Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Βούλτεψη επίθεση.. κατά Προέδρου της Δημοκρατίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgshosB7lsIKPBHtKBKQIWp6CMdJ2s1yeEsov89P8L5NrcN7VA8gptHF0vAaZIJL7R7-Pa1ImNj2l3j40gzPS3y6QmpEp_AT5GT-u77IJbadkj9GyxDGBKPfduayRIUcqYg1W56EgIwQ642/s1600/Screenshot_4.png Βούλτεψη κατά Προέδρου της Δημοκρατίας.Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις χθεσινές του δηλώσεις ότι η κρίση έφερε την ..
υποχώρηση της Δημοκρατίας, έκανε σήμερα ο κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας ότι "έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων".
Μιλώντας στο ραδιόφωνο "BHMA FM" η κ. Βούλτεψη υποστήριξε ότι η λογική (της δήλωσης Παπούλια) "είναι ότι η Δημοκρατία δεν είναι Δημοκρατία, επειδή κινδυνεύσαμε να χρεοκοπήσουμε και πήραμε μέτρα και επομένως χούντα είναι να σου κόβουν το μισθό και τη σύνταξη και δεν είναι χούντα να σε βασανίζουν και να σου βγάζουν τα δόντια και τα νύχια. Είναι ο μισθός και η σύνταξη".
Η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι "Επειδή λοιπόν έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων πλέον και νομίζουμε ότι Δημοκρατία είναι να ευημερείς με δανεικά και χούντα είναι να σου κόβουν το μισθό, θυμίζω ότι χούντα είναι να σου βγάζουν τα νύχια και τα δόντια".
Πρόσθεσε δε ότι "ο τρόπος που ψηφίστηκε το μνημόνιο είναι ένα ζήτημα, αλλά αφού είχαμε φτάσει στο χείλος της καταστροφής, υποθέτω ότι οι πολιτικός κόσμος εκείνης της περιόδου έπρεπε να λάβει κάποιες αποφάσεις. Όλα τα μετράμε με βάση το τι αποφεύγουμε κάθε φορά. Είπα απλώς ότι δεν υποχωρεί η Δημοκρατία, αλλά η αντίληψή μας για τη δημοκρατία. Η Δημοκρατία δεν υποχωρεί. Είναι εδώ και ισχυρή και υπάρχει όταν μια χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Όταν είναι καθημαγμένη και χρωστάει και την τρώει ο τόκος, Δημοκρατία τι θα πει; Κι εγώ λέω ότι Δημοκρατία είναι σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ, διότι τώρα στεκόμαστε στα πόδια μας".
Capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: