Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μπαράζ παραιτήσεων κυβερνητικών παραγόντων προκειμένου να είναι υποψήφιοι σε πιθανές εκλογές

Την παραίτησή τους προκειμένου να μπορούν να είναι υποψήφιοι στις πιθανές πρόωρες εκλογές, έχουν υποβάλλει παράγοντες της κυβέρνησης
Το ολοένα και πιο πιθανό ενδεχόμενο να υπάρξουν πρόωρες εκλογές έχει προκαλέσει μπαράζ παραιτήσεων από παράγοντες της κυβέρνησης που ..
ετοιμάζονται να είναι υποψήφιοι στην επόμενη εκλογική διαδικασία.
Χθες, Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης έκανε δεκτές δύο παραιτήσεις, του προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μιχάλη Κατρίνη (αναμένεται να πολιτευθεί στο νομό Ηλείας, όπου παλαιότερα είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ) και του προέδρου του ΕΚΑΒ Δημήτρη Παπαγιαννίδη (αναμένεται να πολιτευτεί στο νομό Λέσβου). Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας αποδέχτηκε χτες την παραίτηση του Αγγελου Τόλκα από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ).
Σήμερα την παραίτησή του αναμένεται να υποβάλλει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος είναι από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου -σύμφωνα με πληροφορίες- να θέσει υποψηφιότητα σε περίπτωση που διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
http://www.eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: