζάνης: "Δεν θα βρούν τους 180 για να εκλέξουν Πρόεδρο"

Λαφαζάνης: "Δεν πρόκειται το κυβερνητικό μπλοκ να βρει τους 180 για να εκλέξει Πρόεδρο".Το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο επισήμανε ..

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Σκοτώθηκε νονός . από μπαλωθιά

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Σκοτώθηκε νονός στο γλέντι από μπαλωθιά Τραγωδία στην Καρδίτσα: Σκοτώθηκε νονός στο γλέντι από μπαλωθιά. Μία ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Καρδίτσα – Συγκλονισμένη ..

Ο κροκόδειλος και το πρόβλημα "τοπικοί παράγοντες"

Τους εκθέτει ο...Σήφης! Ο κροκόδειλος και το πρόβλημα "τοπικοί παράγοντες".Εντάξει, δεν λέω ότι είναι εύκολο πράγμα να αντιμετωπίσεις..

Γιoς 56χρονης:όταν έκοψε το ρεύμα άκουσε τα αλάρμ (βίντεο)

Τη ΔΕΗ καταγγέλλει ο γιός της 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας που έχασε την ζωή της στα Χανιά από διακοπή της ηλεκτροδότησης..

Ο 11ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΥ ''ΕΙΔΕ'' ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ...



Την περασμένη Πέμπτη ο 11χρονος Miguel Panduwinata από την Ολλανδία ετοιμαζόταν να πετάξει για πρώτη φορά στο εξωτικό Μπαλί μαζί με..

Οι μετεγγραφές, αλλάζουν το τοπίο των βάσεων. . εκτόξευση

Να αλλάξουν τα δεδομένα στις προτιμήσεις των υποψηφίων αναμένεται η φετινή απελευθέρωση των μετεγγραφών.Ποιες είναι οι ..

Κατέληξε ο άνδρας που βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο..

 
Κατέληξε ο άνδρας που βούτηξε στο κενό από τον 5ο όροφο του Θεαγένειου Νοσοκομείου.Ένας νεαρός άνδρας 31 ετών βρήκε τραγικό θάνατο..

«Μάνα μου Ελλάς» με τον Στ Ξαρχάκο στο αρχαίο θέατρο του Δίου

 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ - Κυριακή στις 9.30 μμ. «Μάνα μου Ελλάς» με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου. Από τους μεγαλύτερους ...

Μάνος Ιωάννου: Η διαφορά ηλικίας με την Ναταλία και ο γάμος;

Μάνος Ιωάννου: Η διαφορά ηλικίας με την Ναταλία και ο γάμος; Μάνος Ιωάννου: Η διαφορά ηλικίας με την Ναταλία και ο γάμος; Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο του γάμου με την Ναταλία Γερμανού ο Μάνος..

Νοσοκομείο ξύπνησε έντρομος και είδε ότι του έκοψαν το πέος.

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/06/17/resized/andres%20(4)_626_355.jpg 
Μπήκε στο νοσοκομείο και όταν ξύπνησε είδε έντρομος ότι του έκοψαν το...πουλί..Ο Johnny Lee Banks Jr. από την Αλαμπάμα εισήχθη στο ..

Άνδρας από τη Λιβερία με συμπτώματα του Έμπολα

Ένας άνδρας περίπου 40 ετών, υπήκοος Λιβερίας, υποβάλλεται σε εξετάσεις διότι υπάρχουν φόβοι ότι έχει μολυνθεί από τον ιδιαίτερα,,

Ετσι θα δοθύν τα 20 δισ. των επιδοτήσεων στους αγρότες

http://on-news.gr/wp-content/uploads/2014/07/agrotes660-300x250.png Ετσι θα μοιραστούν τα 20 δισ. ευρώ των επιδοτήσεων στους αγρότες -Ευνοημένοι οι νέοι.Τον νέο χάρτη των αγροτικών επιδοτήσεων ..

Βούλτεψη επίθεση.. κατά Προέδρου της Δημοκρατίας

http://1.bp.blogspot.com/-CZI7zEN4SXY/U5bIQZfIxhI/AAAAAAAAIh8/85OVERNCde4/s1600/Screenshot_4.png Βούλτεψη κατά Προέδρου της Δημοκρατίας.Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις χθεσινές του δηλώσεις ότι η κρίση έφερε την ..

ΓΛΙΤΩΣΕ... Στη Ρώμη η 27χρονη Σουδανή που καταδικάστηκε.

Στη Ρώμη η 27χρονη Σουδανή που καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή ασπάστηκε τον Χριστιανισμό ΓΛΙΤΩΣΕ...Στη Ρώμη η 27χρονη Σουδανή που καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.«Ευχαριστώ τις αρχές του Σουδάν..

Φωτογραφίες συλληφθέντων για αποπλάνηση παιδιού

 
Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ατόμων που συνελήφθησαν πριν από περίπου μία εβδομάδα για αποπλάνηση παιδιού..

International Champions Cup. Ολυμπιακός - Μίλαν 3-0.ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Μίλαν, θριαμβεύοντας με 3-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι του International Champions Cup. Ντομίνγκες, Διαμαντάκος..

Συνάντηση Κουκοδήμου με τον Γερμανό Υφ Εργασ Χ.Γ. Φούχτελ

Συνάντηση του υφυπουργού Παιδείας Κ. Κουκοδήμου με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας Χ.Γ. Φούχτελ.Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η..

Νίκησε ο Aστέρας Τρ.την Ροβανιέμι με 4-2. πρόκριση.βίντεο

 
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 4-2 τη Ροβανιέμι στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και πήρε την πρόκριση για τον γ' προκριματικό γύρο του..

ΔΕΙΤΕ: Τράπεζα απειλεί με έξωση καρκινοπαθή - Δείτε..

Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη κυρίες & κύριοι: Τράπεζα απειλεί με έξωση καρκινοπαθή - Δείτε τί κάνουν οι συμπολίτες του! (PHOTOS)
ΔΕΙΤΕ: Τράπεζα απειλεί με έξωση καρκινοπαθή - Δείτε τι κάνουν οι συμπολίτες του!.O Tom Crawford, 63 ετών και η σύζυγός του Susa..

ΠΙΕΡΙΑ: Ζημιές από χαλάζι σε αγροτικές καλλιέργειες

Σε περιοχές του Λόφου, της Κάτω Μηλιάς και του Μοσχοχωρίου.Ζημιές από χαλάζι σε αγροτικές καλλιέργειες.Στο έλεος του...

Σε εποικοδομητικό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου

Σε εποικοδομητικό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου.Μήνυμα σταθερότητας.Σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα ..

Φίδι έκανε άνω κάτω το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Φίδι έκανε άνω κάτω το δημαρχείο Θεσσαλονίκης 
Φίδι έκανε άνω κάτω το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.Δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.Ένα φίδι που είδαν περαστικοί απέναντι από το..

Σάλος από τον αναίτιο θάνατο της τετραπληγικής στα Χανιά

Σάλος από τον αναίτιο θάνατο της τετραπληγικής στα Χανιά για χρέος 267 ευρώ! Σάλος από τον αναίτιο θάνατο της τετραπληγικής στα Χανιά για χρέος 267 ευρώ!Η ΔΕΗ κάνει προανάκριση αφού πρώτα έκοψε το ρεύμα με .

Πιερικός: Διπλές και τριπλές προπονήσεις στο Καϊμακτσαλάν

Πιερικός: Διπλές και τριπλές προπονήσεις στο Καϊμακτσαλάν (φώτο).Δεύτερη ημέρα προπονήσεων στο Καϊμακτσαλάν για τους παίκτες ..

Χτυπήθηκε σχολείο του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας

http://left.gr/sites/left.gr/files/gaza-damage_2402789k-600x287.jpg 
Γιατροί στη Γάζα ανέφεραν ότι ισραηλινός πύραυλος χτύπησε σχολείο των ΗΕ με αποτέλεσμα 15 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, μεταξύ..

Ο Κύπριος Ιάκωβος Αγγελίδης για πρόεδρος του ΠΑΟΚ

 
Ιάκωβος Αγγελίδης για πρόεδρος.Ποιος είναι ο Κύπριος που θα προταθεί να του ανατεθεί η θέση του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή της..

Νέα τραγωδία με αεροσκάφος της Air Algerie με 119..

Νέα τραγωδία -Συνετρίβη αεροσκάφος της Air Algerie με 119 επιβαίνοντες  
Νέα τραγωδία -Συνετρίβη αεροσκάφος της Air Algerie με 119 επιβαίνοντες.Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Αλγερίας, Αir Algerie, ...