Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Πάγκαλος για Τσίπρα: Είναι ένα «νούμερο», ένα γελοίο, παλαβωμένο παιδί

pagkalos-gia-tsipra-einai-ena-noymero-ena-geloio-palabwmeno-paidi Με σκληρούς χαρακτηρισμούς ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα.Μιλώντας το πρωί στο Βήμα FM ο κ. Πάγκαλος ..
χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως «νούμερο», «γελοίο» και «παλαβωμένο παιδί».
«Υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ακούν ένα ανεκδιήγητο “νούμερο“ να λέει ότι θα βαρέσει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές στο σκοπό του πεντοζάλη; Και θα κάνουμε αυτό το “νούμερο“ πρωθυπουργό της Ελλάδας; Αυτό το παλαβωμένο παιδί 45 ετών – διότι γι’ αυτό πρόκειται;» είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως γελοίο για τον ισχυρισμό του ότι δεν θα πληρώσουμε τα λεφτά στους δανειστές.
«Είναι γελοίος! Είναι δυνατόν να τους λέμε λοιπόν ότι δεν θα τους πληρώσουμε τα λεφτά που τους χρωστάμε και από εκεί και πέρα να έλθουν να συζητήσουν μαζί μας (οι δανειστές), διότι εμείς είμαστε κάποιοι που κάνουμε ό,τι γουστάρουμε στην παγκόσμια σκηνή;».
Τέλος, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν σέβεται την Δημοκρατία αφού προσπαθεί να εκβιάσει εκλογές ένα χρόνο νωρίτερα, ενώ αναφερόμενος στους ψηφοφόρους είπε: «Από τους 1,7 εκατ. ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι 700.000 είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν είναι όλοι 700.000. Δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτούς οι ΔΕΚΟ, ΜΕΚΟ, ΦΕΚΟ και όλες οι άλλες… Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τον αγανακτισμένο και αποπροσανατολισμένο πολίτη που θέλει να τα αρπάξει, να τα φάει και να μην πληρώνει τα χρέη του. Είναι μια άλλη διάσταση…».

Α.Κ.
http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: