Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κατασχέθηκε 1 τόνος ηρωίνης στον Πειραιά! συνελήφθησαν...

(φωτό αρχείου) Ποσότητα μαμούθ ηρωίνης κατέσχεσε το Λιμενικό στον Πειραιά. Πρόκειται για ένα τόνο ηρωίνης που προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα ..

Πειθαρχικός έλεγχος για τον αστυνομικό που χτύπησε την καθαρίστρια

Πειθαρχικό έλεγχο θα περάσει ο αστυνομικός που χτύπησε πισώπλατα καθαρίστρια του ΥΠΟΙΚ, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα γάντια ..

Χρήστος Φωτόπουλος, ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα οι ΕΔΕ

http://kartesios.com/wp-content/uploads/2011/06/Fotopoulos_POASY-300x164.jpgΔέν μασάει τα λόγια του ο  ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος.Μίλησε για την ..

Εισαγγελείς: «Η κυβέρνηση νομοθετεί για να εξυπηρετεί σκοπούς»

«Η κυβέρνηση νομοθετεί για να εξυπηρετεί σκοπούς» Το ντόμινο των αντιδράσεων των δικαστικών ενώσεων  για το αμφίβολης ποιότητας και σκοπιμότητας κυβερνητικό νομοθετικό ..

Yδρογονάνθρακες: Επενδύσεις 22 δισ. για 4 δισ. βαρελιών

Yδρογονάνθρακες: Επενδύσεις 22 δισ. για την εξόρυξη 4 δισ. βαρελιών.Το 2025 η εμπορική εκμετάλλευση της Δ. Ελλάδας.«Γιγαντιαίες» και ..

Βρούτσης: Νέο σχέδιο κατά της αδήλωτης εργασίας ...

http://www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/83e3081b59aeac7636dd87457839b438_L.jpg 
Την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης και στοχευμένων ελέγχων σε όλη την επικράτεια, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί..

Kαταστολή και απολύσεις μετά τον ανασχηματισμό της νέας κυβέρνησης

katharistries2 Η νέα κυβέρνηση έδειξε με τον πιο άγριο τρόπο τις διαθέσεις της τόσο προς τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών,που..

Economist: Ορόσημο στην Ελλάδα η εκλογή Πρ Δημοκρατίας

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2013/12/newego_LARGE_t_1101_45411549.jpg Σε ενδεχόμενη αδυναμία του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να εξασφαλίσει αρκετές ψήφους από ανεξάρτητους βουλευτές για να..

Μεταφορά ασφαλισμένων από το ΙΚΑ στον ΟΑΕΕ

Μεταφορά ασφαλισμένων από το ΙΚΑ στον ΟΑΕΕ Υποχρεωτικά στον ΟΑΕΕ ασφαλίζονται από τις 7 Απριλίου και μετά οι «νέοι» ασφαλισμένοι (από το 1993 και μετά), που έχουν παράλληλη...

ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - Θα «δει» γέφυρα στο τέλος του 2015

Θα «δει» γέφυρα στο τέλος του ‘15
Η γέφυρα του Αιγινίου έπεσε μα η ταλαιπωρία μένει… Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου ημικόμβου λέει η Αιγαίο ΑΕ, ενώ οι..

Α/ & Β/θμια Εκπ/ση Πιερίας :Απολογισμός Σχολικών Αγώνων 13- 14

Με τη λήξη του σχολ. έτους 2013-14 και ύστερα από μια Σχολική-Αθλητική πορεία διακοσίων τριάντα εννέα ( 239 ) συνολικά Αγώνων στα ..

Τράπεζα Πειραιώς : Δύο συμφωνίες για Συμβολαιακή Γεωργία ..

Τράπεζα Πειραιώς : Δύο συμφωνίες για Συμβολαιακή Γεωργία στα καπνά Ανατολικού Τύπου και στo βιομηχανικό ροδάκινο.Σε μία ανανέωση..

Η Eνωση Εισαγγελέων, η κυβέρνηση και οι καταχραστές…

Η Eνωση Εισαγγελέων, η κυβέρνηση και οι καταχραστές…

Με μια ευθεία παρέμβασή τους οι Εισαγγελείς της χώρας αμφισβητούν το ποιον εξυπηρετεί το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης. Το ..

Αναταράξεις από τη «χαμένη» Καρυάτιδα - Η Σόνια Θεοδωρίδου..

Η Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από έξι ακόμη Ελληνίδες ως άλλες Καρυάτιδες μπήκαν στο Βρετανικό Μουσείο, αναζητώντας τη χαμένη «αδερφή τους».Η Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από έξι ακόμη Ελληνίδες ως άλλες Καρυάτιδες μπήκαν στο Βρετανικό Μουσείο, αναζητώντας τη...

ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ενορία της Αγίας Άννης προσκαλεί όλους τους νέους και τις νέες στην γιορτή νεολαίας το Σάββατο 14 Ιουνίου. Στην εκδήλωση θα υπάρχει..

ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - ΚΥΡ. 15-6-2014-ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

http://3.bp.blogspot.com/-hGvmQdESUBA/UVKi-OPAfsI/AAAAAAABftw/Tj8AVBw6bjU/s1600/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B11.jpg ΚΥΡΙΑΚΗ 15-6-2014 ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ - Α) ΟΜΑΔΑ : ΑΓΙΑ ΚΟΡΗ - ..

Εντοπίστηκε ο αστυνομικός που χτύπησε την καθαρίστρια.

Εντοπίστηκε ο αστυνομικός που χτύπησε πισώπλατα καθαρίστρια στο κεφάλι 
Μετά τις σχετικές έρευνες. Εντοπίστηκε ο αστυνομικός που χτύπησε πισώπλατα καθαρίστρια στο κεφάλι.Παράλληλα διατάχθηκε ..

Θέλει Ντόικιτς-Μανίκα ο Πιερικός. Στην Κατερίνη ο Μαυρονάσιος

Θέλει Ντόικιτς-Μανίκα ο Πιερικός. Στην Κατερίνη ο Σωτ. Μαυρονάσιος. Οι επαφές με παίκτες για την επόμενη σαιζόν στον Πιερικό συνεχίζονται. ..

7 δισ. αποζημίωση διεκδικεί η Ελλάδα για τα υποβρύχια

7 δισ. αποζημίωση διεκδικεί η  Ελλάδα για τα υποβρύχιαΤο μέγα σκάνδαλο των υποβρυχίων που έστειλε στη φυλακή τον Ακη Τσοχατζόπουλο και άλλους "μιζαδόρους" των αμυντικών ...

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έπειτα από συνεχείς διαβουλεύσεις αποφασίστηκε τελικά να μην εκδοθεί προκήρυξη - Ο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστήριζε ότι...