Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009
Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης σήμερα 15:00
Καλό ποδόσφαιρο και τη νίκη
Πιερικός – ΟΦΗ

Το νέο ξεκίνημα του Πιερικού μετά την πρόκριση στο Κύπελλο και αποκλείοντας την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Α’ Εθνικής, τον Εργοτέλη, και συνεχίζοντας με επιτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατάφερε να απαγκιστρωθεί από τις τελευταίες θέσεις και να βρίσκεται τώρα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με δώδεκα βαθμούς, μαζί με άλλες τρεις ομάδες, και να στοχεύει ν’ ανέβει ακόμα ψηλότερα. Με τον ερχομό του Σούλη Παπαδόπουλου ο Πιερικός παίζει καλό ποδόσφαιρο και στο σημερινό παιχνίδι έχει για στόχο μόνο τη νίκη για να πάρει τους τρεις βαθμούς και παράλληλα να νικήσει και την άλλη ομάδα του ...Ηρακλείου, τον ΟΦΗ που υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Σούπερ Λίγκα.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας παραπλανά η θέση του στη βαθμολογία.
Οι παίκτες του Πιερικού είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και με τη συμπαράσταση του κόσμου που σήμερα, παρά το εργάσιμο της ημέρας αναμένεται να γεμίσει το στάδιο για να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν τα μέγιστα τους παίκτες για να φτάσουν στη νίκη πιο εύκολα.
Η εβδομαδιαία προετοιμασία τελείωσε ουσιαστικά με την προπόνηση της Πέμπτης που έγινε το απόγευμα αφού η χθεσινή που έγινε το πρωί ήταν ένα χαλάρωμα.
Μετά μάλιστα το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Καρακούτσης, Κουδουνάς (οι δύο τερματοφύλακες), Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης, Αγγελόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ, Γιαζιτζόγλου, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Παστός, Ολγκίν, Χατζηζήσης, Φρέντερικς, Λαναρής και Τόσκας.
Το παιχνίδι θα γίνει σήμερα, θ’ αρχίσει στις 15:00 και θα το διαιτητεύσει ο κ. Ιωαννίδης Κ. από το Άργος με βοηθούς τους κ.κ. Γκώνια από την Αν. Αττική και Κουρομπίλια Χ. από την Καρδίτσα. Τέταρτος είναι ο κ. Λιαχούδης από τη Θεσ/νίκη.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: