Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Το blog "troktiko" είναι ότι πιο άθλιο και παρακμιακό κυκλοφορεί στην μπλοκόσφαιρα.

4:09 π.μ. by giorgis · 0 σχόλια
Ετικέτες
Το blog "troktiko" είναι ότι πιο άθλιο και παρακμιακό κυκλοφορεί στην μπλοκόσφαιρα.
Απ’ όλα τα δημοσιεύματα του είναι ξεκάθαρο ότι παίρνει γραμμή κατευθείαν από την ΓΑΔΑ. Μάλιστα όταν ξεκίνησε η επιχείρηση «εξάρθρωσης του Επαναστατικού Αγώνα» διέσυρε άτομα δημοσιεύοντας τα ονόματα τους που μέχρι τώρα δεν... τους έχει αποδοθεί καμιά εμπλοκή στην οργάνωση όπως του Κ.Κ και της γυναίκας του.
Και γενικά όλα τα δημοσιεύματα του εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν απόλυτα τις σκοπιμότητες των κατασταλτικών μηχανισμών και του κυβερνητικού επικοινωνιακού επιτελείου.

Την ίδια ακριβώς τακτική με την ιστορία του Επαναστατικού Αγώνα, ακολουθεί και τώρα με την περίπτωση του θανάτου των τριών ατυχών ανθρώπων στην τράπεζα του Βγενόπουλου.

Πριν προχωρήσουμε για το «τρωκτικό» να τονίσουμε κάτι.
Εμείς αστυνομικά σενάρια δεν πρόκειται να κάνουμε. Αν δηλαδή οι φυσικοί αυτουργοίτου θανάτου των τριών τραπεζοϋπαλλήλων ήταν ανεγκέφαλοι τύποι, ή συνειδητοί ασφαλίτες προβοκάτορες.
Αυτό που έχουμε δεδομένο είναι οι εγκληματικές ευθύνες της εργοδοσίας και προσωπικά του Βγενόπουλου. (Κοίτα εδώ. κι εδώ)

Και επανερχόμαστε στα γραφόμενα του «troktikou».
Φτάνουν στο σημείο οι άθλιοι διαχειριστές του μπλογκ να εννοήσουν ότι οι διαδηλωτές είναι ένοχοι για τον τραγικό θάνατο των 3 εργαζομένων της Marfin, να δημοσιεύουν φωτογραφίες με βελάκια πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών ξέροντας τους στοχοποιούν έτσι.

Κάνοντας απ’ την άλλη ένα χαρμάνι ψέματος (Ο Ριζοσπάστης που είναι κομματική εφημερίδα του ΚΚΕ δεν έβαλε λέξη για τους 4 νεκρούς) και απαξίωσης των λαϊκών αγώνων (Μια μαζική πορεία στην Αθήνα δεν έχει 150.000 κόσμο αλλά 1,5 εκ. κόσμο), προσπαθεί με κάθε τρόπο η τσογλαναρία που διαχειρίζεται το «τρωκτικό» να περάσει την γραμμή που εξυπηρετεί τις επιδιώξεις των κατασταλτικών μηχανισμών και της κυβέρνησης.

Δεν ξέρουμε ποιοι κρύβονται πίσω απ’ αυτό το μπλογκ. Αυτό που γνωρίζουμε είναι όταν ξέσπασε η κόντρα μεταξύ Τριανταφυλλόπουλου και του πρώην αρχισυντάκτη του Σ. Γκιόλια, ο εκδότης του VETO –άλλο βλίτο κι αυτός στον δημοσιοκαφρικό κήπο - ισχυρίστηκε από την ιστοσελίδα του ότι διαχειριστές του τρωκτικού είναι ο Γκιόλιας και «δεξιά κοπρόσκυλα και θεομπαίχτες παραεκκλησιαστικών οργανώσεων οι οποίοι υπό το σκότος της ανωνυμίας, εξυπηρετούσαν με τη σειρά τους σκοτεινά ως επί το πλείστον επιχειρηματικά συμφέροντα». Τους απέδωσε τον χαρακτηρισμό «σκουπίδια της διαδικτυακής παραδημοσιογραφίας» που είναι «παρελκόμενα συγκεκριμένων εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων» και «επιδίδονται σε καθημερινές διατεταγμένες επιθέσεις». Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Ζούγκλα οι συντελεστές του τρωκτικού είναι «κοινωνικά αποβράσματα, τα οποία επί σειρά ετών προσπαθούν συστηματικά να επιβιώσουν εξαπατώντας τους πολίτες».

Όπως και να είναι πάντως αυτή η αλητεία και οι αθλιότητα όσων κρύβονται πίσω απ’ αυτό το μπλογκ δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: