Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Με το βλέμμα στους τουρίστες της γειτονιάς μας

sofia_c
Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σόφιας «Holiday and Spa Expo», που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου, συμμετείχε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας.
Κύριος στόχος της συμμετοχής της Ν.Ε.Τ.Π Πιερίας και των επαγγελματιών του τουρισμού της Πιερίας που συμμετείχαν στην έκθεση της Σόφιας ήταν η διείσδυση στη νέα, αναδυόμενη τουριστική αγορά της Βουλγαρίας και η αξιοποίηση των νέων, σημαντικών ευκαιριών που παρουσιάζονται με την είσοδο της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.....

.
sofia_aΗ εκθεσιακή παρουσία της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας, με ειδικό σταντ στο εκθεσιακό περίπτερο του ΕΟΤ, προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των Βούλγαρων επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, μέσα από το πλούσιο τουριστικό υλικό που διανεμήθηκε, σχετικά με τα τουριστικά πλεονεκτήματα και τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που τους προσφέρει η Πιερία, η οποία αποτελεί έναν πολύ κοντινό και προσιτό τουριστικό προορισμό.
Οι εκπρόσωποι της Πιερικής αποστολής πραγματοποίησαν σημαντικές επαφές με φορείς του τουρισμού της Βουλγαρίας και διερεύνησαν τις δυνατότητες ανάπτυξης εμπορικής συνεργασίας.
Το σταντ της Πιερίας επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων η Πρέσβειρα της Ελλάδας στη Βουλγαρία Δανάη-Μαγδαληνή Κουμανάκου, υπάλληλοι της ελληνικής πρεσβείας στη Βουλγαρία, καθώς και εκπρόσωποι του ΕΟΤ της Βουλγαρίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Διεθνή Έκθεση της Σόφιας συμμετείχαν 340 εκθέτες, 60 από τους οποίους προέρχονταν από ξένες χώρες, ενώ η προσέλευση των επισκεπτών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.
Στην έκθεση παραβρέθηκαν μέλη της Ν.Ε.Τ.Π Πιερίας, εκπρόσωποι των ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτόρων του νομού, ενώ τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησαν οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Εμμανουήλ Πλατσάς και Αλέξανδρος Κουτσής και ο υπάλληλος του τμήματος Τουρισμού Μίλτος Νικολάου.(
Πολιτεία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: