Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια το Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

A1_20-11
Εμ δεν ήξερε, δεν ρώταγε ο Αντώνης Σαμαράς;
Μπορεί η ΝΟΔΕ Πιερίας, να «μιλάει» σπανίως, αλλά όταν πρόκειται για θέματα κομματικής τάξης τότε τίποτα δεν την σταματά.
Η αντίδραση του προέδρου της ΝΟΔΕ, για τη μη επίσκεψη του κ. Σαμαρά στα γραφεία της Οργάνωσης, μάλλον αναμενόμενη ήταν για όσους τον ξέρουν.
Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που έκανε το ίδιο λάθος, ο Κωστής Χατζηδάκης, όταν ως υπουργός Μεταφορών επισκέφθηκε την Κατερίνη…
Και τότε η αντίδραση ήταν έντονη και ίσως και πιο σκληρή.

A2_20-11
Ένας Χερμαν βαν Ρομπάι και μια Κάθριν Άστον..... επιλέχθηκαν για τις θέσεις του προέδρου και του Υπουργού Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης…
Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους, αλλά… χίλιες φορές την Ξενογιαννακοπούλου!

A3_20-11Σε memory stick παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής ο προϋπολογισμός του οποίου η συζήτηση για την ψήφισή του ξεκινάει.
Να γίνει τόσο μικρό (όσο το memory stick) το έλλειμμα του προϋπολογισμού ευχήθηκε ο Φίλιππος Πετσάλνικός παραλαμβάνοντάς το, αλλά αν διαβάσει κανείς τα νούμερα περισσότερες πιθανότητες εύκολα μάλλον θα καταλήξει ότι περισσότερες είναι οι πιθανότητες να «συρρικνωθεί» (σε επίπεδο memory stick) το εισόδημά μας…

Κατά 6,3% μειωμένες δαπάνες προβλέπει ο προϋπολογισμός για το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Κοινώς τέρμα ταξίδια, εκθέσεις και… όπερες!

A5_20-11
Άντε και να υποθέσουμε, ότι η νέα όψη της πλατείας θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη…
Ποιος εγγυάται όμως στον Κατερινιώτη, ότι δεν θα έρθει ένας άλλος δήμαρχος και όπως οι προηγούμενοι θα πειραματιστεί; Κανείς!
Η μόνη λύση πάντως, για να σταματήσουν τα πειράματα μια και καλή με την πλατεία Ελευθερίας, είναι (όπως λέει και ο σύντροφος) να δοθεί αντιπαροχή και στη θέση της να σηκωθεί μια ωραία πολυκατοικία! Άλλωστε έχει συμβεί και στο παρελθόν!

Πάλι πρωτοπόρα η Κατερίνη…
Το μοναδικό μηχάνημα παράνομου στοιχήματος που λειτουργούσε στην Κεντρική Μακεδονία, εντοπίστηκε στην πόλη μας και βεβαίως κατασχέθηκε.
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: