Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3-3-2010

Σήμερα, σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα, ο Πρωθυπουργός μίλησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ . Τόνισε ότι, "βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου απέναντι στα αρνητικά σενάρια για την πατρίδας μας".


Παρ' ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν ευθύνεται για την τραγωδία που περνά ο τόπος σήμερα, είναι ταγμένη έτοιμη να αναλάβει τις δικές της ευθύνες. Δεν πρόκειται να αφήσει την χώρα να βουλιάξει. Όποιο και αν είναι το πρόσκαιρο κόστος, όποιες και αν είναι οι αντιδράσεις, όσο δύσκολες και αν είναι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κάλεσε όλον το Ελληνισμό να "συμβάλει στην προσπάθεια που κάνουμε, για να σώσουμε την πατρίδα μας και να βάλουμε τα θεμέλια για τη δημιουργία της Ελλάδας που μας αξίζει".

"Γιατί είμαστε μια χώρα που μπορεί, γιατί έχουμε ένα λαό που ξέρει να μάχεται, γιατί πρώτα από όλα θα παλέψουμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Να σώσουμε την Ελλάδα, τους πολίτες και τα παιδιά μας από οτιδήποτε μπορεί να σημαίνει το εφιαλτικό ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας".

Αλλάζουμε εποχή, και προχωράμε μπροστά!

pasok webteam,
η ομάδα διαχείρισης του pasok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: