Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΑΣΟΚ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012
Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε
Δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για την αρνητική στάση του κ.Σαμαρά σε σχέση με το debate

Βρισκόμαστε δυστυχώς αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή συμπεριφορά της Ν.Δ.... και του κ. Σαμαρά προσωπικά. Κάθε φορά στην εκλογική αναμέτρηση κυριαρχεί ο τηλεοπτικός διάλογος των πολιτικών αρχηγών και πιο συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός διάλογος των αρχηγών των δυο κομμάτων, που διεκδικούν την άσκηση της εξουσίας.

Για πρώτη φορά στα εκλογικά χρονικά της μεταπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς με προσχήματα, με υπεκφυγές, με ροκάνισμα του χρόνου, εμφανίζεται να μη θέλει κανέναν διάλογο, να αποφεύγει τον διάλογο, να υπονομεύει μια θεμελιώδη δημοκρατική διαδικασία. Και πότε; Τώρα που η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό δίλημμα. Τώρα που ο κάθε πολίτης πρέπει να ακούσει προσεκτικά, να ακούσει και να συγκρίνει, να σταθμίσει απόψεις που πρέπει να ειπωθούν ενώπιόν του, να αντικρουστούν, προκειμένου ο πολίτης να σχηματίσει την τελική κρίση, να πάρει μια ιστορική πολιτική απόφαση.

Η συμπεριφορά του κ. Σαμαρά, είπα ότι είναι αλαζονική. Δυστυχώς, δεν είναι αλαζονική. Είναι φοβική. Και ο φόβος μπροστά στο διάλογο υπονομεύει την ίδια τη Δημοκρατία. Αλίμονο εάν μετατρέψουμε το πολιτικό μας πρόβλημα σε πρόβλημα Δημοκρατίας. Αλίμονο εάν υποβαθμίσουμε την ποιότητα του δημοκρατικού διαλόγου, τώρα που μόνο η Δημοκρατία μπορεί να επιτρέψει στην πατρίδα μας να ξανασταθεί όρθια.
- - -
Like O φόβος μπροστά στο διάλογο υπονομεύει την ίδια τη Δημοκρατία on Facebook share on Twitter
Συνάντηση Ευάγγελου Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με νέους επιχειρηματίες

Βασική μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε την αξία της επιχειρηματικότητας. Και να την αναδείξουμε στο πρόσωπό σας, δηλαδή στο πρόσωπο νέων ή και κάπως πιο ώριμων, αλλά πάντως πάντα δυναμικών και καινοτόμων επιχειρηματιών. Η έννοια της επιχειρηματικότητας, είναι γεγονός πως στη χώρα μας είναι τις τελευταίες δεκαετίες ενοχοποιημένη, δεν έχει αποκτήσει τη θέση που πρέπει να έχει μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα και στη νοοτροπία της κοινωνίας. Διαβάστε περισσότερα.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά
O κ. Τσίπρας κάνει το μεγάλο «άλμα» και είναι έτοιμος να συνεργαστεί με την κυρία Παπαρήγα και τον κ. Καμμένο, για να κυβερνήσει την χώρα.
Άρα, οι Έλληνες ξέρουν τι έχουν μπροστά τους και μπορούν να διαλέξουν.
ΠΑΣΟΚ newsletter

Δεν υπάρχουν σχόλια: