Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Δώρο τραχανά έκανε η σύζυγος του Ταμήλου στην Γεωρ Σαμαρά

Δώρο τραχανά έκανε η σύζυγος του Ταμήλου στην Γεωργία Σαμαρά [εικόνα].Μπορεί η Ιωάννα Λίλλη να έκλεψε την παράσταση στο ..
τσάι στον κήπο της οικίας Σαμαρά στην Κηφισιά με το ροκ ντύσιμό της, αλλά εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η σύζυγος του Μιχάλη Ταμήλου με τα απρόσμενα δώρα της.
Η πρόσκληση που απηύθυνε η σύζυγος του πρωθυπουργού προς τις συζύγους των βουλευτών ήταν να είναι ντυμένες κάζουαλ και να μην φέρουν δώρα. Αλλά οι κυρίες βουλευτών δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτή την εντολή.
Έτσι όλες πήγαν με το δωράκι τους. Άλλες μεταξωτά φουλάρια, άλλες κάτι για το σπίτι, ορισμένες βιβλία, αλλά η σύζυγος του Μιχάλη Ταμήλου, Στέλλα, ήταν εκείνη που είχε την μεγαλύτερη φαντασία στο δώρο της προς την Γεωργία Σαμαρά.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η Στέλλα Ταμήλου πήγε «φορτωμένη» με ένα… καλάθι γεμάτο με αγροτικά προϊόντα των Τρικάλων: τσάι του βουνού, μέλι, μαρμελάδες και άφθονο… τραχανά. Bonus ήταν δύο βιβλία. Το ένα για τον δήμο Τρικκαίων, που εξεδόθη όταν ο Μιχάλης Ταμήλος ήταν δήμαρχος, και το άλλο για το Μετέωρα.
Αυτή είναι η σύζυγος του Μιχάλη Ταμήλου

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: