Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Οριστική πλέον η συμφωνία ΠΑΟΚ – Αιγινιακού!

 
Οριστική η συμφωνία ΠΑΟΚ – Αιγινιακού! Είναι πλέον οριστική η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό και η συνεργασία των δύο πλευρών ..θα φανεί πολύ σύντομα και στην προετοιμασία της ομάδας. Η ομάδα της Πιερίας ξεκινά άμεσα και ο Γιώργος Γεωργιάδης θα έχει επιτελικό ρόλο, πιθανότατα ως τεχνικός διευθυντής.
Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό ολοκληρώθηκε ύστερα από τις συναντήσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εκεί συμφωνήθηκαν και όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων.

43976_front 
Η προετοιμασία του Αιγινιακού ξεκινά μέσα σε τρεις ημέρες και ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι αυτός που θα αναλάβει ουσιαστικά τις τύχες του Αιγινιακού σε αγωνιστικό επίπεδο, έχοντας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.
Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ εκτός του ότι θα τροφοδοτεί τον Αιγινιακού με παίκτες, τους περισσότερους εκ των οποίων θα συνεχίσει να παρακολουθεί, θα έχει και έναν δικό του άνθρωπο εκεί, τον Γιώργο Γεωργιάδη, που παραμένει ενεργό στέλεχος της ομάδας και όπως και ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.

*paok24.com

Οι όροι συμφωνίας μεταξύ Αιγινιακού και ΠΑΟΚ


Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τη συμφωνία που έκανε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι προβλέπει:


Στο κλειστό γυμναστήριο και όχι στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Γηπέδου "Γ. Παραλυκίδης", στην οποία δε χωρούσε ο κόσμος, έγινε τη Δευτέρα η ενημέρωση των φίλων της ομάδας για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, από τον πρόεδρο, Γιάννη Νιώπα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νιώπας τόνισε τα εξής:



-Ουσιαστικά, ο Αιγινιακός θα ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα (πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Νιώπας θα διατηρήσει το 49%)

-Θα διατηρήσει φυσικά τα χρώματα του

-Θα διατηρήσει το γήπεδο του και το όνομα του

-Θα είναι υπό την επίβλεψη του «Δικέφαλου. Αυτό ισχύει και για τις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίες θα ενσωματωθούν στο δίκτυο του ΠΑΟΚ.

-Τα χρήματα που θα εισπράξει ο Αιγινιακός θα χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση των προπονητικών εγκαταστάσεων.



Για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που έγινε μεταξύ Νιώπα και Βρύζα, θα πρέπει να πέσουν οι υπογραφές παρουσία του Ιβάν Σαββίδη τις επόμενες μέρες.

- See more at: http://www.521news.com/%CE%BF%CE%B9-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA#sthash.AZ5cN6O5.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: