Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - Σε ανήλικους ανήκουν τα πτώματα που βρέθηκαν στο Λαγκαδά

Σε ανήλικους ανήκουν τα πτώματα που βρέθηκαν στο ΛαγκαδάΤρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 16 και 15 ετών, ανήκουν τα πτώματα που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου θαμμένα κάτω από..
μπάζα σε σε αγροτική περιοχή της Ανάληψης Λαγκαδά.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες τους χτύπησαν με σκεπάρνι στο κεφάλι και πέταξαν τα άψυχα σώματα των παιδιών στο ρέμα, με αποτέλεσμα αυτό της 15χρονης κοπέλας να φαγωθεί από τα σκυλιά και άλλα ζώα. Οσο για το πτώμα του 16χρονου εφήβου, βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και η αναγνώρισή τους έγινε με εξετάσεις DNA.
Οι δύο έφηβοι, που ήταν φίλοι και έκαναν στενή παρέα, χάθηκαν από τα σπίτια τους και η εξαφάνισή τους δηλώθηκε από τους δικούς τους πριν από περίπου έναν μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ανω Πόλης της Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητούν τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους, καθώς και τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτήν την άγρια διπλή δολοφονία δύο νέων παιδιών, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει ακόμη κάποια άκρη.
Το πτώμα του αγοριού και του κοριτσιού, από την οποία έμεινε μόνον ο σκελετός, εντοπίστηκαν το Σάββατο από έναν κάτοικο της Ανάληψης, ο οποίος πήγε στο ρέμα, που έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, για να μαζέψει υλικά για μια περίφραξη.
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και η νεκροψία που έγινε χθες έδειξε πως οι δύο ανήλικοι είχαν δολοφονηθεί και τα πτώματά τους πετάχτηκαν εκεί για να μην εντοπιστούν.ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: