Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Εφόδους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κλειστούς δημόσιους χώρους πραγματοποιεί.. η Δημοτική Αστυνομία, υπενθυμίζοντας ότι απαγορεύεται το κάπνισμα.
Ωραία, να εφαρμοστεί ο νόμος, αλλά η δημοτική αστυνομία έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να διαχειριστεί και να επιβάλει το νόμο.
Είναι τουλάχιστον αστείο, να ζητά από τους θαμώνες της καφετέριας να σβήσουν το τσιγάρο και να χαιρετά με στυλ τις μηχανές που διασχίζουν τον πεζόδρομο…
Εκτός κι αν το κάπνισμα είναι πιο επικίνδυνο, από μια μηχανή που άμα σε βρει «μπόσικο» μπορεί και να περάσει από πάνω σου!

2Αργά τα ζα το πάει το ΠΑΣΟΚ με τις υποψηφιότητες. Οι σύντροφοι στην Ιπποκράτους έχουν καταλάβει από νωρίς ότι οι ιδεολογικές διαφορές δεν υπάρχουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μάλλον αρνούνται πεισματικά να χρίσουν υποψήφιο…
Αν και εδώ που τα λέμε, αυτό δεν θα είναι χρίσμα, θα είναι υγρό πυρ!

3
Δυσαρέσκεια εκφράζουν φίλοι του Κώστα Δημόπουλου, καθότι θεωρούν ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό  μας, δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του επισήμως κεκχρισμένου υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Δίου-Ολύμπου. Μάλιστα προειδοποιούν ότι το στοίχημα για τον Κώστα Κουκοδήμο δεν είναι η Κατερίνη ή ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, αλλά ο Δήμος Δίου-Ολύμπου.
Δεν ξέρω ποιο είναι το στοίχημα, αλλά την αποτυχία όπως και την επιτυχία την χρεώνονται όλοι και αυτό το έχει καταλάβει και ο βουλευτής. Τώρα τι είδους στήριξη θέλει ένας υποψήφιος από ένα βουλευτικό γραφείο δεν μπορώ να καταλάβω. Αν δεν μπορεί να βρει ονόματα να στελεχώσει το συνδυασμό του, ας ανοίξει τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Ούτε ο ΛΑΟΣ έχει ανακοινώσει τις υποψηφιότητές του ή ποιους θα στηρίξει σε μεγάλες Περιφέρειες της χώρας όπως η Κεντρική Μακεδονία και η Αττική.
Στην Κατερίνη πάντως θα στηρίξει τον νυν δήμαρχο, ενώ ενδιαφέρουσα θα είναι η πρότασή του για το Δήμο Δίου-Ολύμπου, αν και εφόσον επιλέξει να στηρίξει κάποιον από τους…έξι!

Περασμένες 6 το απόγευμα… χτύπησε το κινητό μου…
Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο Ηλίας Τσολακίδης
- Βαγγέλη, ετοιμάζω την αφίσα για την εκδήλωση του Σαββάτου για τα διόδια και θέλω στην αφίσα να χρησιμοποιήσω μια φωτογραφία στην οποία είναι η κόρη σου… Μπορώ;
- (παύση) Ναι, μπορείς… πού ξέρεις μπορεί κάποτε να το αναφέρει και στο βιογραφικό της… ο πατέρας μου έγινε αφίσα!
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: