Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ - ΟΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ "ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ" ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... ΓΙΑΤΙ;

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2010

Τί γίνεται εκεί την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης; 
Διάβασα κάπου... προχτές. κάποιες αόριστες αναφορές του Θόδωρου Καράογλου του βουλευτή της ΝΔ για τη νέα Διοίκηση, για τα πεπραγμένα της, κατηγορίες και αιχμές για μή σωστή λειτουργία και παρόμοια σχετικά Βέβαια, επειδή παλιότερα γνώριζα κάποια πράγματα με την απελθούσα Διοίκηση, θεώρησα καλό να κάνω ένα μίνι ρεπορτάζ για τα σημερινα δεδομένα, για να δούμε πώς λειτουργεί με νέα Δεδομένα η επιχείρηση... Τί διαπιστώσαμε; Ακούστε..
- Ο μισθός των νέων της Διοίκησης μειωμένος περίπου κατά το ήμισυ με  σύγκριση με τους προηγούμενους.
- Ο μισθός του Διευθύνοντα Συμβούλου μείωση κατά το ίδιο ποσοστό..
- 85 άτομα στη Λάρισα "εργάζονταν" χωρίς κανένα αντικείμενο εργασίας, έγινε μετάταξη των 48 και μειώθηκε το λειτουργικό κόστος μισθοδοσίας της επιχείρησης..
- Μειώθηκαν τα λειτουργικά έξοδα, οπως υπερβολικά ποσά για seciurity, οδηγούς αυτοκινήτων κλπ
- Υπάρχει έντονη αντίδραση της ομοσπονδίας των εργαζομένων που ελέγχετια απο την αντιπολίτευση, γιατί ο νέος Διευθύνων σύμβουλος, πήρε απόφαση να κόψει επιδότηση, εκδρομών και διακοπών ύψους 56000,00 ΕΥΡΩ, αφού επιδοτούνταν 560 εργαζόμενοι με 100 ΕΥΡΩ έκαστος...
- Στο εξάμηνο που πέρασε η Νέα διοίκηση, εξαφάνισε το αρνητικό πρόσημο σε θετικό, αφού δέν υπάρχουν μιά μικτές ζημίες, αλλά μικτά κέρδη..
- Το νέο Διοικητικό εργάζεται συνεχώς, μειώνοντας κάθε λειτουργικό υπερβολικό κόστος.. μάλιστα κυκλοφορούν με τα δικά τους ΙΧ, γιατί το κακό με δύο οδηγούς του παλιου Διευθ.Συμβούλου είχε παραγίνει... 
- Προγραμματιστηκε η αυξημένη παραγωγική διαδικασία πυο θα φέρει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης μποστά.. και άλλα πολλά που δέν είναι της ώρας να τα αναφέρουμε, αλλά θα επιφυλαχτούμε για το μέλλον..
- Ολα αυτά τα διαπιστώσαμε κάνοντας ένα ιδίαιτερο ρεπορτάζ, στην πηγή των πληροφοριών..
- Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι έχουν χάσει τα "κεσάτια τους".. γι αυτό αρχίζουν να διαρρέουν ανυπόστατες ειδήσεις, εκτός και άν μας αποδείξουν για τα όσα λένε..
Θεόδωρος Καράογλου- Κύριε Καράογλου οφείλετε να μας αποδείξετε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος  και οι λοιποί.. συμμετέχουν σε επιτροπές και δή παράνομες και με τί αμοιβές; Αλλοιώς θα έχετε πράξει ένα ανφέρ και θα ασκείτε πολιτική του παρελθόντος..Εμείς σύμφωναμε τα όσα ερευνήσαμε έχουμε στοιχεία περί του αντιθέτου..
- Και το λέμε αυτό γιατί δέν γίνεται σε τούτο τον τόπο, όταν βρίσκονται άνθρωποι ακέραιοι και ηθικοί να λιθοβολούνται γιατί έχουν χαλάσει την "πιάτσα" και δέν λειτουργούν σύμφωνα με την πεπατημένη των προηγουμένων...
Αυτά απο την ομάδα σύνταξης του ΚΡΑΧΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: