Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Εντοπίστηκε ο αστυνομικός που χτύπησε την καθαρίστρια.

Εντοπίστηκε ο αστυνομικός που χτύπησε πισώπλατα καθαρίστρια στο κεφάλι 
Μετά τις σχετικές έρευνες. Εντοπίστηκε ο αστυνομικός που χτύπησε πισώπλατα καθαρίστρια στο κεφάλι.Παράλληλα διατάχθηκε ..
έρευνα για τον εντοπισμό του αστυνομικού που φέρεται να φοράει «μεταλλικά» γάντια
Στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται το όνομα του αστυνομικού που εμφανίζεται σε βίντεο να χειροδικεί εναντίον καθαρίστριας έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
============

Στο βίντεο καταγράφεται σειρά αστυνομικών, καλυμμένων με τις ασπίδες, η απολυμένη καθαρίστρια που δέχτηκε το χτύπημα ακριβώς μπροστά και μετά το χέρι ενός αστυνομικού να την χτυπά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.
Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Ιουνίου, την ημέρα που οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, μετά τη διαμαρτυρία τους στον Άρειο Πάγο, συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους έξω από το υπουργείο, αποδοκιμάζοντας, μάλιστα, και τον νέο υπουργό, Γκίκα Χαρδούβελη.
 
Την ίδια ώρα το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες μία φωτογραφία που εμφανίζει αστυνομικό των ΥΜΕΤ να φορά «μεταλλικά» γάντια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον διοικητή της διμοιρίας, τα γάντια του οποίου φαίνονται να έχουν μεταλλική «επένδυση».
Στόχος της έρευνας είναι να διαπιστωθεί πότε έχει ληφθεί η επίμαχη φωτογραφία, ενώ έχει ζητηθεί πλήρης διερεύνηση, από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Εν τω μεταξύ, σήμερα Παρασκευή οι καθαρίστριες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: