Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

1° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - 2° Πανελλήνιο βραβείο για την ομάδα της Κατερίνης

Το 2° Πανελλήνιο βραβείο απέσπασε η ομάδα της Κατερίνης στο 1° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, που πραγματοποιήθηκε στις 5, 6, 7 και 8 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Αρτοζαχαροπλαστικής «ΑΡΤΟΖΥΜΑ 2010».
Στο διαγωνισμό, που... διοργάνωσε η Helexpo και η Gruppo fl events & management, με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης, προκρίθηκαν και συμμετείχαν έξι ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, την Καστοριά, την Κατερίνη, τη Σπάρτη και τα Χανιά.
Πρώτος μεγάλος νικητής του Πρωταθλήματος αναδείχθηκε η ομάδα της Καστοριάς, δεύτερος η ομάδα της Κατερίνης και τρίτος η ομάδα των Χανίων.
Η ομάδα της Κατερίνης, που συμμετείχε υπό την αιγίδα του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού Νομού Πιερίας, αποτελούνταν από τον ΣΕΦ του Ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΑΣ Νικόλαο Γκονέλα και τους Μιχάλη Κολιό, Γεώργιο Γκουνό και Πολύκαρπο Ξενίδη.
Στην Έκθεση παραβρέθηκαν και δοκίμασαν τις αρτολιχουδιές και αρτοσκευάσματα πάνω από 5.000 επισκέπτες. «Η ομάδα της Κατερίνης», αναφέρει το Πιερικό Σωματείο, «απέσπασε τον ενθουσιασμό του κοινού παίρνοντας 3.567 ψήφους, αποδεικνύοντας ότι στο Νομό Πιερίας έχουμε αξιόλογα στελέχη που προσφέρουν σ' αυτό που λέγετε Επισιτισμός-Τουρισμός, αλλά και Τουριστικό Προϊόν, επιβεβαιώνοντας την αύξηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια στο νομό μας».
(Πολιτεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια: